Orijinalini görmek için tıklayınız : biras hayata dair bişi ilgisi çekenlere..(yorumlarınızıda bekliorum)
elfkaaa 11-27-2006, 09:56 PM HER ŞEY SENDE GİZLİ
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bilki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma herşeyi
Sevdiğin kadar sevileceksin
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak
Kendini yanlız hissettiğin kadar yanlızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
İşte budur hayat
İşte budur yaşamak
bunu haturladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin
Bunuda öğren
SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN
CAN YÜCEL
ilAydA 11-27-2006, 10:04 PM ...Kendini yanlız hissettiğin kadar yanlızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
İşte budur hayat
işte budur yaşamak ....
güzelmiş.daha önce gösterseydin keşke.yenimi bulup yazdın?
elfkaaa 11-27-2006, 10:07 PM ne bileyim benden böle geç çıkıo dimi =)
cAndAN 11-29-2006, 02:51 PM bence asla sevdiğin kadar sevilmezsin yada ben öle bişi görmediğim için öle geliyo...
ilAydA 11-29-2006, 03:00 PM bencede öyle candan.asla sevdiğin zaman sevilmezsin...
cAndAN 11-29-2006, 03:04 PM ilayda sende benim hissettiğim gibi hissediyosun..hiç bi zman sevdiğim kadar sevilmedim bu hep böle oldu hep böle gidecek sanırım...
ilAydA 11-29-2006, 03:14 PM evet..çok acı veren bişey ama olması gerekende bu sanırım...yani her zaman değil.çoğu zaman..
cAndAN 11-29-2006, 03:22 PM belkide seviyolar ama ben anlamıorum:)) ben bunu düşünüp hiç acı çekmedim..severken karşılık da beklemem pek aman seviorum işte..
ben ne diom anlamaıdm kafam biras iyi:))
ilAydA 11-29-2006, 03:33 PM bende severken karşılık beklemem.ama 'bazen' onunda seni senn onu sevdiğin kadar sevmesini istersin.bu acı verr işte.off her neyse ya.öle işte:))
elfkaaa 11-29-2006, 03:37 PM ahh ilaydacım ahh.bu konuda artk ben bişi diyemiyorum.ama neler nler demek istediğimi sen biliyorsun.;)
ilAydA 11-29-2006, 04:03 PM doğru kuzum biliyorum:))ama bende sana bişey diyemiyorum..
yakinmarkaj 11-29-2006, 04:07 PM içimden bi ses yükseliyor...tüm olumsuzluğa rağmen...gül kendine bak ne kadar güzelsin...
butterfly 11-29-2006, 09:51 PM gül kendine dünya kadar güzelsin..
o içindeki ses ne güzel söylüyo dimi yakınmarkaj(ece..)
sewdiğin gibi sewilmiosun..burası doğru işte..
kahlooo 11-30-2006, 09:08 AM ilayda sende benim hissettiğim gibi hissediyosun..hiç bi zman sevdiğim kadar sevilmedim bu hep böle oldu hep böle gidecek sanırım...
ac agzini ucan tekme geliyor...ulan sen karsiliksiz sevdigin surece ne dusunuyorsun... seni sevmeyen sabah programlarina ciksin...
cAndAN 11-30-2006, 12:49 PM ac agzini ucan tekme geliyor...ulan sen karsiliksiz sevdigin surece ne dusunuyorsun... seni sevmeyen sabah programlarina ciksin...
bende ne dediğimi biliom mu:)) çıksın anam nere çıkarsa çıksın hatta meriç erkanla ahu tubanın yanına gitsin:)))
yakinmarkaj 11-30-2006, 03:48 PM candan bu umutsuz halini uykusuz kalmış olabilmene bağlayıp paçayı kurtarmanı sağlıyım...
cAndAN 12-01-2006, 09:11 AM candan bu umutsuz halini uykusuz kalmış olabilmene bağlayıp paçayı kurtarmanı sağlıyım...
he yaa uykusuzdum biide kafam iyiydi ondan oldu ellehammm:))
darkblood6.6.6.3.3.3 12-04-2006, 09:43 PM acı çekersin acının ne olduğunu bilirsin ama acı çektiğinde bunu anlayamzsn çünkü;sadce canın yanar we biz buna ne kadar acı deriz bilemem(hayatın her anında bi acı bizi yakalıo) sewersin sewilirsin nekadar oldğunu bilmezsn çünkü kaybetmekten korkar sewen insan ama sewersin sewilirsin(sözde)kaybetmek oynamank için elinden geleni yapar bunada artk nedenr bilmiorm ama insanın karşısındki adam gbiyse eğer sewdiğin kadar sewilirsin haaaaaa bide şu tarafından düşünelim sewersin ama az sewersin onu bile haketmedini düşünürsün snde werdiğin kadar sewgi görürsün üzülürsün işte buna ufak çaplı "ACI"deriz...
öle bişi işte yawf!!:aggressive:
eViLDoeR 12-06-2006, 10:25 PM bu en sevdiğim şiirlerden biridir.
fakat içeriği benim yaşadıklarımla uyuşmuyo ama napalım :)
godless 12-23-2006, 03:47 PM oran oranti üserine yasilmi$ ßi$i ..
amnesiac 12-23-2006, 08:22 PM bende sevdigim kadar sevilmedigime inanırdım hep ama sevdiginden daha fasla da sevilebiliomuş insan..önemli olan zamanında farkına varmak tabe:))..çok güselmiş saolasın..
|