Orijinalini görmek için tıklayınız : zibidileri sewiyor musunuz?

nympha
11-24-2006, 02:44 PM
2 senedir aktif olarak müzik yapıyorlar bu arkadaşlarımız.grupta arda,emre(dawulcu),kerem(wokal we gitar)warmış önceden .kerem bir süre için gruptan ayrılmış böyleve grup wokalistsiz we gitaristsiz kalmış.shades'e ilan asılmış ve aykan gruba katılmış.vokalist olarakta enwer gelmiş ve grup çalışmalara başlamış.bir süre sonra grubun (lakait!) çalışmalarına dayanamayarak aykan gruptan ayrılmış we tekrar kerem gelmiş.arda,emre ve enwer "vomit"in ilk we son kayıtlarını yapmışlar.bu arada "lame kangroos"da iki şarkı kaydedilmiş ve vomit ile lame kangroos arasında rekabet başlamış.zibidiler arda,aykan ve mert tarafından kurulmuş,sonrada 2.gitarist ve stepne olarak Kerem'de katımış gruba.müzik tarzları Ska soundu,akıcı Punk Rock ve birazda Rock'n Roll altyapısı olarak tanımlanabilir.Grubun halihazırda kayıtlı 10 tane şarkısı var.Bunun dışında hiç kaydedilmemiş ve konserlerde kaydedilen cover şarkılarla bu sayı 22'ye ulaşıyor.İlk konserini Sakarya-Rock Sokağı'nda veren Zibidiler,bundan sonra verdiği konserlerle coşkulu halk kitlelerini coşturmayı amaçlıyormuş.
şimdi bu bilgileri size sunduktan sonra benim görüşüme gelicek olursak eğer.ben grubun 2 şarkısını dinledim.ewet eğlenceli fakat bence diğer alternatif gruplardan can alıcı bi farkı yok.eğlendirici ancak coştum allah öldüm bittim dedirttiğini söleyemicem.dinleyin görün taktir sizin..