Orijinalini görmek için tıklayınız : ...::: Teoman :::...

teomanonline
05-23-2006, 06:53 AM
Teoman Dinleyen yada Teoman'ı Seven Birileri Varmı ??

ayya$_girl
05-23-2006, 08:50 AM
Teoman seviLmez yada dinLenmez miii.............ayıp ettin...

pitbull
05-23-2006, 10:06 AM
he sewiyom bende yaw

solaceofthesongs
05-23-2006, 08:31 PM
kendisinden nefret ediyorum..şarkılarından sewdiklerim war.

space_monkey
05-23-2006, 08:33 PM
ben sarkılarındanda nefret ediyom boguyo beni kendisini yolda gorsem tekme atarım

Mosquito
05-25-2006, 07:44 PM
renkli rüyalar oteli ve sevdim seni bir kere adli parcalarini durmadan dinleyen kimdi acaba.... :D

Titretirim
05-26-2006, 01:02 PM
ben ve pamess de severiz.

pamess
05-26-2006, 01:05 PM
: )) teomanı deilde eski albümlerini hala dinlerim ama son albümü hiç dinlemedim bile ne bilim artık pek samiami gelmio

bruce
05-26-2006, 01:25 PM
: )) teomanı deilde eski albümlerini hala dinlerim ama son albümü hiç dinlemedim bile ne bilim artık pek samiami gelmio
yas ilerledikce uzaklasiyoruz ..

Titretirim
05-26-2006, 01:26 PM
ok sorun değil, ben yukardaki kelimeleri kullanarak, benim ikinizi de sevdiğimi ifade edecek başka bir cümle kurayım hemen...

severiz.. (ve ben pamess'i de)

space_monkey
05-26-2006, 06:51 PM
renkli rüyalar oteli ve sevdim seni bir kere adli parcalarini durmadan dinleyen kimdi acaba.... :D

aaa o baska janim bi anlamı var heralda

Mosquito
05-26-2006, 06:59 PM
heeee taam o zaman :D

dumanyaq1
05-28-2006, 07:08 AM
benm de dinliyorum teomanı hoşuma giden şarkıları saymakla bitmez ama en çok şunlar:
. gönülçelen
. istanbulda sonbahar
. mavi
. doktor
. zamparanın ölümü
. o
. gemiler
. 17
. paramparça
. rüzgar gülü
. uykusuz her gece
. yarından bana ne
. rapsodi istanbul
. kupa kızı sinek walesi
. papatya
daha bir çok şarkı ama bu kadarını yaptım

dumanyaq1
05-28-2006, 07:09 AM
yaptım (yazdım )
bazen böle yanlış yazabiliyom

charming_female
05-29-2006, 01:22 PM
teo sevilmezmii....!!!ama eski albumleri daha iyi bencee:)

solaceofthesongs
05-29-2006, 02:59 PM
teo sewilmez..sewilmemeli bence..şarkıları sewilebilir

kahlooo
05-29-2006, 10:58 PM
kardesim bu adamin adi teoman teo diip tepemin tasini attirmayin allam ya hem bu ne samimiyet batuhana batuu die boguren bebeler gibi...tuylerim tiken tiken oluyo dusundukce....

teomani tanimiyorum o yuzden sevip sevmedigime onunla tanistiktan sonra karar vericem (teomanonline da bi topic vardi teomani sokakta yururken gorurseniz naparsiniz diye bende yoluma devam ederim o dusunsun dedim siteden atiliyodum )

bi kac sarkisini severek dinliyorum.... samimiyetini kaybettigi dusuncesindeyim.....ilk iki uc albumde daha ictendi sarki sozleri...ama bu benim dusuncem...

papatya, o, doktor, iki yabanci, vur sen beni, gemiler, istanbulda sonbahar, zampara I ve II, 17, ruzgar gulu....

tazy19
06-01-2006, 10:27 AM
teo sewilmez..sewilmemeli bence..şarkıları sewilebilir
katılıyorum bi tek ask kırıntılarını dinliom onn sarkılarından artık o bayanın sesiyle birlikte bişiye benzemeye baslıo simdi

sebomania89
06-14-2006, 10:39 AM
çok güzel şarkıları var.ben de sefiyom valla.

Geo
06-17-2006, 03:35 PM
Alkol koması görüntüleri dün gödüm. Kötü ya. Ben zaten Deniz akkayanın ağladığı ana haberleri de çook sonra görmüştüm.

manowarci
06-23-2006, 09:08 AM
son zamanlarda daha çok cinsel anlamlar içeren alkolü çağrıştıran şarkılar yapmaya başladı bence zıçtı ayapa düştü artık teoman

Pvhs
06-23-2006, 09:08 AM
kuku delisi

Geo
06-23-2006, 11:35 AM
Teomanı savunmak bana düşer mi? Bunu bilmiyorum ama, kendisinin şarkı sözü yazma üstadı oldugunu biliyorum. Bu konuda bütün iyi sıfatları hak eder. Hiç kullanılmamış söz öbekleri kullanıyor. Çok basit iki kelimeyi yan yana getirip, hiç duymadığım bir kavram ortaya atıyor. Şarkı sözlerini anlayan birsi ya çok sever ya da 2 üsttteki mesajı yazan man in war'ci arkadaş gibi düşünür. Onun o kadar güzel şarkı sözleri varki, ben pek çok şarkının girişini birbirine karıştırsam da, o ortalardaki melodiler "bana bile" (ki hiç müzik kulağım yoktur) çok yakın geliyorsa müzik tamamdır, ama o kadardır. (yani müzikte, teoman diye vardır, ama o kadar, asrın müzisyeni falan değildir) Ama şarkı sözü yazarlığında ayrı bir yeri var. Anlayana sivrisinek saz.

Teomanı Rock müziğin Ankaralı şarkıcısı ilan etmenizi kınar, rock müziğin melodisinin bile böyle şeyleri çağrıştırdığını hatırlatmak isterim.

manowarci
06-23-2006, 01:58 PM
oo sıkı teomancıyız:smile: dostum zaten nasıl şarkı yazdığını değil şarkılarına seçtiği konuları eleştirdim son şarkılarının hemen hepsinde cinsellik ve alkola çağrışım war yani eleştirim bunlardan başka konu bulamıyor olmasına. we bencede bu yüzden artık ayağa düşmüştür teoman

space_monkey
06-23-2006, 07:24 PM
cinsellik ve alkolü cagrısırıyo he? ehm imzandaki sarkının sozlerine bi bak istersen hı olmadıysa aynı grubun turn the page adlı parcasını dinle veya video sunu izle ( ama eline koluna hakim ol) ondan sonra cinsellik neymiş alkole cagırmak neymiş anlarsın yabancı yaptımmı super karizma manyak derin oluyo anladıgın dilden yapan oldumu tü kaka bırak bu ayakları allaaanıseen
bu arada teomanı sevmem g.tün tekidir manowarcinin yorumu karsısında tutamadım parmaklarımı ...

manowarci
06-23-2006, 07:54 PM
St. ang€R Round My N€ck

aziz öfke boynumu sarar

h€ N€v€R g€T's R€sp€cT

asla saygı görmez

dewamınıda yazıyorum türkçesini...

sıkboğaz ediyor
hepsini siktiret pişman olma
bu karanlık setlerde ışığı yakıyorum
kendime izin wermem için bir sese ihtiyacım war
özgür kalmam için
hepsini siktiret we pişmanlığıda..
bu karanlık setlerde ışığı yakıyorum
madalyon darağacında kendimi asıyorum
aziz öfke boyunumu sarar
dünyamın çalkalandığını hissediyorum
bir deprem gibi
net görmek zor
bu benmiyim?
yoksa korkumu?
sana deli gibi kızgınım
aziz öfke boynumu sarar asla saygı görmez
sıkboğaz ediyor
sağlıklı olmak için öfkemi istiyorum
kontrol etmemek için öfkeme ihtiyacım war
ben olmam için öfkeme ihtiyacım war
öfkemi özgür bırakmaya ihtiyacım war
özgür bırak..

şimdi sorarım sana nasıl bu şarkıdan cinsel bir anlam çıkarttın. şu şarkının klibinide izledim zaten bi hapishanede çekilmişti.. ben kliptede cinsel öğeler görmedim alkolü simgeleyen öğelerde görmedim. ama teomanın duş klibi, kupa kızı sinek valesi klibi şarkılar hepsi bunlar üzerine bina edilmiş..!!! belki metallicanında bir weya birkaç şarkısı wardır bunlar üzerine ama üzerinde bu kadar durmadıkları kesindir. zaten bi meTaLLica ile Teomanıda kimse kıyaslamaya kalkmaz heralde..!!

space_monkey
06-23-2006, 07:59 PM
taam annadım sende anlama kabiliyeti uyok sarkı sozunde en basiti siktir et diyo burda sen ce hangi cinsel organ var yada bunu stkret ben sana turn the page video su dedim saint anger demedim onu izle onu bile anlıyamamıssın

manowarci
06-23-2006, 08:10 PM
allahümme salli ala:smile: anlama kabiliyeti olmayan kim???

siktiret!!! bunu küwetteyim öptüm dudaklarımdan
aksın bacaklarından oluk oluk milyonlarca doğmayacak çocukların

teomanın dediği gibi

1)sende böyle bi çağrışım mı yapıyor siktiret yoksa boşwer, salla gibi bi çağrışımmı ortaya çıkıyor o şarkıda dikkat et

2)ben metaLLica böyle şeyler yapmazda demedim iyi bak..! böyle şeylerin üzerinde bir weya iki şarkıda durmuştur diyorum. teoman gibi her şarkısında deil..!!

sanırım bu anlaşıldımı sorun kalmayacak

Geo
06-23-2006, 09:55 PM
Metalica cinsellik çağrıştıran şarkı yapmaz da teoman yapar,
( bi de şu vardır işte neymiş efendim; Metallicada şiddet çağrıştıran şarkı yapıyomış gençleri zehirliyomuş. zaten kişiliksiz olan özenti gençlerimiz, bu şarkılarda bir şeylere ait olma ihtiyaçlarını tatmin ediyolarmış...)

Cinsellik de, şiddet de kötü değildir arkadaşlar yapmayın. Bunlar insanın doğasında olan şeylerdir. Her insan bunlara ihtiyaç duyar. Zaten insan soyunun "sağlıklı devam etmesi" için ikisi de şarttır.

Tabi ki her önümüze gelenle bu ihtiyaçmızı gideremeyiz. Ama bunların şarkılarda, özellikle rock şarkılarda geçmesinden daha doğal başka bir şey de yoktur.

Hem bu öğeler şarkılarda sadece "çağrışım" yaptırıyor olmakla suçlanıyorlar. Ulan peki diyelim ki cinsellik suç,
hani eski korku filmlerinde (ve pronolarda da) olduğu gibi,
yönetmenin elinde ne var ne yok,
acemice gözler önüne seren bi film gibi değil bunlar,
size daha yüksek söylevlerle bu öğeleri çağrıştırıyorlar.
bu bile yeter bu şarkıları "kötü" nitelendirmenin altında yatan hastalığı görmeye.

Bunu neye göre kötü bulmuş olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Cinsellik olmasaydı hiç birimiz doğmazdık. Peki şarkılarda olmak zorunda mı? Olmak zorunda değil ama, olursa buna karşı çıkmak, içinde sırf "bunlar" var diye sevmemek, ne kadar sağlıklı bi davranış?

O gün dudaklarını öpeyim öpeyim öpeyim...

Bi de bence şiddet cinsellikten nispeten az "çağrıştırılmalı" şarkılarda,
teomanın şarkıları kaset kapakları klipleri vs. (hadi bizi hiç ilgilendirmese de konserlerinde yaptıkları "yaramazlıklar") bunlar bir gence "kötü" örnek olursa (ki gencimiz bunları zaten kendisi istiyor olmalı ki normal biri sayılsın, bence) o genc en fazla ne yapabilir? Temiz ve bakımlı olup "ortamlara akmak"tan başka hiç bi şey yapmaz o, kimseye zararı olmaz kendineden başka...

Amaa.. Önce linke tıklayın piliiz

http://www.metallica.com/index.asp?item=970

bu kaset kapağı bile şiddeti çağrıştıryor, ve bence tek başına bütün teo şarkılarından daha "kötü"...

aama ben özgürlükçü ve liberal biriyim.. bırakın yapsınlar bırakın etsinler...
iyi toparladım di mi?

ilhanicihan
06-24-2006, 08:32 AM
bi sarkiyi dinlerken onun ne ifade ettigine bakmam ilk once. muzigi hosuma giderse dinlerim. sonra anlamina sozlerine bakarim. bu ister cinsellik olsun ister baska bisey olsun farketmez, ki zaten cinsel temayi isleyen o kadar cok popcu varki bunlar farkedilmiyor. ayrica cinselligin olmasini savunuyorum ben bazi sarkilarda. nasil ask varsa baskaldiri da vcarsa cinsellikte olmali olumde... teomanin en sevdigim albumu ''guzel bir gun'' albumuydu. butun sarkilarini severim ama o daha sert geldigi icin belkide. ayrica bakar misiniz gariplige en cok cinselligin oldugu albumde ''guzel bir gun'' albumu.. bunun yaninda teoman tabiki metallica'yla karsilastirilamaz. zaten kendisiide kabul ediyo popun ustunde rockun altinda oldugunu.

Geo
06-24-2006, 09:56 AM
rock'ın üstünde pop'un altında diyecektin galiba. =))

ilhanicihan
06-24-2006, 10:01 AM
yok popun ustunde rockun altinda:) yani poptan sert rocktan hafif

lavinya
06-24-2006, 10:33 AM
ewet baılıyorum teomana onun tam bir hastasıyım

manowarci
06-24-2006, 10:42 AM
tamam abi cinsellikte olsun ama her şarkıda karşımıza çıkınca bayıyo!! işte en başından beri demek istediğim bu!

lawender
06-24-2006, 11:59 AM
kaliteli sözleri olan şarkılar yapıyo adam bence parçaları baya iyi

Geo
06-24-2006, 01:47 PM
İlhan içi han'a benim bildiğim hafif olan üstte olur (sözüm meclisten dışarı), ağır olanlar altta olur. Ne duruyosun at kendini denize.

Ma inva rci'ya "her şarkı" kavramını bi daha düşün istersen. Anladık sevmiyosun teomanı ama, -hani yoktur da-, teomanı hiç tanımıyan biri (mesela yeni türkçe öğrenmiş bir JAPON), bu siteyi okursa yanlış bilgiler edinebilir, ve koşa koşa Teoman kaset ve cdlerini almaya çalışabilir, bu yüzden yazdıklarımızın haksız rekabet oluşturmasına izin vermeyelim. Cümlenin sonunu getirecez diye, günaha girmeyelim, bırakalım, yarım kalalım.

lavinya
06-24-2006, 02:14 PM
€n çok s€vd!m s€n! ß!r k€r€ ve paramparçayı sewiyorum...

solaceofthesongs
06-24-2006, 02:14 PM
İlhan içi han'a benim bildiğim hafif olan üstte olur (sözüm meclisten dışarı), ağır olanlar altta olur. Ne duruyosun at kendini denize.

Ma inva rci'ya "her şarkı" kavramını bi daha düşün istersen. Anladık sevmiyosun teomanı ama, -hani yoktur da-, teomanı hiç tanımıyan biri (mesela yeni türkçe öğrenmiş bir JAPON), bu siteyi okursa yanlış bilgiler edinebilir, ve koşa koşa Teoman kaset ve cdlerini almaya çalışabilir, bu yüzden yazdıklarımızın haksız rekabet oluşturmasına izin vermeyelim. Cümlenin sonunu getirecez diye, günaha girmeyelim, bırakalım, yarım kalalım.

:laughing: :tey: ya geo metrik retikulum sen cidden sorunluymussun yaw ..hasktr..:laughing: İlk zamanlar kızıodum da artık üzülüyorum..Hele şü üstteki yazını da okuduktan ...yazık yaw :S

ilhan1n kuzeni
06-24-2006, 03:35 PM
hayran1y1m beaa

Geo
06-24-2006, 04:55 PM
Solace of the song, nerden bu şefkatin temeli, forumun azizleri mi skti seni?

sen benim bu sitede "testis" geçtiğimi yeni anladığın için sana yazık ve bence sen sorunlusun, ben sana hiç kızmadım, hiç de üzülmem. Ama orda bi tersten "..rtksah.." var, o işte.

Geo
06-24-2006, 04:56 PM
Anladın sen, anladın.

space_monkey
06-24-2006, 06:33 PM
ahhh be ci-o kufur ettin rahatladınmı bari ...biliyonmu bıktım senin gibilerden
yahu bitanenizde verin adresinizi burda boyle kufur edip artislik yapıyosunuz ya offff ooof sadece beni sinirlendirmekten baska bi boka yaramıyo nolur ya ver adresini ist dısıysa walla da billada gelirim temmuzda ist icindyse hemen gelirim zürriyetini sikerim ....birazcık gururna dokunduysa ya birazcık sinirlendysen ver adresini hee istersen bende verebilirim ama gelmiyceni biliyorum mektup falan atarsın bizim eve tüp müp siparis edersin o yusden vermiyorum eger soz verirsen ozelden gonderirim sana bizim sokagın adresini tamammı koc umun tassaaa

manowarci
06-24-2006, 06:46 PM
bunu doğru demişsin işte space monkey.. netten küfür eden adamlara bende uyuz olurum. sanal alem delikanlısı olmayın kardeşim...!!! netten herkes söwer.! delikanlıysan gider adamın yüzüne edersin küfürü..!! yahu bu forumda adminde yokmu?????

ilhan1n kuzeni
06-24-2006, 08:24 PM
bugün üe oldum ve buran1n kendini bilmezleri hemn kendini göstermis yaz1k bende manowarci gibi spacenin dediklerine kat1l1yorum day1l1k yapmay1n adresinizi verin fisinizi çekeris

Geo
06-24-2006, 09:13 PM
Arkadaşlar ben medeni bir insanım, komik olmayacak şekilde kimseye küfür etmem. Onda da utana sıkıla yazarım. Sözüm sana space_monkey kendinden büyük birine bu kadar rahat ağır küfür ve tehdit de bulunuyorsun...

Bi gün bi aşiret reisinin oğluna falan denk geleceksin, kim vurduya gideceksin.. Böyle dolanma ortalarda, adresini verme öyle her yerde. Bilip bilmeden küfür etme. Zürriyet dediğin şey, döl, soy. "Aha buba bu çocuğun resmi, aha bu etdiği küfür, aha bu da adresi der" birisi. Kim vurduya gidersin. Bak çok ciddiyim. Ben bi şey yapmam. Benim Allah'ım var günah der, anam babam var ayıp der, kendi kişiliğim var, kötü olduğunu bilirim. Bu yüzden seni öldüremem. ma abu küfür için adam öldürebilecek insanlar tanıyorum. Neye güveniyosan, güvenmeye devam et, ama bu kadar yüksekten uçma. Verdiğin adres de inşallah doğru değildir. Doğruysa bi gün başına bela açabilir git sil. Siz bilmezsiniz. 2001 de bi kız öldürüldü, gazeteler falan yazdı, ekşi sözlükte yazar kız, satanistlerle ilgili bi anısını yazıyor kız, ben işte girdim aralarına bi kere şöyle şöyle yaptılar diyo. Sonra kızı öldürüyolar, bu herkese anlattı diye. Bu yüzden internette kimseye gerçek kimliğinizi ya da yaşadıklarınızı anlatmayacaksınız... Adres falan yani.. (Kız çok güzelse, telefonunuzu verebilirsiniz) İşte ondan sonra da siz yetiştiniz. Metalci Şiddet eğilimli gençler.

Özet geçiyorum.
Beni korkutman söz konusu değil.
Adresimi vermem de öyle.
Senin için ciddi endişelerim var.
İlerde biri tarafından öldürme ihtimaline karşılık yarin falan bu mesajımı sileceğim.

Geo
06-24-2006, 09:23 PM
manovarci bu da sana;
sanal alem delikanlısı olmayın kardeşim...!!! netten herkes söwer.! delikanlıysan gider adamın yüzüne edersin küfürü..!!

Ben senin dediğin "delikanlılık"tan hiç yapmam yapmadım da. Benim ettiğim küfür basit bi şey, komik olacak şekilde. Neyse benim kendimi savunma gibi bi derdim yok. Neyse uzatmayım,

1.Sanal alem delikanlıları siz oluyosunuz.
2.Benim ettiğim küfür yüzüne de söylenebilecek türden, yüzüne de söylerdim. Ama space_monkey "o cümleyi" senin dediğin "delikanlı"lardan birine etse kan çıkar, kesin.
3.Delikanlılık küfür etmek midir? Delikanlılık la ne alakası varki lafı oraya getirebiliyon. Sonuçta küfür kötü bi şey. HAdi tv makinesi başladı. iZLEYİM DÖNCEM BEN SİZE. MERAKLA BEKLİYORUM, TEHDİTLERİNİZİ KÜFÜRLERİNİZ.
GECELERİ TERLER İÇİNDE UYANIYORUM HEPSİNDE DE MAYMUN BENİ DÖVÜYOR.... : p

Bybart
06-24-2006, 09:25 PM
@Geo sürekli ikili diyologlarla kişilere sataşmak ve tartışma ortamı yaratmaktan ban uyarısı aldınız 2.de banlanırsın...

manowarci
06-24-2006, 09:25 PM
geo senin ne kadar ''medeni insan'' olduğun belli olmuş. forumun azizeleri bilmemnemi yapmış falan..! adamın sana adresini wermesi saçma doğru demişsinde. netten küfür etmekte kolay iş..

space_monkey
06-25-2006, 12:52 AM
bende sana bişey soylim geo diyosun ya adamın sulalesine kufur edersen akrabası tarafından oldurulme ihtimalin var senin forumun azizleri dedigin uye benim öz amcamdır simdi neden sinirlendigimi anlamıssıdır umarım ve bu dediklerini bir kez kendin icin tekrar oku ben hala soylediklerimin arkasındayım adresimde dorudur sen yanlıssın diyen varsa buyrsun gelsin kimseden korkum yok saygı hakedene sen haketmeyenlerdensin benden buyuksun diye saygının zerresini bekleme lutfen bak bu kadar seyden sonra senden rica ediyorum bi daha seninle ikili polemige girmek istemiyorum tamammı?

Geo
06-25-2006, 10:29 AM
çoluğa çocuğa laf anlata anlata Nirvana'ya ulaşacam, bi nevi sabır fakültesi.

forum azizleri bir insan değil. şehrin azizleri filmine, hatta direk(t) azizlik müessesesine (mississipi) (massachusetts) bir gönderme.

Siz hristiyan olsaydınız ve bu cümle karşısında yanımdan kalkıp gitseydiniz bunu anlardım, zira bi arkadaşım başka bi arkadaşın yanında bir rahibe fıkrası anlattı ve o başka arkadaşım hristiyan olduğu için hiç bi şey demeden kalktı gitti.

Gelelim forumun azizlerinin birini öpmesine, forumun azizleri birini öperse, (ve o kişi sizin kadar sinirli ve acımasız ve sert erkek ise, delikanlıysa yani, saPPına kadar erkekse, yiğitse mertse kimseden korkmazsa, aslansa kaplansa, ölümsüzse, bütün deliyürek ve kurtlar vadisi bölümlerini izlemişse...) o kişinin yüreği sevgi ve merhamet hisleriyle dolar, diye bi espri.

"Espriyi açıklamaktan daha iğrenç olan tek şey, açıklandığı halde anlaşılamayacağını daha açıklarken anlamaktır." Titretirim'in "Esprilerin Kökeni" adlı kitabından.

Şimdiii
Nereleri yanlış anlamayacaksınız:
Size hristiyan demedim.
%300 buromül delikanlı olmnanıza laf etmedim (güzel espri bunu da kitaba koyayım)
Forumun azizleri sizi öpsün demedim.(Önceki dediğimde de fiziksel teması kastetmediydim.)

Son bi şey; space_monkey

soylediklerimin arkasındayım1, adresimde dorudur2, sen yanlıssın diyen varsa buyrsun gelsin3, kimseden korkum yok4, saygı hakedene sen haketmeyenlerdensin5, benden buyuksun diye saygının zerresini bekleme6
demişsin ya.
1 bu çok güzel bi şey, ben de.
2 tüh, ama sil bak.
3 tatil günü; atıyorum ******(neyse, doğudan bi şehir)'den buyurup gelecek biri, ki sen ona küfür etmişsin, ya da bırak onu; biri seni ona şikayet etmiş.
12 saat yolu 2 laf için tepen birisi doğru yanlış bilmeş, hak hudut bilmez, saygı günah aziz öpücük falan bilmez. namus bilir, belindeki silahı bilir, güç bilir.
(bunlar kötü şeyler bak sen oku ben bu mesajı da silecem.) istersen %100 haklı ol, yani "yalan söylemek kötüdür" (bu örneği her durumda geçerli olan bir kural olduğğu için veriyorum) desen bile seni öldürebilir.psikopatlar anlamaya çalışmaz. bu kadar söylüyorum.

4 ben hala kimseden korkusu olmayan birinin olduğuna inanmamayı seçiyorum. (neyine güveniyosun çook merak ediyorum, ama sana sormuyorum, bence cevap da verme, konu uzamasın.)

5 saygı bence de hakedene, bence sanal ortamda kimse saygıyı haketmez. "sanal saadet olmaz" gani müjde.

6 senden büyük olduğumu bana saygı göster falan diye değil, sen küfür ediyosun ya senden büyük birine direk(t) küfür ama, espri kaygısı gütmüyo. yani nasıl bi çoçukluk geçirdin, kaç kardeşin var, hiç devlet yurdunda kaldın mı? bunları merak ediyorum, ama yine bunları da sormuyorum ki konu uzamasın, ve bence sen hiç birine cevap verme...

ve bence sen hiç birine cevap verme...
ve bence sen hiç birine cevap verme...

manowarci
06-25-2006, 10:47 AM
''doğudan kalkıp gelen biri belindeki silahı bilir'' diyorsun.. o kurtlar vadisinin bütün bölümlerini bitirmiş olması tamda böyle diyen birinden beklenir... adres wermeler,küfürleşmeler.. senin neden böyle bi rock forumunda olduğunuda anlayamdım.. hiç yakışmıyorsun..!(foruma) bence admin artık bu topiği kapatmalı..

madagaskaragidelimmi
06-25-2006, 01:58 PM
şiddetmiş,cinsellikmiş her gün televizyonu açtığınızda bunların hepsinden bol bol görüyoruz ya da gazeteyi açtığımızda...cinsellik ayıptır konsulmaz diye diye milleti cinsellikten soğuttular şimdi millet gidip hayvanlara tecavüz ediyor!!bırak adam sarkısında bağırsın 'aksın bacaklarından oluk oluk m,lyonlarca doğmayacak çocuk...' bence tatil köyünde at s.kmekten iyidir ya da mahallenin bütün kızlarına orospu muamelesi yapıp kadın satan bi imamdan ya da camide fuhuş yapan hocadan belki birileri cinselliğin ne kadar insancıl olduğunu gösterirse millet de normale döner biraz...
teoman çok sevidğim bi adam değildir ama tek nedeni son zamanlrda çok piyasa olması..müziğini bilmem ama sözlerine diyecek sözüm yok...
bi de şu gençleri özendirme olayı var yaaaf yapıcağı varsa yapar yoksa yapmaz zaten sadece teoman değilki duman da sahneye içiyor ama heralde ilk teoman basladı diye bu kadar abartılıyordu ..sarkısnı söyleyip performansını göstersinde sahnede naparsa yapsın derim ben..

manowarci
06-25-2006, 03:06 PM
walla üstteki arkadaş beni eleştirdi galiba ama memnunum.. uzun aradan sonra bu topicte asıl konuya dönülmesinden ötürü..

madagaskaragidelimmi
06-25-2006, 05:02 PM
bireysel değildi zaten hep söylenen seylerdir teomanla ilgili

bööjüüü
06-26-2006, 06:56 PM
son albümünden unutamadım coverını ve dursun dünyayı beendim ama bu albüme göre diğer şarkıları daha güzeldi ....

onix
07-08-2006, 03:16 PM
yha ben o herife bayıliorum ewlerini bulmuşluumda war ben çok sewiorum herif kendini yansıtio şarkılarında sonra n biliim çok cool we zeki 1i ayrıja jokda sexi gelio bna:) bunnarın dışında şarkılarınıda sewerim birçok anlam yüklü kimse beenmez die çekinmeden yazio

bööjüüü
07-08-2006, 03:37 PM
eski şarkıları daa güsseldi...

greenblack=))
07-08-2006, 03:44 PM
kendisinii hiçç sevmiyorum ama bazı şarkıları hoşuma gidiyor..=)

vipassana
07-14-2006, 10:55 AM
ne yapsa kabulümdür kadar saygı duyduğum kişilerden biridir!

geceprensesi
07-16-2006, 09:27 PM
teoman ın şarkılarından güzel olanlar var ama teoman ın kendisi piyasa olmuş o da onu düşürüyor.

greenblack=))
07-18-2006, 04:00 PM
sana katılıyorum..

magdalena
07-19-2006, 06:50 AM
teoman gayet kendini yansıtan bir sanatçıdır. ve farkettiyseniz eleştiriye çok açık bir insandır hakkında yazılan çizilenlere aldırmamaktadır. bence şarkıları da iyidir, kalitelidir. piyasa olan demek "genç kızların sevgilisi teoman" demektir. keremcem teoman değildir. teomanın yeri ayrdır.

m@lix
07-20-2006, 10:08 PM
eskiden dinlerdim mazide kaldı.

yakinmarkaj
07-29-2006, 08:42 AM
doğruyu söylemk gerek teoman belli bir kitle oluşturmuştu kendine bir zamanlar 17nin cıktığı sene sonra işi ticarete döndürdü müslüm gürses paramparcayı söyledi ben de hafif bi kopma sonra bi film yaptı film gerçekten berbattı bence teomandan tmamen soğudum ya bu önemli değil her şey bir yana o ve hayalperest gibi iki güzel şarkıyı yapmış bi adam bu haksızlık etmemek gerek ama samimiyeti kayboldu sanki şarkı sözlerinde

Ya her şarkıcının bir dönemi var geçti gitti işte*

_zoMBie_
07-30-2006, 11:43 AM
esskiidenn ama bayaa esskiden çok sewerdimm ama artık çok fasla sewmioorumm ösellikle açıp dinnediiimm çok nadirdiirr

vipassana
07-30-2006, 06:30 PM
teoman'a piyasa lafını iliştirmek çok haksızlık ve terbiyesizlik olur bence!! insan bunu söylemeden önce arkasına dönüp bi daha bakmalı piyasa dediğimiz pazarda ne ucuz mallar var...

_zoMBie_
07-30-2006, 08:24 PM
bencede ya piyasa falann bayaa haksıızlık olur ammaaa artık çok fassllaa sarmıoo beniii..

s€bu1221
07-31-2006, 09:53 PM
wala bi dursun dünyayı sewiom:D:Dama bası şarkılarıda çok güsell

raGe
08-04-2006, 07:06 PM
ben Teomanı pek sevmiyorum ama şarkıları çok güzel ve çok anlamlı oluyor...

hest
08-08-2006, 09:25 AM
adamın şarkıları güzel ama çok dinlemem yalnız adama helal olsun kendi çizgisinde ilerliyo walla

karamelek
08-10-2006, 05:54 PM
ooo teomandan bahsediyoruz burda onu sewmemek mümkün mü

rock4ev
08-15-2006, 01:46 PM
TEOMANA bayiliyorum karizma desen var ses desen va askiim benim yaaaw:P

nklkizilay
08-21-2006, 03:40 PM
pardon kim teoman mı???
tanımıyorum ve tanımak ta istemiyorum...

vipassana
08-21-2006, 07:53 PM
asla nefret edemeyeceğim insanlardan biri olarak kalıcak sanırım teoman;gerçekten çok kalite bir insan olduğunu düşünüyorum...

pitbull
08-21-2006, 09:11 PM
eski albümler iiydi ya

fReAk
08-21-2006, 09:11 PM
teoman sevilmez mi ya

darkness
08-21-2006, 09:15 PM
eamm bu abinin son yaptıı albümü pek sevmedim yaa eskilere göre ezik buldum ama sağlam rock yapıo ve çokta deişik bi sesi var

jéwr!€£
08-21-2006, 09:35 PM
"Robbie WiLLiams MetaLLica'ya 10 basar !" demiş ve bende Azhuzhauhzuzh'msı tebkiLer oLuşmasını saaLamış insan :D

butterfly
08-22-2006, 10:09 AM
bende seviorum bi kaç şarkısını..17-gemiler-renkli rüyalar oteli vs...ama eski albümler daa ii di tabi ki de....

space_monkey
08-22-2006, 10:54 AM
"Robbie WiLLiams MetaLLica'ya 10 basar !" demiş ve bende Azhuzhauhzuzh'msı tebkiLer oLuşmasını saaLamış insan :D

harbiden boyle bibok yemiş mi?? a.q ben onun o zaman

jéwr!€£
08-22-2006, 12:21 PM
Ya son dönemLerde iice çöküşde zaten ben de seferdim ama bu Lafı duydukdan sonra anında soğudum.Orda burda içki kumar gece hayatı..BunLar bitirdi adamı ya.Napıo edio parayı kırıyo bi yerden ama.

Dib nod: O yasdığım doğru.BöyLe birşey demiş va gaayet de ciddii.Eywah eywah.Sonu hayırLı oLsun bagaLım.

kahlooo
08-23-2006, 12:44 AM
TEOMANA bayiliyorum karizma desen var ses desen va askiim benim yaaaw:P

iste budur...evet evet o benim askim cok karizma (oyle bir sahiski kendileri kurbana kurban olup dagildigini yeni ogrenmekle kalmayip kahrolmustur...)

bloody
09-17-2006, 09:11 AM
adam da şarkılarıda süper herkezden farklı bi tarzı war

Unleash
09-25-2006, 10:06 AM
Türk Rock'ı için aman abi naptı bu adam dedirticek hiç bir icratı yok bence müzikleri güzel olmasına güzel ona bir lafım yok ama malese beni etkilemiyor kendini Türk adetlerine göre bir Rock Star kalıbına sokmuş bir kişi alkol kumar uyuşturucu vs... Tafvip etmiorum.

JapaneseSoul
09-25-2006, 12:33 PM
son zamanlarda kendini salmış biri...

yakinmarkaj
09-25-2006, 05:13 PM
geçenlerde bir arkadaşım onu bir yerde görmüş bayağı kalabalık olan hatta kalabalığın her daim olduğu yerlerden birinde...ama kimse teoman a bakmıyor yanına gelip konuşmuyormuş...o da pasajın önünde oturuyormuş...(masal gibi oldu ama)...ne o yoksa teoman nın popüleritesi azaldı mı???

raGe
09-25-2006, 05:30 PM
kendisini kişilik olarak pek sevmem ama şarkıları çok güzel ve beğenerek dinlerim o yüzden kendisine saygım sonsuz... son albümüde gayet güzel... favori parçam albümle aynı adı paylaşan renkli rüyalar oteli

kahlooo
09-27-2006, 08:22 AM
renkli ruyalar seysi albumunden unutamadimi gercekten cok begendim, terlemeden sevisenlerde cok guzel...

kolanyali_cinnet
09-29-2006, 06:04 PM
sarkıları çok güsel kabul ederim ama kendisinden sıfatından neffret ederim

rock4ev
01-04-2007, 01:23 PM
alkolugun teki olsada teoman birtane yaaa

AysecreT
01-04-2007, 03:20 PM
ilk albümleri güzel klasik parçaları var dinlemekten sıkılamdığım fakat son albümleri öle diil özellikle gönül çeleni hiç beenmemiştim. sürekli aynı şeyler gibi geliyor bilmiorum. bi kaç parçadan başka işe yarar bişi çıkmıo ... yenileri teo yaa tercih ederim ;)

sapkalımantar
01-04-2007, 07:43 PM
alkolugun teki olsada teoman birtane yaaa

aynen yaa..
heriff her türlüü müziini dinletio bence..
türkiyedeki aşmışş isimlerden:21:

NON-SERVIAM
01-05-2007, 10:17 PM
ilk mesajlarda şaşırtıcı bir hata var malesef b,r kaç kez tekrarlanmış :(
Turn The Page Metallica nın kendi parçası değil, bir Thin Lizzy coverı dır.
ayrıca klipte gösterilmek istenen erotizm değil elbette.. dikkatli izleyen herkes klibin bir dram anlattığını ve bir sorunu özele indirgeyerek vurguladığını görür
bazılarının izlediğinde ağladığı bir klibi başkaları porno niyetine de izliyor olabilir tabii orasını bilemem..

teoman la yapılmış güzel bir ropörtaj
şarkıcının ikilemlerini paradoxlarını göstermesi açısından ilgi çekici :

http://www.gencbilim.com/haber/haber_ozeldosyalar_goster.php?id=101

nympha
03-06-2007, 04:01 PM
kısaca "arakçı".teoman sadece iyi bir söz yazarı,ama müzisyen değil.

deepdarkness
03-07-2007, 06:42 AM
teoyu sevmem o da beni sevmez büyük ihtimal

_mystery_
03-07-2007, 07:58 AM
Oo teomaaan sevilmez mi.Geçen hafta Makinadaydı beni baya güldürdü hele o " karı " demesinde okdr çok güldüm ki snra eşim demek istemştm demesi ayrıydı tbi.Hayal ettği tavuklar çocukları eşi umarım istedği gibi olur.Seviorum ben Teomanı dahası var mı ya ?

dygbrk
03-07-2007, 11:06 AM
teoman cok ei de biraz az alkol alsa daha ei olacak saglıgı için

FIGHTorDIE
03-13-2007, 06:38 PM
Türkiye'nin en iyi söz yazarı bence..şimdi günümüzde herkes emre aydın hayranı fln..halbuki 2 sanatçının sözleri karşılaştırın ve bakın bi:hangisi daha etklieyici anlatmış düşüncelerini..emre aydını seçen gözüme görünmesin..müzikal açıdan da teoman'a arakçı fln diyolar...evet açıkçası bende farkettim bunu ama teoman sadece sözleri için bile dinlerim..geçen gün de akustik trio konserindeydim..harikaydı..teoman süperdir..

isyankar
03-20-2007, 01:35 PM
teo sevılmez ya kendısı yeter bı de sarkıları tamam koptuk valla

kepeleek
03-22-2007, 11:03 AM
ben seviyorm ama eski albümleri daha bi güzel sankii bülent ortaçgıl performnsları süperr

dennish
03-22-2007, 02:34 PM
yaa adamı deılde şarkılarını sewıom

scream_ınflames
03-22-2007, 02:44 PM
hc sevmedım sevmıcmde :D

dewRimm
03-22-2007, 02:52 PM
bazı şarkıları cidden çok güzel oluyor ama pek dinlediğim söylenemez...

Klozeth_kapaga
03-22-2007, 06:36 PM
sevmiyom çok dandik gelioooo

Mordanadam
03-31-2007, 12:17 AM
Ayyaş herif ama güzel şeyler yaptı diyebiliriz.

DangerGirl17
03-31-2007, 08:25 AM
Teomanın şarkılarını severim ama kişilik bakımından pek tasvir etmiyorum!...Daha az alkol!...

dorylaeum
04-21-2007, 03:06 PM
75 yaşındayken bi elinde bira şişesi diğer elinde genç bir hatunun saçları vs bi şekilde kalpten ölüp gideceğine inandığım müzisyen kişi, tek sevdiğim özelliği yerli istanbullu bi aileden gelmesidir. Filmleri iğrenç şarkıları bazen güzel. Örn. alkol aldığında

DISHI_BURZUM
04-21-2007, 03:11 PM
güzel şarkıları var. ama adamın kendisine uyuz oluyorum..

slovenlygoddes
04-21-2007, 03:23 PM
bende bende seviyom

elif_lubee
05-06-2007, 04:31 PM
Bir iskambil falında çıkmıştık birbirimizee,o güzel kupa kızıydın ,sinek valesiydim bense Gece yarısı o perşembe rastladım köprü üstünde ağlama dedim o ağladı trabzanlardan indiinde

Saçların mı ıslak yoksa,ıslak mı yaşamak??

pankreas
06-14-2007, 11:05 PM
paptya'nın son haliyle bir kez daha büyüledi bizi..şarkının ikinci versiyonu kliplenmiş..küba`da çekilen ve yönetmenliğini de teomann yaptığı klibi televizyonda görünce önce baya bi şaşırdım..çünkü hep özlem tekinsiz hayal etmiştim o şarkıyı..klip de farklı bi güzel zaten..sonuç olarak yine güzel yine güzel..

lavalsedamelie
06-15-2007, 09:20 AM
ewt bende çok şaşırmıştım. ama klibi pek orjinal bulmadım. yönetmenin kendisi olduğu belli yani.

adam içinden ne geliyorsa onu yapıyor onun için hayatın herhangi bir alanında sınır yok ,tabusuz yaşıyor yaw . bu yüzden seviyorum demiyeceğim onu müziğiyle sevdim ama her yönüyle baba bir kişilik TEOMAN . onsuz bir türkiye düşünsenize _rock müziği bakımından_ .bu yüzden ii ki varsın teo

pankreas
06-15-2007, 10:18 AM
bende aksine çok güzel buldum(:o koltukta oturup gitar çalış sahnesi yok mu..bi de sevdiği kızın fotografını çekmeye çalışırken kızlardan saklanışı ..

_çigRoCk_
06-15-2007, 11:16 AM
evet son klip süper olmuş.ilk gördügümde ulen dedim noluyo=)bu klip bölemiydi sonradan jeton düştü

tazmanya
06-15-2007, 07:55 PM
teoman...o adam sewilmesmi yaa...müzik süper, sözler harika...adamn kendisine bitiorm ztn... bide son klipleri daha bi güsel oldu..ne biliim papatyanın yeni wersiynuna çektii klip, renkli rüyalar oteline çektii klip harika...

teomanın kişiliine gelince...ben kişiliinide sewiorm şahsen..o umursamazlıına hastaym..tabi hayatndaki kadınlar we içkiye gelince, buda çok batmıo çıcası bana..ne biliim kadınlarla olan ilişkisi mesela herkesn gizli gizli yaptıını o açık açık yapıo sadece we ayrıca kimseyi bişeye zorladııda yok! millet gelip onun dudaına yapışıosa o napsn...açıkcası erkek olsam we bi kıs gelip bana yapışsa hçte karşı koymam yani :p

filmlerine gelince...mumya firarda dandik :D
balans we manewra bence çok güsel bi film..yani teoman oynamasaydı daha çok tutardı bence..çnk film islenirken filmdeki karakterler diil teoman ön plana çıktı..o yüzden çokta anlaşılmadı film..ama benm faworilarm arasında bu film...
romantik'e gelince...ben çok beendm...ilk yarıda teomanı sewmeyen biri weya dier oyunculardan birine hayranlıı olmayan biri islerse sıkılıcıcaını düşünüorm...ama 2. yarıda kopuo..bence süper film.."inandıın şey gerçek diilse?" (:

kısacaası ben bu adama hastaımm:love12: :hug2:

FIGHTorDIE
06-16-2007, 08:50 PM
bence;Türkiye'nin en iyi söz yazarı.