Orijinalini görmek için tıklayınız : paylasmak istedim (Kahlooo)
kahlooo 04-17-2006, 10:56 PM Sana o kadar acı verdim nasıl olurda beni hala böyle isteyebiliyorsun ki? diyebilirsin Kaşınan bir tenin tırnağı çağırdığı gibi, üsteki dudağın alttaki dudağa kavuştuğu gibi, sesin kulağa ulaştığı gibi, yaranın kabuğa dönüştüğü gibi, iliğin kemiğe sarıldığı gibi, midenin lokmayı özlediği gibi, damağın suya bağlandığı gibi, adın soyada yakıştığı gibi, ölünün duayı beklediği gibi bir kimliktin bana....
kahlooo 04-18-2006, 08:50 AM olmuyor işte
ne kadar uğraşırsan uğraş
tüm gücünle benden kaç.
yapamıyorsun.
olamıyorsun benim için
herkes gibi.
senden kaynaklanıyor belki
belki benden
umrumda değil nedenler
ben seni düşünüyorum.
gidişinin ardından korkmuyorum.
dönmeyeceksin bir daha
belki,
yada sen de dayanamayacaksın.
bilmem ki?
seni, beni sevesin diye sevmedim
ben!
kaç zaman geçti aradan ayrı ?
ne demiştin bana,
"alişirsin".
neye alışmalıyım ki ?
sensizliğe ?
bensizliğe ?
kırılmaya yada bir öğleden sonra
akşamdan kalma uyanıp
yanımda seni görememeye ?
başedemeyeceğimi mi sanıyorsun bunlarla ?
evet
sensiz
zayıf yönlerim daha ortada,
acılar kendi aralarında
senin gelmeyeceğini düşününce.
ama bir şey var ki;
sen benim için
"herkes gibi" değilsin!
ve seni yanımda isterken
ihtiyaç duyarken
alışkanlıklarımdan bahsetmiyorum.
su içmek gibi değil bu.
karnın bomboşken birşeyler atıştırmak değil.
bunun adına
"aşk"
diyoruz,
aşık olanlar.
ve aşkın içinde
pek çok girdabın olduğunu
çok iyi biliyorum.
onlardan biri olabilir bu.
başka birşey belki de.
önemsemelerimin en büyüğüsün sen.
yanımda olsan da,
asla olmak istemesen de
seni sevmem için
engel olacağını sanma.
bir yerlerde karşılaşırsak bir gün
sana bakışlarımda daha öncekilerden tek bir fark
göremeyeceksin.
benim için
bir daha
herkes gibi olamayacaksın.
bu demek değil ki
hayatım boyunca hep seni
hep böyle seveceğim.
günün birinde,
belki başkası olacak,
belki başka bir gün daha asla olmayacak.
ne ben burada olacağım
ne sen şimdiki gibi olacaksın.
zaman
çok şey gösterir..
zaman,
çok şey istersen.
zaman...
space_monkey 04-18-2006, 10:23 AM paylaşımın icin saol :D:D hihihi
space_monkey 04-18-2006, 10:24 AM bu lafa acaayip taktım ben ne gıcık bişe ya ''paylasımın icin saol dostum'' :S
solaceofthesongs 04-18-2006, 02:04 PM kapıyı kapatma ardından
öyle sessizce giderken
Yalnızlığım gelir birazdan
seni üzgün görsün istemem
dumanyaq1 04-24-2006, 03:50 PM çok güsel bunu kim yazdı orj. seninmi yoksa başka yerdenmi buldun yada şarkı sözü falanmı..?
kahlooo 04-25-2006, 12:29 AM ilk yazilan cok sevdigim bir arkadasima ait....copy paste yapilmadan yazildi orijinali kagitta...ikincisi bana ait....sarki sozu degil....aslinda olsa fena olmazdi....
tazy19 04-25-2006, 09:03 AM paylaşımın için saol (artık bakmadan yazabiliom bu comleyi heuhe )
sarkı sozude yaparık yaf zor deel :D
kahlooo 04-25-2006, 10:35 AM :) tesekkur ederim...
kahlooo 04-25-2006, 11:13 AM "I Miss You" Blink 182
merhaba, kabuslarimdaki melek,
morgun arkadasindaki golge,
sokak arasinda, karanligin zavalli kurbani
beni bulursun orda...
(seni ozluyorum)
nerdesin? ozur dilerim
bu aksam uyuyamam ruya goremem
birine ihtiyacim var ve surekli
bu garip hasta karanlik
pesimde, kabusum oldu
otururken saydim butun orumcekleri ve aglari
yakalayip icini yediler
karamsarligim gibi
seni aramak istedim
rahatlatici sesini duymak istedim
bu aksam eve gelirmisin?
zamanini harcama artik cok gec
kafamdaki sessin sen (seni ozluyorum)....
seni ozluyorum
ayya$_girl 04-26-2006, 11:33 AM çok gzller... saol...:)
kahlooo 04-27-2006, 12:37 AM tesekkur ederim hanfendi...
space_monkey 04-27-2006, 08:23 AM way beh adam dokturmus resmen ama! amacı belli saten en sonunda tutamamıs kendini :D:D'''bu aksam eve gelirmisin''':D:D:D
kahlooo 04-27-2006, 09:06 AM tis tis tis.... heh
kahlooo 05-03-2006, 03:34 PM :)
fotograflarin, sarkilar ve tabiiki sekersiz cayla sigara...senle paylasamiyorum ya hepsi zehir zikkim. simdi uyuyorsun zamani bile ayni anda yasayamiyoruz sen gece oluyorsun ben gunduz, sen yaz oluyorsun ben kis, tek hissettigimiz nefes alislarimiz...gel al beni diyorsun ya birdaha yapma! kendini degil beni gucsuz birakiyorsun..ozlemedimmi saniyorsun, sarilmak istemiyormuyum?
coooook...
usumek bile guzelmis seninle, ne yaptiginin farkindasin...
bende bagiriyorum bosluga gelsin diye, ciddiye almiyor beni...birak hersey olmasi gerektigi gibi olsun...
sikildim diyorum,
yalniz,
tembel,
huysuzum
yooooooooooooook...
otur bok yeme.tamam.
ecem?
cevap veriimmi?
hayir sadece bana bak!
tamam o zaman
bira icermisin benle? sokakta ama...
tamam
hadi kalkalim burdan kapatiyorlar zaten
gozlugunu unutma, o kafanda guzel
tamam
addaaaa
(fittiri fittiri)
kac tane icersin?
sen bilirsin..
ok.2
otur hadi
serefeeeeeee!
(likir likir)
hadi kalkalim
ben eve gitmek istemiyorum
bas su zile!
gozlerim buyuyooooo....
hadi gidelim
ben yarin yine gelirim
hi hi
SENI SEVIYORUM!
ronaldinho 05-03-2006, 08:10 PM bunlar çook güsel sözler
kahlooo 05-04-2006, 01:48 AM ecem den naneler... :)
hersey degisirken yalniz biz ayni kaldik. bak bu son sigaram oda kul oldu simdi.tanistigimiz gunu hatirladim. o gunden beri cok sey degisti...arkadaslar eskidi...dostluklar bitti...ruya gormekten bikanlar..uykusuz geceler...bi kac kalp kirigi :) bi gitarin vardi sonra bide cok sevdigin arkadasin...onu bende cok seviyor olman beni kiskandirirdi. aslinda belli etmezdim...sonra msn e gelirdin kucuk kelimeler kurardik....
bazen konusmak isterken nereden baslacagini bilemezsin bi bakmissin konusmadan gitmissin...
bugun uyumadim...gozumu kirpmadan yatakta dondum durdum..uykumu bozan hep biseylermi oldu yoksa sorun sadece benmiydim?
yataktan kalktim....sayfalari kivrilmis eski mavi defterimi aldim ilk sayfadan son sayafaya bi genelleme yaptim...ve sonra kendime durust davrandim yorum yaptim...o donemlerde ask acisi ceken bir kizin gunlugu gibi biseydi bu....
cok sonra anladim insanlar mukemmel degil ve cok seversen terkediliyorsun...bi gun bende asik olacagim...bi yudum aldim biramdan...
eger kisa zamanda birseyler degismezse en buyuk iliskimi bir bira sisesiyle yasayacagim :) saat 3.00 fln...sanki uzerimdeki buyuk bir yukten kurtuldum
seni aramak istedim, telefonum yok artik...babamlada aram iyi olmadigi icin harcligimi kesti...boylece benden guclu oldugunu kabullenmemi istiyor...pek sevmiyorum onu...
bir gun hayatimdan gitme karari alirsan saygiyla duyarim.senden giderken benide almani isterim. kabul etmesende soylerim. cok az kisiye soyledigim birseydir belki sanada soylemisimdir...bilmiyorum yine soylemek istiyorum
iyiki varsin!
kahlooo 05-04-2006, 02:11 AM ( bu yazi parcasi....cok sevdigim ozledigim su an benimle gorusmeme karari alan bir arkadasima ait umarim begenirsiniz )
gel diyemezsin simdi bana, cok zor sevdim kendimi yeniden. hem gelsem ustunu ortsem ne farkeder, uyandiginda yine ben olmayacagimki...bu gece sabaha kadar seni beklesem ne farkeder? yarinimizda biz yokuzki...masallar anlatsam bize dair ne fark eder? inanmadigin masallar korkularini savusturamaz ki. hem artik ogrenmelisin sende usurken uyuyabilmeyi benim gibi ( sorgularin hala bitmedimi anla artik sana dairligim tukendi )...
simdi don diyemezsin bana.sende biliyorsun acilmamacasina kapandi valizler ve duvarlardan sokuldu bir zaman gecmek bilmeyen saatler...ardinda oylesine bir iz kaldi sadece birde ikimize ragmen karartilmis gulumsemeler...
bak son yazisada belirdi perdelerdeki isik dindi anladim devam edebilmek icin affedebilmek gerek herseyi. ben affedebildim ikimizi. hadi sende affet beni. kar yagarken baslayamamistik kar yagarken bitsin bari...( tamda simdi hadi son kez op duvarlarini ve son kez carp kapilari, hem birak artik uyusunlar yoruldu kelimelerin anlamlari... )
space_monkey 05-04-2006, 05:26 PM harbiden gusel okudum hepsini yalan yok :)
kahlooo 05-06-2006, 09:58 AM hey baby can you bleed like me? come on baby bleed like me...
solaceofthesongs 05-06-2006, 10:34 AM yeah baby..ı m ready bleed like you..come onnn
kahlooo 05-06-2006, 03:28 PM 2 drinks he's a looser...3 drinks he's a star... but baby can you bleed like me?
kahlooo 05-06-2006, 03:48 PM Sigaram Ve Bedenim.
Sana kaldığım şu oda bozmasının birazcık tasvir ederek başlayacağım mektuba. Esasen anlatacak pek birşey yok içeride. İsli ve olabildiğince kirli duvarlardan sarkan duvar kağıtları rutubetin eseri olsa gerek. Sanırım yine aynı sebepten parkeler boğum boğum şişmiş ve her adımda çatırdayıp duruyorlar. Bu yüzden de içeride yürürken sek sek oynayan çocuklara dönüşüyorum hep. Sonra, basitçe suntanın üzerindeki kalın süngerden oluşmuş bir yatağım var. Kapının hemen karşısında,ayakları olmadığından yerde duruyor. Onun yanında da işte bu kahverengi çirkin masa ve arkamda da kağıda başımın gölgesini düşüren tek ışık kaynağım. Daha iyi bir ayarlama yapmam mümkün değil;masayı ters çevirdiğimde ışık öyle az geliyor ki bir iki satır karalasam gözlerim yanmaya başlıyor. Bu garip barınak eskiden az çok ferah bir genişliğe sahip olan atasının ortasına örülen duvarla oluşturulmuş. Biçimsizliği de bundan kaynaklanıyor işte. Tavan kapının üzerinden başlayarak duvara kadar yükselen bir eğime sahip. Kısacası burada yapılacak en kolay iki iş var; oturup yazmak ya da uzanıp horuldamak.
Olur olmaz,sağa sola mektup yazıp duruyorum. Birkaçının cevabı geldi ama öyle zorlama bir nezakete sahiplerdi ki yollamasalar daha iyi ederlerdi kendi hatıraları için. Senden- her zamanki gibi- cevap falan beklediğim yok ve bu yüzden de endişesiz,rahat yazıyorum.
İyimser bir tahminle,nerede olduğumu merak etmişsindir. Sanırım bu dağ başına kaçalı iki ay kadar oldu. Tam bir inzivaya çekilmiş vaziyetteyim. Ancak karnımı doyurabilecek kadar çalışıp günlerin birbiri ardına geçip gidişini seyrediyorum. Onca fırtınadan sonra buna ihtiyacım vardı gerçekten.K. kentinde bir çiftlik burası. Şehrin toz dumanından uzak,arada bir burada "canavar" dedikleri birkaç muhteşem güzellikteki kurdun ziyaret ettiği orta boy bir çiftlik. Zaten nicedir beni böyle unutturacak bir kayboluş peşindeydim. O sabah gazatede gördüğüm ilana bu yüzden büyük bir heyecanla telefon ettim. İki gün sonra da işte bu ufak ama yine de sevimli odada buldum kendimi.
Doğrusu,sabah Güneşle beraber uyanıp önce soğuk bir duş alarak o tertemiz havanın serinliğinde çiftliğin orasına burasına koşturmak hem vücudumu,hem hasta ruhumu teskin ediyor. Hiç farkettin mi bilmem, sabahın o nacizane sessiz saatlerinde insan en büyük dertlerine gülebilecek bir huzurla soluyor havayı. Ya hayvancıklarım?. Onların kürklerine sinmiş ilahi kudreti ciğerlerime doldurdukça, kelimesiz oyunlarla birbirimizi ittirip kaktırırken...İşte o anlarda nicedir düşman kesildiğim kaderimle tekrar barışıp tıpkı bu sessiz dostlar gibi ben de hayatın gizemine boyun eğiyorum. Şunu inatla iddia ederim ki bu yaratıklar bizim beynimizin kavrayamayacağı sırları biliyorlar. Onların gözlerinde parlayan tevekkülleri insanoğlunun Tanrı ve Hayat hakkındaki cahilliğini anlatıyor bana. Saman yığınları arasına uzanıp onları seyrettikçe kendilerine konulmuş konuşma yasağınının sebebini az da olsa sezebiliyorum sanki. Ne yazık,bunca senedir onları et ve kürk yığını olarak bilirdim sadece. Meğer durum tam tersi imiş...
Bunlara rağmen,kendimden kurtulamıyorum. Bazı bazı bu yoğunlukta gözlerimi kapatmış çevremi dinlerken yüzüme vuran rüzgarı senin saçların sanıp heyecanlanarak uyanıyorum. Sonra da halime gülüp kaldığım yerden devam ediyorum işime.
Çiftliğin sahibi ellisekizine geçen gün basan eşkıya suratlı biri. Onu ilk gördüğümde ürktüm açıkçası. Pek kolay birine benzemiyordu. Daima karmakarışık saçları ve hiç eksik olmayan yorgun sakalıyla tam bir perişanlık vardır yüzünde. Her hareketi de,sanki birileri ona zorla yaptırıyormuşçasına mızmız ama sessiz. İlk intiba denen görüşün kimi zaman ne denli aldatıcı olabileceğine bu iyi yürekli adamı biraz daha tanıyınca şahit oldum. Aslında O da,tıpkı benim gibi kendi içine gömülü sırlarıyla,elleri gibi nasırlaşmış ruhuyla çilesini dolduruyor. Benim sessizliğim çoğu insana budalalık ya da hakaret gibi gelse de,O bu aptal hallerimi yadırgamıyor. Aksine, sanki ikimiz de aynı dertten muzdaripmişçesine gizli gizli anlaşıyoruz. Kimi akşamlar beni mutfağına çağırıp basit içki sofrasına konuk ediyor. Saatlerce, bazen bir tek kelime konuşmadan artık kimsenin adını bile anmadığı o eski parçalarla kendimizden geçiyoruz. Böyle anlarda bizim üstü tozlanmış o derin kültürümüzün insanı sürükleyen kollarına bırakıyorum kendimi. Ve o şahane duyguları sanki yeniden keşfeder gibi oluyorum. Ölümün tam ortasında yeniden doğuş gibi birley bu. Kulaklarımızdan ılık ılık akan o ağıtlar bir damla gözyaşıyla beraber ilaç oluyor ikimize. O boğuk sesiyle kelimeleri ağlatarak şarkı söyleyen kadın,siyah-beyaz silüetiyle sessizce yaklaşıp aramıza oturuyor. Saatler sonra kendime geldiğimde dudaklarım bir garip heyecanla titrerken,ancak adını mırıldanabilecek gücüm kalmış oluyor.
Burada söz geçiremediğim tek şey;rüyalarım. Her gece sanki bir başkasının hatıralarıymış gibi bambaşka mekanlarda ve zamanlarda yeniden canlanıveriyorlar gözümün önünde. Ama ben,işte dizlerine uzanıp saçını karıştırdığım o perinin sen olduğunu bildiğim için her uyanış felaketim oluyor. Arta kalan kasvetli ama huzurlu bir yoğunluk o anı her aklıma getirişimde kalbimi çarpıtıyor. Ne yapıyorsam olduğu gibi bırakarak gözlerimi kapayıp yeniden o dakikaya dönebilmek için kendimi zorluyorum. Ama heyhat,bu hülyalar öyle narin ve nazlılar ki, insan iradesinin eliyle kirlenmemek için derhal yok olup gözden kayboluyorlar. Çoğu kez,beraber geçirdiğimiz birkaç saniyenin hatırası gün boyu beni işte böyle dürtüp duruyor.
Saçmalarımdan sıkıldığını bildiğim için burada kesiyorum. Hatta belki de,bu kağıt parçalarının tıpkı öncekiler gibi gözüne değmeden yırtılıp savrulacağını tahmin edebildiğimden,uzatmak istemiyorum. Ve tabii,sana veda edebilecek kuvveti kendimde bulamadığımdan,satırın sonunu getirmeden kalemi.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mektubu bitirdiğinde saat sabahın beşiydi. İki sayfayı kalın defterden dikkatlice yırtarak birkaç kez okuyup kimi yerleri karaladı, bazı satırların arasına yenilerini ekleyerek son haliyle yazdıklarını temize çekti. Üst üste birkaç sigara tüttürüp kısık sesle biraz radyo dinledikten sonra yavaş yavaş giyinmeye başladı. Üstünü başını tamamladığında mektubunu son kez okuyarak dörde katladı ve ufak zarfa koyup yola çıktı.
Postaneden dönüp apartmana girdiğinde saat 10'a yaklaşıyordu. Asansörün önünde bir sigara daha içip yankılanan adımlarla giriş holünde yukarı aşağı birkaç tur attı. Sonra aniden dönerek merdivenleri üçerli beşerli çıkmaya başladı.Saat 10'u 10 geçe son kata vardığında soluk soluğaydı ve gömleği göğsüne yapışmıştı. Ancak bu kadar terlemesine sebep merdivenler miydi, onu bilemiyoruz.
Çatıya çıkan son dik merdiveni de aştıktan sonra uğuldayan rüzgarda ürpererek çatının kenarına yaklaştı. Gömlek cebinden sigara paketini çıkartıp aşağıya bıraktı. Paket beş katı tam üç saniye içinde geçerek yere çarptığında yoldan geçen birkaç kişi kafalarını kaldırıp yukarıya baktılar. X'in vücudu o anda üçüncü kattaydı. Saat 10'u çeyrek geçiyordu.
( bana ait degil, umarim begenirsiniz )...
kahlooo 05-06-2006, 04:02 PM Annem
Annem
Adi Neriman 4 Subat 1962 Dogumlu. Kova Burcu. Kova Burcu Kadininda Olmamasi Gereken Tum Ozelliklere Sahip. Ailenin Ikinci Kucuk Kizi. Onunla Ilgili Hatirladigim Fazla Bir Anim Yok. Annem Hayatinda Iki Hata Yapmistir Zanlimca. Birincisi Babamla Tanismak Ikinciside Beni Dogurmak. Annemin Kokusunu Hatirliyorum. O Parfumle Karisik Ter Kokusunu. Guzel Kadin Annem. Koyu Kahverengi Gur Dalgali Saclarini Son Birkac Senedir Surekli Kut Kestiriyor. Hoslanmadigim Huylari Cok. Bunlardan Biri De Kendi Kabul Etmesede Bencilligi. Bir Keresinde Hic Unutmam Onsuz Hayatimin Kayacagini ( Ki Kaymis Kayacagi Kadar ….hala Nefes Aliyorum Degil Mi? ) Onsuz Bir Hic Oldugumu Ona Daima Ihtiyacim Oldugunu Soylemisti. Etrafta Gordugu Halk Arasinda Abuk Subuk Seklinde Luzumsuz Terimlerle Nitelendirilen Cismlere Ilgi Duyar. Entellektuel Gorunme Naminami Yoksa Cidden Bu Tur Gereksiz Esya Parcalarina Ilgi Duydugundanmi Yapar Bunu Hic Anlamam. Kendini Kandirmayi Beceren Kadinlardandir Annem. Aslina Bakilirsa Annemi Cozmek Cok Kolaydir Fakat Celiskili Davranislari Yuzunden Gorundugunden Kompleks Bi Hava Yaratir.onu Cekici Kilanda Budur. Ummadiginiz Tas Hesabi. Disardan Bakildiginda Soguk On Yargili Anlayissiz Sizden Tiksinen Tiksindigini Saklama Geregi Duymayan Bakislariyla Etrafi Suzen Soylediklerinizle Ilgilenmedigini Ap Acik Belirten Tahmin Edemeyeceginiz Kadar Tahrik Edici Bir Kisiliktir. Yalan Ve Yalancilardan Nefret Edip Yalanin Alasini Soyler. Kizlarinin Evlenecegi Ideal Damat Adaylarinin Kesinlikle Sigara Kullanmamalarini Icki Icmemelerini Ister Fakat Kendisi Yaklasik 20 Senedir Sigara Kullanir. Alkole Tahammulu Yoktur Ictiginde Kendinden Gecer. Gizli Saklisi Oldugunda Gozleri Ele Verir Onu O Aksini Iddia Edecektir. Annem Yemege Cagirdigi Misafirlerin Yaninda Ondan Duymaya Alisik Olmadigim Kelimeler Kullanir Anlam Veremeyecegim Inatla Kibar Davranir Titizlige Onem Verir. Yemek Boyunca Gelen Misafirlere Arzuladigi Yemek Cesitleri Olup Olmadigini Sorar. Bu Beni Cildirtir. Sirf Bu Yuzden Yemek Surecince Ondan Su Tuz Karabiber Salata Vs Arzularim. Atatrukcu Kadindir Annem. Cumhuriyet Gazetesi Okur. Cumhuriyet Halk Partisine Oy Verdigini Animsiyorum. Beyaz Guvercin. Ecevit. Her Gece Yatmadan Once Mutlaka Birkac Sayfa Okumaya Onem Verir. Bir Cok Kitabi Okuyup Bitirmistir. Cogu Zaman Yine Okumustur. Okudugu Kitaplardan Etkilendigi Pek Soylenemez Ama O Hep Okur Onu Bildim Bileli Okur. Bir Okumaktan Birde Telefonu Israrla Capraz Bicimde Sag Kulaginda Sol Eliyle Tutmaktan Vazgecmez.sakin Kadindir Insanlarla Iliskileri Tamamen Farklidir. Kimseye Gercek Yuzunu Gostermez. Bes Dakikada Karater Analizi Yapar. Giyim Kusamizdan Tutun Konusma Tarzinizdan Konusurken Kullandiginiz Kelimelere Genel Yuz Ifadenizden Ayaginizdaki Corapa Kadar Didikler Sizi. Kimseye Kolay Kolay Guvenmez. Cok Bilir Cogu Zaman Gereksiz Bilgilere Sahiptir. Ayrintilar Harici Fazla Konusmaz. Iyimser Davranmaya Calistigi Zamanlar Iyice Batar. Biz Onun Her An Kufur Etmesini Bekleriz O Inadina Anlayisli Kizlariyla Iliskisi Tamamen Dusurustluge Dayanan Ve Bunu Korumaya Ozen Gosteren Anne Rolune Burunur. Sonuda Bekledigimiz Olur. Kufur Eder Guleriz. Bugune Kadar Bir Cok Sey Basarmistir. Bunlardan Biride Birkac Sene Once Sol Veya Sag Ayak Bilegine Yaptirdigi 5 Santim Uzunlugunda Olan Kaplan Dovmesidir. Cesaretli Kadindir Fakat Ne Zaman Kullanacagini Bilmez. Hint Kulturuyle Ilgilenir Greleneksel Hintli Kadin Kostumlerine Parayi Yatirir Aksanlariyla Dalga Gecer Ne Zaman Konu Bir Hintliden Acilsa Yogurt Reklamini Hatirlatir Bize.
Annem Boyle Bir Kadindir Iste…
ayya$_girl 05-06-2006, 06:39 PM o yaşta kaplan döwmesi... süperrr yaa... anneni ayakta alkışlıyorummmm...... :smile:
bıırrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo
:clap: :19: :clapping: :clapping:
Bybart 05-07-2006, 01:07 PM seni gördüğüm an değişti dünyam
bi merhaban günümü mükemmel yapmaya yetiyo
ama sen bunu bilmiyosun
seninle geçiriceğim bi tek an tüm bi ömre yetio
ama sen bunu da bilmiosun
biliyorum beni tanımıyosun
belki ben de seni tanımıyorum
öyleyse resimlerine bakınca neden ağlıyorum???
sen hiç bi şey bilmiosun ki...
senin için düşünmeden hayatımı vericeğimi bilmiyosun
senin benim için diğer herkesten daha önemli olduğunu bilmiyosun
ufacık bir gülüşünün benim için ne ifade ettiğini bilmiyosun seni mutlu eden ben olmasam da biri seni mutlu ettiği için,
sadece bunun için günlerce gülümsediğimi bilmiyosun
sen benim sana nasıl muhtaç olduğumu
sen benim havam olduğunu
sen sensiz nefes alamadığımı da bilmiyosun
sen burdan çok uzakta hayatını yaşıyosun
sen beni istemiyosun
ben bendeki seni bi türlü bitiremiyorum
daha ne kadar böyle gider onu da bilmiyorum
seni neden nasıl bu kadar sevdim
seni tanımadan senin neyine kapıldım
onu da bilmiyorum
inan bunların hiçbiri acıtmıyor canımı
hem de hiçbiri
senin bunları bilip de aldırmıyacağını bilmenin acıttığı kadar
senin bu umursamazlığın beni öldürüyor
bitiriyor
tüketiyor
ama sen fark etmiyorsun
tek bi lafınla tüm bu yolları aşar gelirim yanına
ama sen o lafı söylemiyorsun
içimde bir boşluk var
gittikçe büyüyor
korkuyorum hem de çok fazla
beni yutmasında
bi daha onu hiç kapatamamaktan
yerine kimseyi koyamamaktan korkuyorum
sen bilsen de bilmesen de
seni çok seviyorum
senin beni duyma olasılığını seviyorum
seninle olabilme umuduyla yaşamayı seviyorum
beni hayata bağlamanı seviyorum
sana aşık olmayı seviyorum
seni kendimden çok sevmeyi seviyorum
sen mutlusun diye mutlu olmayı seviyorum
ben
seni sevmeyi seviyorum
hem de çookk
iyi ki varsın bebeğim
bunların hiçbirini bilmesen de
yaşadığım hiçbirşey hakkında en ufak bi fikrin olmasa da
ben seni sevmeyi çok seviyorum
kahlooo 05-07-2006, 03:15 PM içimde bir boşluk var
gittikçe büyüyor
korkuyorum hem de çok fazla
beni yutmasında
bi daha onu hiç kapatamamaktan
yerine kimseyi koyamamaktan korkuyorum
sen bilsen de bilmesen de
seni çok seviyorum
..... nasil bildin?
kahlooo 05-07-2006, 03:35 PM tanrim,
ben boyle olmak istemedim biliyorsun demi?
hastayim ben...cokmu caresiz gorunuyorum? yeter artik yoruldum, sahip oldugum herseyi kaybediyorum mutluluktan mutlu olmaktan korkuyorum...
belki cok sey istiyorum....
ben bu degildim biliyorsun demi?
yardim et tanrim beni bana birakma...yalvaririm
kurtar beni bu karanliktan artik korkuyorum...yaklasiyorum sona...
sessizligi ozluyorum, bir de O'nu...
usuyorum tanrim cok usuyorum yalvaririm kurtar...
solaceofthesongs 05-09-2006, 08:26 PM Ekşi sözlük de dolanırken gözüme çarpan ve daha içeriğini okumadan kopmama neden olan bi başlığı paylaşmak istiyorum arkadaşlar..
hoslanilan kizi yildiz tilbe dansi yaparken gormek..
lol baba lol..
solaceofthesongs 05-09-2006, 08:30 PM Ya bu yorumu eklemeden edemiicem..wax the waxter adlı bi ekşi yazarının yorumu..
-kızın annesinin de seda sayan'ın "kurmaylarım" dediği ön sıra protokolündeki teyzelerden biri olduğunu öğrenmekle daha da bir şenlenecek aktivite.
çok ii ya..kop baba kop
kahlooo 05-22-2006, 02:40 PM küçük sevgilim
kahlooo 05-22-2006, 02:46 PM yüzünden başlasam gitmeye uzaklara, duymasam kimseyi
sonu olmasa ummadık rüyalarda, eksilse yokolsa bile değer
kahlooo 06-06-2006, 03:22 PM when i was a child puahahah.... dimdiri dim dim hobaaa
aklina gelirsem yada ne biliim bi gun beni ozlersen duvara bak orda bi sinek gorceksin taammi...siiii aloo kime konusuom o sinek varya o sinek ben olucam vizzzzz.... :) dipteyim sondayim depresyondayim ah ulen ah.... tutmayin beni ecem gelio...
kahlooo 06-14-2006, 06:02 AM dünya dediğin gezegen, taş yığını ve su kütlesi. işte bu iki denklem arasında kaybolmamak için tüm güçle çabalar devam ediyor. çabalayanlar, kendini rüzgara bırakanlar. kendimi hep izmir'in kendine has rüzgarı olan imbata bıraktım. saçlarımı taraması için onları uzattım. arada bir sendelememe neden olsa da hep okşadı beni, hep sevdi. bazen tuttu ince kolumdan ya da narin elimden, kaldırdı, uçurdu beni. gör dedi insanoğlunu. hep izledim sizleri, söylediğiniz yalanları biliyorum. aklınızdan geçenleri de... nereye kadar gizlenebileceksiniz ki? ve ya nereye kadar gizleyebilecek..? koca kafalarınzın içindekinin herkesten fazla çalıştığını düşünen siz egosu kabarık bok çuvalları. hayatta seksten, düşürmekten ve sıçmaktan başka birşeyden zevk alabiliyor musunuz? haydi deneyin, bana insan olduğunuzu gösterin. zevk alın orospu çocukları..
- bana ait degil yazar bilinmiyor
manowarci 06-23-2006, 02:16 PM çok sıkıcı
solaceofthesongs 06-23-2006, 04:16 PM çok sıkıcı
son kısımlarını muhakkak okumalısın..Oralarda sıkılmazsın..gayet akıcı ve güzel bi dil kullanmış..
manowarci 06-23-2006, 06:44 PM bak sıkıldıım için iki üsttekini okumamıştım :smile: ne güzel yazmışlar
ilhanicihan 06-24-2006, 09:35 AM gusel yazi
kahlooo 06-24-2006, 05:20 PM çok sıkıcı
eyw. oku okuma.. umrumda degil hani sikici buldugunu paylasmak istemissin ya bende soyleyim dedim... sen daha iyisini yazabiliyorsan bizlerle paylasmani isterim...
sırf ortamı bozmak için bir yere gelip ona buna sataşarak kargaşa çıkaran tipler heryerde vardır onları topluluğun olduğu yerlerde fazla barındırmazlar, kendince hep haklıdırlar takmayın atılır yakında diimi admin
kahlooo 07-03-2006, 04:28 AM sesimi cikartmak istemiyorum sonucta herkez herkezi elestirebilir ama ozellikle kirici olanlar gercekten sinirimi bozuyor... kimseyi attirmak luksune sahip degilim (kendimce) sonucta hepimiz biseyler paylasiyoruz burda ama iste...neyse ya tesekkur ederim anladigin icin :)
ilhanicihan 07-03-2006, 10:55 AM kim seni kırabilir ki ecem buralarda var mı senin gibi kültürlü yerinde konuşmayı bilen içi tertemiz ve çok bakımdan mükemmel biri
kahlooo 07-03-2006, 10:57 AM kim seni kırabilir ki ecem buralarda var mı senin gibi kültürlü yerinde konuşmayı bilen içi tertemiz ve çok bakımdan mükemmel biri
o senin mukemmelligin...
unFit-Music 07-03-2006, 11:05 AM hayır benim mükemmelliğim :P
ilhanicihan 07-03-2006, 11:22 AM ecem'i yıllardır tanırım asla kimsenin kuyruğuna basmamıştır. o yüzden burada eleştirenlerin daha dikkatli eleştirmesini öneriyorum. sadece ecem için değil bu konu neyse konuyu eleştirilsin kişileri kırıcı bir eleştiri söz konusu bile olamaz bir forumdaysak ve o forumun düzeyini seviyesini biliyorsak -ki yüksek seviyede bu forum- buranın kültürüne göre yazmalıyız düşüncelerimizi. dikkatli olarak.
magdalena 07-03-2006, 12:11 PM el yazınla ulaştırabilirsen, fanzinde yayınlayayım kahlooo... izmit'te...
magdalena 07-04-2006, 06:46 AM kopuşş abii:):):):):):::))::)
Seis Seis Seis 07-15-2006, 04:18 PM yaZmışınız anlatmıŞınız Bişeler ama okuyamam bea Cin Ali serisini zor bitirdim kastım kendimi..bunu okumam mucive...
kahlooo 08-03-2006, 11:19 PM ibnesin dünya..ucuz bünyeni kime sattığın umrunda olmadan gece gündüz düzülüyorsun. hergün doğan güneş yalanlarını yalıyor aç gözlü, bencil şehvetiyle.. ellerin pislik içinde,yüzünde bombok bir ifade, bedeninin çürüyüp kokarken sen iyi görünmek için didinip duruyorsun,kendini pazarlamanın yollarını ararken...sefil kurgular içinde kıvranıp duruyorsun gün ışığı altında..
rezillik gayet sıradan...
gün ışığı ihanetinin suç artağı....
ve siz çaresizce mecbursunuz birbirinize
midemi bulandırıyor sana ait herşey
yazarin adini bulamadim ama cok hosuma gitti....
kahlooo 08-03-2006, 11:21 PM devami....
iyi görün lanet olası, hep dimdik.. hep ayakta..içindeki kıyameti sakla ki sevimli görünsün o boktan yüzün, kimsenin canı sıkılmasın.. ihanetini hatırlatacak ne varsa daha çok pislikle sıva etrafını..hatta inandır çocukları kendine..özgürlük ver onlara, kimlerin cesetlerini kucakladıklarının farkına varamayacak kadar aptallaştıklarında. eğlendiklerine inanmalı senin çocukların, kaybettiklerinin farkına varmamak için..uyuştur onları sansınlar ki, kulaKLarına fısıldadıkların kendi sözleri. birbirlerinden sefillik çalmayı öğret, biriktirip kibire batmış tatminsizliklerini avutsunlar......hiçliklerini unutsunlar...bozulmuş düşlerinin koynunda uyut onları, ve zevk al, tadını çıkar ......
harca ..harcandığını unutana kadar
magdalena 08-04-2006, 06:43 AM simdi hafifim, simdi ucuyorum, simdi kendimi kendi altimda goruyorum, simdi bir tanri dansedip geciyor icimden..
F.Nietzche
marsliyy 08-04-2006, 12:25 PM deşşet ya bu.şarkı sözü olmaya degecek bişi...tebrik ederim..içtenlikle yazmışsın,annatmışın kendini...
magdalena 08-04-2006, 01:12 PM Nietche'nin Ecco Homo kitabından alıntıdır arkadasım ben yazmadım.
kahlooo 08-06-2006, 04:20 AM tesekkur ederim ve fakat;
bir onceki sayfada bu yazi parcasinin bana ait olmadigini belirtmistim
eger bu yazdiklarin magdalena icinse de hemen altinda F.Nietzche yazdigini dikkate almamamis olabilirsin...
yakinmarkaj 08-06-2006, 02:44 PM Tüm yazıların cumleleri o kadar içimdeydi ki...ama ne yazık ki yaklaşık iki haftadır elime kalem alıp yazma gücü bulamıyorum...Bu yazılar benim içimdekiler yazmadığım ama bana ait olan...
Müthiş olmuş kahloo...
kahlooo 08-06-2006, 10:13 PM aslinda kendimde yaziyorum ama sagda solda okuyup begendigim siirleri yazilari topluyorum... istersen sende yaz okurum belki bi kosede saklarim... uc bes kisi okusun yeter hem zaten bu konuyla fazla ilgilenen de yok...
bunu buldum gecen gun... yazarin adi belirtilmemis umarim begenirsiniz
Express
bir sürü düşünce geziyor aklımda ve yine düşünüyorum da acaba hangileri daha aptalca.
yürüdükçe, durdukça, güldükçe ve kurdukça yoruluyor insan.
dünya kendimce,
üç şişe bira ve iki duble viskiyle dönüyor..
fonda çıt bile yok!
zaten çıt yapacak kimsede...
küçük bir anıdan büyük bir hikaye çıkarttım,
giriş , gelişme , sonuç...
anlatımda ki hiç bir harf beni tanımlayacak kadar güçlü değil.
dün her zaman bitiyor,
yarın yine başlamaya hazır,
bugün her zamanki gibi düne dönük.
birde adam var hikayemde, dövüyorum...
arkama dönüp baktığımda kadın oluyor ve gülüyor.
herşey griye dönüyor.
görüyorum ki,
ölümle yaşamı birbirinden ayıran ince çizgi,
siyahla beyazın arasına giremiyor.
ölüm'ü hayal etmek yaşama bağlamıyor hiçbir zaman,
ve yaşanmamışı hayal ederek yaşamak da bencillik oluyor.
herkes kendisi için yaşıyor zaten ve herkes herkese figuran.
zaman herşeyi unutturur diyor biri,
belki haklıdır,
ama neden kalıyor? yeniden doğumun açtığı lekeler vücudunda.
cevap veremiyor!
her hata bir kördüğüm oluyor!
ve ardına dönüp bakmadan yürüyemiyorsun.
_zoMBie_ 08-06-2006, 10:52 PM wooww iimişş :)
magdalena 08-07-2006, 07:29 AM "yarın yine başlamaya hazır,
bugün her zamanki gibi düne dönük"
sevdim bu kısmı...
kahlooo 08-09-2006, 04:46 AM Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak;Öyle zordur ki, kurşunu havada, sevgiyi de yürekte tutmak! Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü kendilerini tekrar tekrar hatırlatmalarıdır. Onlar, bir kere kaybetmekle kurtulamadıklarımızdır. Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir. Hep ama hep hatırlarız. Ne biçim kaybetmektir bu? Kim gölgesinden kaçabilir ki? Bazen duygularımız bizden erken yaşlanır ve bizden hayatın geri kalanını alır. Hayatın, kendini anlayanları cezalandırmasıdır bu. Durup, durup ardına bakan kadınlar vardır. Geçmişi düşünmekten şimdiyi yaşayamazlar.Herşeyi didikleyip duran, mazisinin gölgesinden, anılarının yükünden bir türlü kurtulamayan, gözleri ufuk yorgunu kadınlar.Güçlü, köklü bir biçimde yeni arkadaş edinecek yaşları geride bıraktıysan eğer, hasar görmüş eski arkadaşlıkları onaracak çağı da geride bırakmış oluyorsun. Zaman ilerledikçe birçok sey, daha zor olmaya başlar. Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu oluyor.
> Büyük lafların gölgesinde geçen hayatlar, bir daha iflah olmuyor, geçip gittiğiyle kalıyor. Zaman, aşk...... herşey! Ayrılıkları ayrıntılar acıtır. Kadınları mahveden erkekler değil, ayrıntılardır. Erkekler,
erkekliklerinin tadını alabildiğine çıkartırken, kadınlar bu konuda da umutsuzdurlar. Çünkü kadınlık bekler.
Ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır....
Murathan MUNGAN
kahlooo 08-09-2006, 05:01 AM GECE NÖBETI
Daha az seviyorum seni..
Giderek daha az..
Unutur gibi seviyorum..
Azala azala..
Aramýzdaki uzaklýðýn karanlýðýnda..
Geceler kýsalýp..gündüzler uzuyor öyle olunca..
Daha az seviyorum seni..
Kendini iyileþtiren bir yara gibi..
Daha az..
Ve zamanla..
Sen geceyi tutuyorsun..ben nöbetini..
Uzak dað kýþlalarýnda..
Görmüyoruz birbirimizi..
Usul usul sis iniyor..
Kopmuþ yollara..
Iþýðý hafif..uykusu aðýr koðuþlarda üzerini örtüyorum senin..
Bir çýð gibi büyüyorsun rüyalarýmda..
Sevgilim sevgilim
Yýldýzlarý daha büyüktür bazý gecelerin
Nöbet kadar yalnýzken öðreneceksin bunu da..
Artýk daha az seviyorum seni..
Unutur gibi..ölür gibi daha az..
Yeniden ödetiyorum kendime
Onca aþkýn öðretemediðini..
Kolay deðildi..
Yalnýzca sevgilimi deðil..evladýmý da kaybettim ben..
Kaç acý birden imtihan etti beni..
Bir tek gece vardýr insanýn hayatýnda..
Ömür boyu sürer nöbeti..
Bu da öyleydi..
Ýyi ol..
Sað ol..
Uzak ol..
Ama bir daha görme beni..
MURATHAN MUNGAN
kahlooo 08-09-2006, 05:03 AM HERKES VE BÝRKAÇ KISI
Yaðmur Herkese Yaðar
Güneþ Isitir Herkesi
Mevsimler Herkes Içindir
Yalnýz Çig Altinda Kalan
Sele Kapýlan Her Zaman Birkaç Kiþi
Herkes Ýçindir Aþk Da Ayrýlýk Da
Yalnýzca Birkaç Kiþi Ölür Acýdan
Eskiden Ölümle Tartýlýrdý Ayrýlýk
Kiminin Hayatý Yalnýzca Unutkanlýktan
Her Þey, Herkes Ýçin Deðildir Oysa
Kimi Hiçbirþey Ögrenmez Karanlýktan
Yalnýzlýðý Kullanmayý Bilmez Kimi
Kimi Ayrýlamaz Karanlýktan
Yaðmur Herkese Yaðar
Ama Çok Az Ýnsan Tutar Yaðmurun Ellerini
Onca Þarký Onca Film Onca Roman
Ama Sevmeye Yetmez Herkesin Kalbi
Çýð Altýnda Kalan Sele Kapýlan
Aþktan Ve Acýdan Ölen
Birkaç Kiþi Dünyayý Baþka Bir Yer Yapmaya Yeter
Aslýnda Onlarýn Hikayesidir Anlatýlan
Diðerleri Dinler, Seyreder, Geçer Gider
Geçer Gider Herkes
Hikayelerdir Geriye Kalan.
MURATHAN MUNGAN
kahlooo 08-09-2006, 05:14 AM BASKALASAN ASK
adini anmak güzeldi
dost agizlarda sana dair cümlelerin islatilmasi..
adini anmak.
yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düssel avuntularina
sirt çevirip senden söz açmak.
biraz gülünç, biraz sitemkar..
güzeldi...
adinin türkçedeki yankisi özeldi...
Seninle yogurt yemek, kendi Kanlicanli, sülalesi
Kandilli yogurtçunun mekaninda.
Denize amors durup, yüzüne
cepheden bakmak günesli bir mavilikle.... güzeldi..
ipe sapa konuslanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde
yüz yillik bir hasreti gidermek güzeldi...
Güzeldi'li geçmis zamanlari düsünüyorum simdi...
Cümlelerimiz öznesiz.. Umursayan yok Kanlica'daki yogurdu...
Ve esikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir askin mührüdür artik.....
Yilmaz Erdogan
kahlooo 08-17-2006, 05:30 PM bazen ciglik atarsin kimse duymaz...sessiz konusmaya calisirsin uyuyanlari uyandirirsin sanirim anlatmak istediklerimi anladin...
11.11.05
yakinmarkaj 08-17-2006, 06:23 PM kahloo bak kimbilir kaç haftadır yazamiyordum o herif yüzünden ama kendime geldim ...hayata döndüm belki de...umutsuzluğu bir kenara bıraktım...kızım dedim bak sen busun...sen yazdıkça varsın belki beğenirler ya da beğenmezler boşver...olan biteni anlat şiirlerle yazılarınla...(bana ne ya milletten yazımı beğenmeyen beni anlamayandır!!!)
YİNE
Soğuk ve sıradan gülümsemeler yok yüzlerde
Artık boşa konuşmuyor dudaklar
Sokaklar bize aldırmadan ve inatla
Sessiz
Işıksız bir odanın yarını olacak kadar güçlü
Yalanlar avunan kalbine yenik
Aldırmaz dünyasına
İçinden gelenle
Aldatılacağını hiç düşünmeden
Kandırır gibi
Kaybeder yine
Bu kalabalık ve yalnız sokakta
Bulur belki yine seni
Tüm dünyana her rengiyle katılır
Korkusuzca severim seni
yakinmarkaj 08-17-2006, 06:35 PM Beni hiç anlamayan ona...
yakinmarkaj 08-17-2006, 06:39 PM Bitti
Boş kalpler
her ikisi dolmak ister gibi
yanyana durunca herşey güzel gibi
Kırıp döken benliğine inat
peşinde koşamayacak kadar yorgun
ama yine karşında
yaptıklarınla bana
yenilmeden, umutla
sitemkar sözler
tatminsiz bedenler
yanyana duruyor
bir duvar yıkılıyor içimde
sever gibi bakışlar bizi kandırıyor
yakinmarkaj 08-17-2006, 07:10 PM pearl jam last kiss dinlerken bunlar yazılıyor işte...öyle içimden geldi ki bir anda...
metagirl 08-17-2006, 07:13 PM süpeerrr..
pitbull 08-17-2006, 07:26 PM çok ii gerçekten yaa
kahlooo 08-17-2006, 10:25 PM :) cok guzeller ECE...
kahlooo 08-17-2006, 10:56 PM ask...
bu hayatta ne kadar surecegini bilmesemde (imkanlar dailinde yoksa sonuna kadar) seninle birseyler yasamak istiyorum...bunu ben hakediyorum ilk defa kendim icin birsey hissediyorum... belki sende hakediyorsun cunku hersey cok guzel olacak...
seninle belediye coplugune gitmeye raziyim ben, parkta yatarim farketmez bir ogle yemeginde gormeye raziyim...sana birsuru film izletirim ben frida kahlo var salvador dali hayraniyim cok severim...
cok iyi bir insansin sen... fazla iyi. tam boyle alip minciklanicak gibisin hic degisme olurmu? en iyi dostum ol benim herseyden once sana anlatacak cok sey var bende al senin olsun tum izinler...
bir sekilde bu hayatta oldugun icin tesekkur ederim...tanimam icin izin verdigine de...
06.12.05
kahlooo 08-17-2006, 11:07 PM her istedigini elde etmek yorar seni doyumsuz olursun sahip olduklarinin degerini bilmezsin...kim oldugunu unutma nerden geldigini de
hem gercekci ol hem imkansizi iste...acimasiz ol.. dunya gulsun senle...
DAHA COK OKU DAHA COK OGREN...dogrularin sana kalsin nasihat verme...istedigin kadar yalan soyle seninde canin yanmisti unutma kimseye baglanma... deliler gibi asik ol...alkolun sigaranin bokunu cikarda gor..tadinda birakmayi ogren...
kimseyle paylasma sirlarini hayallerini beklentilerini...ama guvenmeyi ogren... sevdiklerini simart... seytani dinle melekle is birligi yap...gerektiginde tek kalemle sil canini acitanlari bencil ol ama her kim olursa olsun ikinci bir sans ver .... ozur dilemeyi ogren kimseye muhtac olma...ecem
yakinmarkaj 08-18-2006, 08:48 AM Aşksız bir fahişe gibiyim bu gece
sokakların tozunu attıran
sever gibi sevişen
aşık gibiyim
kokum siner üstüne
bil ki hep seninle bu ten
bir sigaranın dumanı gibi
yoğun ve geçici
bazen fırtına gibi
ansız ve yıkıcı
şehvetin olduğu yerde
zamansız
yanından çekip giden
aşksız gibiyim
yakinmarkaj 08-18-2006, 08:52 AM bir rüyadır artık hayat
sihirli bir değnektir aşk
çabuk geçen dakikalara inat
derin bir izdir
aşkı dibine kadar yaşar
bitmiş bir şarkıdır o
eskimiş benlik
donuk ruhuyla yanyana yalan
hoşçakaldır kimi zaman
bir bitiş hikayesidir
düşünür nefret eder aşktan
düşünür herşeye rağman güzeldir aşk
Ama anlar
bitn hiçbir şey asla güzel değildir.
yakinmarkaj 08-19-2006, 10:56 AM o kadar yalan var ki
inanmak zor gelir bana
söylemeye çekinecek
yüreğim var benim
seni kırmaya korkan
bırakıp gideceksin birgün
ardında tek başına ağlayan
bir ben kalırım o gün
belki aşktan bahsederiz
aşk geçicidir dersin
kırarsın, paramparçayım yarın
senden ayrılacağım için
ne kadar düşünsem ,
yine sevmeyi seçsem
yerini alamayacak birine
sarılıp,seni seviyorum desem
yarın unutamazsın beni
üstünde hala kokum olur
yaşlar dökülür yüzümden
sen yarın bir başkasına
aynı yalanları
söyler durusun
ben yazdım hıı...o herife...aslında iyi de oldu...
kahlooo 08-19-2006, 11:01 AM Geceleri düşünme, kabusların olurum, uyanmak istediginde çırpınıp bırakamadıgın... Çağırdıgında yanında olan ama aslında asla ulaşamadıgın, sahip olamadıgın... Gözlerime bakma, affetmem, unutulmazın olurum aklından çıkaramadıgın, Eğer baktıysan sakın kaçırma gözlerini, cesaretsizlikle suçlarım... Geçmişine hapsedersen beni, geleceğinde göremezsin, uçar gider seni bensiz bırakırım... Öncelerimi sorma asla, cevapları ağır gelir, kaldıramazsın, sonun olurum... Sonralarıma karışma, bu benim hayatım, ben yolumu herşekilde bulurum... Alışma bana,ne yapacagım belli olmaz, bugün varım, yarın birden yok olurum...
Dokunma bana, kapanmamış yaralarla doluyum, canımı acıtma bi yara da sen açma... Sevme beni, yogun duygularımda kaybolursun, tutuştururum... İsteme beni, yasaklarla bogusursun, engellerle doluyum... Çözmeye çalışma sakın, seninle karışır iyice kördüğüm olurum... Anlama beni, ben kendimi anlarım, ben böyle mutluyum... Aşkı yaşatmamı isteme asla, ben aşk
a yıllardır inanmıyorum... Güveniyosan kendine inandır beni aşkın varlıgına,sonucunda öyle bi aşk yaşatırım ki, vazgeçemezsin, tutkun olurum... Yıkabilirsen duvarlarımı, sakın bırakma beni, tüm tutkularım ve gücümün arkasında, hala minik bir çocuguyum,
büyütemezsen kaybolurum...
yazari bulamadim :S ....
darkness_rocker 08-19-2006, 01:14 PM unutulmazım oldun birkere
ölüm bile unutturamaz seni
ÖLSEMDE BİN kere
desing by vural
madagaskaragidelimmi 08-19-2006, 01:18 PM Aşksız bir fahişe gibiyim bu gece
sokakların tozunu attıran
sever gibi sevişen
aşık gibiyim
kokum siner üstüne
bil ki hep seninle bu ten
bir sigaranın dumanı gibi
yoğun ve geçici
bazen fırtına gibi
ansız ve yıkıcı
şehvetin olduğu yerde
zamansız
yanından çekip giden
aşksız gibiyim
çok güzel!aşık olunca bundan sonra senin şiirleri okurum artık =)
f4t1h 08-19-2006, 01:49 PM birini bulursam bunları kullanırım sağol :)
butterfly 08-19-2006, 03:04 PM bütün yazıları-şiirleri sıkılmadan-belkide kendimden bişeyler bulurum die okudum..benimde war aslında böyle denemelerim şiirlerim ..ya karşıma birini oturtup 24 saat beni dinnemesini isticem yada elime kalemimi alıp kağıda dinneticem.
darkness_rocker 08-19-2006, 03:06 PM öyle birisi bulamıyorsan en iyi dost kağıt ve kalem ..
yakinmarkaj 08-19-2006, 07:59 PM çok güzel!aşık olunca bundan sonra senin şiirleri okurum artık =)
aşk insana acı verir umarım benim bulduğum gibi bir herif(ya da kız)bulmazsın...o hiçbir şeye değmezmiş...ama ben inatla yazıyorum...bir az olsun değeri gözümde artsın diye...yoksa hiçbiri hak etmez o...ama ben yine kendim için kendime yazıyorum...
darkness_rocker 08-19-2006, 09:29 PM ya bosverin bu derin mevzuları yaaa aska zaman verirsen ask seni mutlu eder ama kişiden kişyede değişir derim ben
kahlooo 08-20-2006, 02:40 AM mutluluk veren ask degildir ...tamamen hormonlarla alakali oldugunu dusunuyorum ben... ask bokunu cikarmadigin surece guzel...heyecan verici bir duygu...hayatin vazgecilmezlerinden.... ilham kaynagi...
yakinmarkaj 08-20-2006, 09:18 AM evet değerini bilmek gerek...ne yasadığını farkında olup saygından onu yıpratmamalı...ilişkiyi tüketmemeyi bilmek gerek...en azından benim için böyle...
yakinmarkaj 08-21-2006, 06:05 PM acılarım konuşuyor
yakınında attığım çığlık sessiz
duvarların var duyamazsın
hepsini anlatsam
dinlemezsin
içinde kaybolmuşsun
görmezden gelip yalnızlığını
oyun oynarsın
kendini kandırır
beni inandırır gibi
yine gideceksin
darkness_rocker 08-21-2006, 06:40 PM evet cok doğru söluyorsunuz askınd eğerini askının değerini bilmek lazım ki sana mutluluk versin heycan versinn seni titretsin yeri geldiğndeee bunları yasamayı ve askımı cok seviyorum ben
cAndAN 08-23-2006, 12:46 PM offf yaa ecem ne güsel yazmışın harikasın yaa hepsini okudum ve kendimden bişiler buldum.sen süper birisin yaa canım benim...)
darkness_rocker 08-23-2006, 05:06 PM evet gercekten guzel yazmısss hakkını vermıs yaneee
kahlooo 08-27-2006, 08:52 AM Çıkıp şimdi balkondan bakacağım.. kendi edebiyatımdan vazgeçtim.. kararsızlığım bir gün sabaha karşı boğazıma sarılıp beni boğacak.. türk dil kurumu bu halime ne der acep..
Bir açıklaması varmıdır yalnızlığın sensizlik haricinde? ...
kahlooo 08-27-2006, 09:36 AM bak sende yoksun... yagmur yagiyor bu gece... seversin
sokaklar issiz...herkez gizlenmis mi ne... bir ben varim sanki.. ben
elimden tutup suruklerdin... neyse ya bak sende yoksun
okul donusu seni dusundum bugun... yagmur yagiyordu yine
yurudugum yollar, kitaplarim islandi.... adimlarimi yavaslatti usumuslugum... hic bitmese bitmese yurumuslugum... eve geldigimde keske daha yavas yuruseydim dedirtecek kadar guzeldi yagmur... islanmak
26.08.06
fReAk 08-27-2006, 09:39 AM gene döktürmüşün müthiş olmuş yaa
indepth 08-27-2006, 09:44 AM bunlar başka kişilerin fikirlerinin etkisinde yasılan şeyler mi yoksa tamamen sana ait sözler mi?? (bikenara atılıp kalmaması gereken sözler..)
kahlooo 08-27-2006, 09:48 AM bunlar tamamen bana ait sozler... zaten ait olmayanlarida belirttim oyle bir adilik yapmam... bi kenara atilmasi gerekiyor evet ama yazinca bu bir kisi olsa bile paylasinca sanki rahatliyorum..
darkness_rocker 08-27-2006, 09:52 AM ben zaten bunlara rastlamadım hiçbir yerdeee kahloo sitemızın mederiiii iftiharıııı sairimizz bizim oo
indepth 08-27-2006, 09:53 AM ''oyle bir adilik yapmam'' yok ben merak ettim için sordum yoksa yaptının adilik olduna dair bi endişem yoktu...beyendim sözleri çk güsel bende severim yasmaı aynı şekilde bende rahatlıorum ..peçete olsa bile bu aklımdan geçti zaman bişiler karalıorum... yineliorum beyendim için merak etmiştim ..başka bi amacım yok:)paylaşmak güseldir böle paylaşımlar dahda güseldir..
indepth 08-27-2006, 09:54 AM darkness_rocker: bende rastladım demedim zaten..
kahlooo 08-27-2006, 09:55 AM okudugunuz icin tesekkur ederim :)
darkness_rocker 08-27-2006, 09:56 AM bende aynı seyi dedim indepth hakkını yememk lazım süper sözleri var değilmiii :21:
darkness_rocker 08-27-2006, 09:57 AM sen yazz biz okuruzzz dert etmeeee sen bizim gibi sevenler okur böle yazıları
indepth 08-27-2006, 09:58 AM bis paylaştın için teşekkür ederis tabikide yiidi öldür ama hakkını yeme :)çk beyendim ..
fReAk 08-27-2006, 09:58 AM okudugunuz icin tesekkur ederim :)
ya ben gerçekten kendimden bişiler buluyorum bunnarı okurken ne biliim benm de düşünüp kelimelere aktaramadıklarım bunnar ve kelimelere aktarılmış hali düşünmekten kat be kat daha güzel
darkness_rocker 08-27-2006, 10:14 AM bizde zaten kendimizden birseyler bulabildğimiz için severek okuyoruzzzz :21:
kahlooo 08-27-2006, 10:30 AM kim oldugumu bende bilmiyorum... dur heyecanlandim simdi... ben sana ip uclari vereyim sen dusun mesela
kitap okumayi severmisin? ya kitap kokusunu? (parlak kagita basilanlar pek kokmuyor) ben bayilirim... okumadan son sayfayi acarim hep... bir anlam veremezsem ilk sayfadan devam ederim okumaya...
... bugun onla konustum yine uyan dedi sabah... uyumaliyim dedim ruya goruyorum... sacimi oksadi... elleri yumusacikti pekala ne goruyorsun anlat dedi... gulumsedim cok karisikti bir anlam veremiyordum bende... yuruyorum dedim ona isteksizce... kelimeleri tutamadim... biliyorum dedi bende ordayim... yurumeye devam ettim susamistim... yolun sonuna geldim seni aradi gozlerim... sen yoktun ama uzulmedim... oda farkindaydi... alistim buna... sensizlige, bensizlige... birden hersey yok oldu ... bosluga biraktim kendimi... cok mutluydum garip bir huzur vardi icimde... gokyuzu kipkirmiziydi... cikolatali puding kokuyordu heryer... duserken seni aradim...tuttun elimden korkma dedin... korkmadim biliyormusun hic olmadigim kadar cesurdum bugun...
uyandigimda yoktu... yoktun... yoktum ama sen nerden bileceksin?
ecem
solaceofthesongs 08-27-2006, 11:03 AM Umutlar üzerime yağsın..Korkularım ıslansın..düşümde sen varsın.
f4t1h 08-27-2006, 11:05 AM okur yazar çok burda :)
yakinmarkaj 08-27-2006, 12:18 PM hayatımızda herşey ne kadar çabuk değişiyor...ve ben ilk defa yazmak istemiyorum...
o kadar çok kırıldım ki ben de üzmeyi istiyorum...
hata yaparız bazen sonra bir tane bir tane daha...aslında bu bir zincirdir...zaten farkına bile varamazsın...
tıpkı ben gibi...
ben çok hata yaptım...
bu zinciri uzattım...kendimi yordum ve yıprattım...hayatımı zorlaştırdım...
ben nerede ve neyi yanlış yaptım???
cAndAN 08-29-2006, 11:25 AM harikasın ecem yaa nasıl böle güsel yazabiliosun.umarım bigün kitabını okurum....
yakinmarkaj 08-30-2006, 05:16 PM aşk nasıl bi şeydir?Yaşarken zannederim hep yanımdadır hiç bırakmaz beni...bir dakika bile ayrı kalsam özlerim yine isterim hep yanımda isterim onu...amagidince çok uzklara kabullenirim yalnızlığı kaderime razı gelirim bu kader midir???...ayrılınca ben giderken bir ses dur der ama bir tarafım ki o aklım olsa gerek herşeyi hatırlatır bana...aşk nası bir şeydir???yaşarken zannerim hep yanımdadır...gidince anlarım ona ağlamaya aslında yolunu gözlemeye değmemiştir aslında...sonra kendime bu halime acır bir sigara yakarım belki...ya da unutmaya çalışıp alkolle arkadaş bile olurum...ama yine yalnızım...sensiz ve yalnız...
kahlooo 08-30-2006, 05:37 PM uyu guzelim uyu, bu gece ruyalarda kaybol yine... uyanma
uyaninca uzulme... hani hayat bir filmdir basrolde sen...sirf bu yuzden kanarsin ya... uyu guzelim bu gece kaybol ruyalarda hic olmadigin kadar mutlu ol yine...uyanma
ecem
ilAydA 08-30-2006, 05:39 PM çok iyi yazıyorsun ecem..
butterfly 08-30-2006, 05:43 PM denizin o baştan çıkarıcı kokusu dolar içine..genzin yanar..içmeden sarhoş olursun..rüzgar kulağına bi sewda şarkısı mırıldanır bi zaman soora..için üşür..daha bi sokulursun kendine-yalnızlığa-geceye...çoçuksundur belkide biraz kırılgansındır..ama yalnızlığa hükmeden sensindir..soğuk bi nefesin içinde kendini bulanda sen..
darkness 08-30-2006, 06:46 PM teprikler yasılarınısı okudum ve harbi uçtuunus anlarda fışkıran güsel sözler acaba hangi duygularla döküldüde burada konu oldu gerçekten çok sağlam olmuşş tekrar teprik ediorum yasan insanlarııı:clap: :clap:
kahlooo 08-30-2006, 06:58 PM teprikler yasılarınısı okudum ve harbi uçtuunus anlarda fışkıran güsel sözler acaba hangi duygularla döküldüde burada konu oldu gerçekten çok sağlam olmuşş tekrar teprik ediorum yasan insanlarııı:clap: :clap:
hepsi hepsi hayat baska ne olabilirki? ask nefret korku topagi...
kahlooo 08-30-2006, 07:35 PM 05:29... (30 oldu) oku
sana siktir git falan demiycem. gitmen yada kalman birsey degistermez zaten
herseyden once arkadasimsin demistim sana sonunun boyle olmasindan da korkuyordum...kendi basima bir boku beceremiyorum ben
sen karsilik verince hersey ciddilesiyor ve benim elim ayagim birbirine dolaniyor...bu iliski falanda degil zaten...sen beni tanimiyorsun bende seni anliyormusun?
ecem
darkness 08-30-2006, 07:43 PM bana şartlı ewet der gibi söledi lafını yaa hem güldüm hem üzüldüm bu duruma dedii lafta şuydu saçlarını kestir baha ben çok ciddiyim bu halin hoşuma gitmedi hiç eski sübyan halim daa iimiş resmen satansın der gibiydi bana oysa ben bu saçlar için 3 yılımı ortaya koydum en güsel dönemlerim bu benim çok pis ağırıma gitti varya şaka sandım şaka dimi dedim hayır ciddiyim dedi ve kötü bi okadarda güldüüm bi laf söledi bana (bu gülme sinirden kaynaklandıı kesin) ya saç ya ben duvar kalmadı vurmadıım burda mallık bende kendime zarar veriorum ne kadar saçma bi işe bulaştım onuda bilmiorum ama kızdım hemde çok dalgayada vurdum tabi ama pis dokundu bana...
magdalena 08-30-2006, 07:57 PM yazıların en kıymetlisini bi adam yazar ve ben ona inanırım. inanırken seslerin tadına bakar, kokuları gözlerimle görürüm. en yakın ve en uzak severim...
en acı halimle karsındayım aldanırmısın?
aldanırsan inanır inanırsan nefret eder misin ?
ben ederim.
şarabımın son damlası olur bu hikayler...
gider misin ?
yanlızlığımda yanlız kalmak istiyorum.
umut etmek işkencenin süresini uzaktamkatn başka bi boka yaramaz...
iki anlamsız söz, gidermisin...
yanlızlığımda yanlız, sensiz,kimsesiz; hiçkimsesiz kalmak istiyorum.
solaceofthesongs 08-30-2006, 11:28 PM Vazgeçmen birşeydi herşeye rağmen, eğer kaybetmeyi seçmeseydin..Kabullenmek;Hep,bir sonraki adımın diğerlerinden farklı olacağına inananlara atılacak en şefkatli tokat.Sakındığın kalbe aşk çarpar,aşk;çarpışmanın etkisi geçinceye dek sürecek..
kahlooo 08-31-2006, 03:57 PM ... seni yesil sacli bebegimden, pianomdan, kinder suprizden cok seviyorum (ondan kopamam bilirsin) sen gidince aglamadim uzulmedim kazagina sarildim gece simsiki sarildim babacim... sen kokuyordu kazak... kokunuda unuttum artik...cok ozledim seni biliyormusun? hadi gel artik... ayak seslerini duyar gibi oluyorum kapiya kosuyorum seni bekliyorum belki gelirsin diye... gelmiyorsun... seni cok seviyorum babacim ben hala isten gelmeni bekleyen elleri aciyana kadar kollari agriyana kadar sen arabaya binip gidene kadar el sallayan ecem im..ama... sensiz bu ev cok sessiz... sarilsam icime alsam opsem seni gidermisin? korkuyorum babacim...ben buyumedim bak hala ozluyorum seni bak yoklugun yine koyuyor bana... umarim birgun benle gurur duyarsin...
babalar gunun kutlu olsun...
ecem
cAndAN 09-01-2006, 03:26 PM offf bu ne yaaa çok güsel yazmışsın...ağladım yaaa okurken gerçekten ağladım çok güsel olmuş...sen gerçekten süpersin ecem bence sen buralara deil başka yerlere de yazman lazım ki herkes bu güsel sözcükleri cümleleri duysun kendinden bişiler bulsun....
kahlooo 09-02-2006, 05:09 PM istersen okuma...
bu aralar olumden fazla bahseder oldum...hazirim gelin goturun beni... makyaj da yaptim ....bilirsiniz sabirsizim...en sevdigim kazagimi giydim son sigarami ictim...agzim kuru uykum var cok gec oldu artik uyumaliyim...evet sacmaliyorum evet yalnizim evet sen yoksun....kimse yok aslinda... yalnizim cok yalnizim burda dort duvarin arasinda fareler gibi plastik kutuda hapis yengecler, killi orumcekler gibi (evet orumceklerde killidir)...veda mektubumu yazdim az once imzaladim (bununla toplam 34 tane yazmis oluyorum)... korkmuyorum artik senden....korkularim azaldikca sen yok oluyorsun ve ben bundan acayip zevk aliyorum...bir gun mutlaka bulucam seni merak etme ...ama sey biraz daha kal benle dur gitme...kalbimde nasilsa oyledir demis ya.... kalbimdeki bu degil se napicam ben? sensiz ne kadar bensizim...
ecem
yakinmarkaj 09-02-2006, 05:58 PM ''Avuç içine saklanacak kadar küçük bir şey olsa aşk...
keşke saklayıp her yere götürebilsen.''Gönülçelen'' hiçbir şey kalmasın üzerinde.bırak onu, bırak kendi evinde.kimse kimsede o kadar yol alamaz.Sakın bilmediğini söyleme, bilmezden gelme:
biri en fazla magmasını içerir diğerinin.Sıra çekirdeğe gelince...
Her aşk,çamur gibi bir eriyiğe dönüşür;yol,insanın çekirdeğine varınca.''
ece temelkuran dan...
unleashed 09-02-2006, 06:15 PM İnsan Bazı Kere Hatırına Gelen Bir Hayali Tanıyamaz,okadar güzeldir.Zihninden Uçan bir Fikre Yetişemez,Okadar Yüksektir.
Kalbinde Doğan Bir Hissi Bulamaz,Okadar derindir.
Aciz Bir Feryat Koparır,Yahut Pek karanlık Bir Şey söyler,Yahut Hiç bir şey söylemezde Kalemini Avuçlarının arasına alır çizer işte oda benimdir.. by ferhat
magdalena 09-02-2006, 11:37 PM Ellerim uyuşuyor, çocukluğumdaki gibi... üşüyorlar, buz kesiliyorlar...
uykumda ölü bir vücut düşlerken kasılıyorum. ölü olabilirmiyim?
ölüler üşür mü? üşümezler gökçe saçmalama. kuruntu yapma. yine bir paranoya daha üretme hastalıklı beyninde. ne zamandır bir ölü düşledin sen? yalan söyleme, hastasın kendiliğinden; suçlama. aptal, neyin kaldı kaybedecek kabullenmek için-o kadar zamanın var iken sen; bedenini sattın. ruhsuzlaştın hesapsız sorgusuz 'beynin hastalıklı' buna inandın! yine kendini kandırdın. hahaha... kendini kandırdın...
Diazemm 09-03-2006, 10:38 AM okuyunca romantizm dolu anlar yaşadım ii yazmışsınız vallaha ne diim. yazmak güzeldir ...
yAsiNN 09-03-2006, 11:00 AM hepiniz süpersiniz hepinizz 1 numarasınız diicek bişe yok.....:clap: :clap: :clap: :clap:
fReAk 09-03-2006, 11:13 AM tam da artık ağlamamaya ağlasam da gözyaşlarımı içime akıtmaya karar vermişken neden yanaklarım eskisinden daha ıslak niye akar burnum umutlarım mı tükeniyor ne yavaş yavaş yol alıyorum sanki sensizliğe doğru hani artık düşünmek yoktu seni sensizliği ama anladım artık ne kadar uzaklaşmaya çalışsam da senden bi o kadar yakınım sana anladım artık hayatımda hep çalişkiler olucak tıpkı seni unutmak istememe rağmen unutamam gibi
cAndAN 09-03-2006, 11:23 AM ne güsel yazıo yaa herkiş bende yazıorum ama bukadar güsel olmuyo yaa nie:(
fReAk 09-03-2006, 11:25 AM sana güzel gelmiodur yaz buraya beenilir bncee
cAndAN 09-03-2006, 11:39 AM utanırım yazmam yaa=) bilmem kendime güsel gelenleri yazcam ama...)
dadaruhii 09-04-2006, 03:28 AM forumda bole bır konu oldugunu eskı bır dost olan magdelenadan ogrendım...........
....uyuyamıyorum........ grange dan kurtlar ımparatorluguna basladım ve bıttı ama uykum gelmıyo... yarasa gıbıyım gunduzlerı uyuyorum ve gecelerı avımı kovalıyorum..bazen 72 saatte 15 saat uykuyla duruyorum.gunde bır paket sıgara ıcıyorum ve aralıksız hergece alkol almaya basladım...yanlız kalıp cok dusunmeye basladım..bıranede yanlız basıma oturup 5 yda 6 bıra ıcecek vakıt gecırebılıyorum..ama hıc bır zaman yanlız delım yanlız kalabılen ınsan yanlız degıldırkı...kafası cok kalabalıktır aslında...yanlız kalmaktan keyıf alabılecek kadar kalabalıktır...
ınsanlar arasındakı carpık ılıskılerı goruyorum...ve ızlıyorum ızlerkende keyıf alıyorum...ınsanların kısısel evrımlerını gozluyorum...ego tamınlerını kısılık savaslarını bırbırlerı uzerınde kurmaya calıstıkaları hegomonya yarıslarını..
hep omrumuden calıyorum aslında...calıp ta baskalarına verıyomusum gıbı....calıyorum
madagaskaragidelimmi 09-04-2006, 01:11 PM 'O'na ve Onun gibilere...
Severken korkan insan…kulağa ne kadar aciz geliyor..acınası..ama o kadar çok varki onlardan etrafta.’O’da öyleydi işte.Rahat rahat sevemezdi insanları uzaktan severdi yada sevmekten vazgeçerdi.Belki bu yüzden hiçbir zaman mutlu olamadı;korkularını terk etmeyi hiç bi zaman göze alamadığı için hep insanları terk etti.
Sevdiğini söylemezdi kimseye;anlayan anlar derdi.Peki gerçekten sever miydi?Kimse bilmedi..O izin vermedi…Sevdiğini söylemediği için bazen onla dalga geçerdim;önce bana bakardı o ‘kırık gülüşüyle’sonra şarkıya başlardı;sen beni tanımazsın severimde söylemem sen beni uzak sanırsın bilirim ……..sen beni tanımazsın..tanımazdım..çok iyi bildiğimi sanardım bazen ama O öyle bi şey yapardı ki..hiç tanıyamadığımı anlardım.İlk başlarda çok üzüldüm..anlam veremedim ama sonra alıştım.Ve belki de insanların O nu bu kadar çekici bulmasının nedeni buydu… ne zaman ne yapacağını kimse bilemezdi..dengesizdi kırık gülüşlü kız…
Güzeldi..hemde çok ..gözünün içine bi kere bakarsanız her şey ;başlar ve biterdi…Ben sadece bi kere bakabildim gözlerine... bir daha cesaret edemedim..tek bakışıyla bende beni bırakmadı..bazıları geldi geçti; kapısında yattılar,onun için ölmek istediler,aylarca içip ağladılar..ama olmadı hiç birini sevmedi..sevemedi;onlar benim için değil,kendi olmaz olası gururları için kapımda ağlıyorlar.Eğer ben baştan onları sevdiğimi söyleseydim şimdi hepsi beni terketmiş olurdu…Böyle cümleler kurabilecek kadar cesurdu…benim bana bile ait olmayan kalbimi başkasına nasıl verebilirim..diyecek kadar korkaktı…kırık gülüşlü kız
Değerdi…O dünya üzerindeki her şeye değerdi.Gözlerinden düşen tek bi damla yaş için dünyayı yıkabilecek insanlar oldu hayatında.Onun alkol şişeleriyle paylaştığı dostluklarından daha sağlam dostlukları oldu..ama O farketmedi bile.İstediği zaman kördü,istediği zaman sağır.Halbuki görüp,duymadıkları isteseydi başına gelen en güzel şeyler olabilirdi..ama O yine izin vermedi…kendi duvarlarının içinde istediği zaman insanlara penceresinden el salladı…istemediği zaman duvarların soğuğuna karışıp bi yerlerde kayboldu…kırık gülüşlü kız…
İşte böyle biriydi O..ama ben seni geride bıraktım;korkularınla,dengesizliklerinle,sevmey en kalbinle..başbaşa bıraktım seni..hep istediğin gibi..ama kalbimi de bıraktım sana bütün bunların yanında..olmaz olası gururumuda unuttum bi yerlerde…
Şimdilik hoşçakal kırık gülüşlü kız..kırık gülüşlü sevgili…
alıntıdır
holigans 09-04-2006, 02:59 PM walla ececim süper olmuş şiirler bnde senin durumunda biri olarak... şiirlerindeki her söze, onları yazarken hissettiğin her duyguya katılıorum..
holigans 09-04-2006, 03:13 PM aşk nasıl bi şeydir?Yaşarken zannederim hep yanımdadır hiç bırakmaz beni...bir dakika bile ayrı kalsam özlerim yine isterim hep yanımda isterim onu...amagidince çok uzklara kabullenirim yalnızlığı kaderime razı gelirim bu kader midir???...ayrılınca ben giderken bir ses dur der ama bir tarafım ki o aklım olsa gerek herşeyi hatırlatır bana...aşk nası bir şeydir???yaşarken zannerim hep yanımdadır...gidince anlarım ona ağlamaya aslında yolunu gözlemeye değmemiştir aslında...sonra kendime bu halime acır bir sigara yakarım belki...ya da unutmaya çalışıp alkolle arkadaş bile olurum...ama yine yalnızım...sensiz ve yalnız...
sadece 5 gün önce ece, senin yazdıklarınla karşı karşıya kaldım. ilk defa birinin beni bu kadar çok sewdiğine inanmıştım. çok ciddi düşünüoduk ikimizde. ondan hiç ayrılamam gibi geliodu ama gerçekle yüz yüze kalınca sadece geride kalan bi enkaz yığınına döndü yüreğim. oysa o kdr çok sözler wermiştik birbirimize ama sadece sıkıldım gibi bir bahaneyle bırakılıp gitmek içinmiş verdiği sözler... şimdi söyleyin nsl inanabilirim bn artk aşka.. nsl inandırabilir biri bni çok sewdiğine.. artık AŞK denen o büyülü yalana 3 kelime söyleyebilirim SATILIKMIŞ TÜM SEVGİLER..
yakinmarkaj 09-04-2006, 05:09 PM Sevgilinin Yakınlığı
Seni düşünüyorum, güneşin yıldızları denize aksedince
Seni düşünüyorum,ayın pırıltıları kaynaklara vurunca.
Seni düşünüyorum, uzak bir yolüstüne tozlar havalanırken
Karanlık bir gecede,dar bir tahta köprüde bir yolcu ürpeririken.
Seni düşünüyorum ,boğuk uğultularla orda yükselirken dalgalar.
kulak kesilmek için koruluktayım, sık sık her şeyin sustuğu anlar.
Uzakta olsan bile ben senin yanındatım , sende yakınımdasın.
Güneş batıyor, biraz sonra, beni ışıtacak yıldızlar ne olurdu burda
Yanımda olsaydın
GOETHE
kahlooo 09-06-2006, 07:08 AM bugun senin dogum gunun... sen benim canim kanim en kiymetli parcamsin...sorumluluk almayi, aglamayi, paylasmayi, karsiliksiz sevmeyi ogrettin bana o bit kadar boyunla...ve bu yuzden minnettarim sana... sik sik soylemiyorum duymak istedigini de biliyorum ben seni cok seviyorum... ablan oldugum icin gurur duyuyorum...
unutma...gotu boklu kivircik sacli uyuz sumuklu bisisin sen hala buyumedin...oyle kolay kurtulamazsin benden...
on yedi sene oldu be guzelim... iyiki dogdun
bloody 09-16-2006, 03:26 PM paylaşımcı kız
kahlooo 09-18-2006, 03:26 PM ...derin bi nefes aliyorum...hasta ruhum rahat birakmiyor beni bu gece... kivrilip uzaniyorum kanepeye gecmiyor... karanliktan da korkuyorum artik... cennet uzerime dusuyor sanki ve ben... yalvariyorum varligina inandigim birine..duysun diye...
al iste bir parcami daha biraktim... kopayala yapistir
darkgothic 09-18-2006, 03:29 PM ya bastan beri okuyorum ne güzel seyler yazmıssınız eceyle birlikte valla kutluyorum.ben beceremem siir yazmayı.ama denemelerim var...
ilAydA 09-19-2006, 11:21 AM Geceleri düşünme, kabusların olurum, uyanmak istediginde çırpınıp bırakamadıgın... Çağırdıgında yanında olan ama aslında asla ulaşamadıgın, sahip olamadıgın... Gözlerime bakma, affetmem, unutulmazın olurum aklından çıkaramadıgın, Eğer baktıysan sakın kaçırma gözlerini, cesaretsizlikle suçlarım... Geçmişine hapsedersen beni, geleceğinde göremezsin, uçar gider seni bensiz bırakırım... Öncelerimi sorma asla, cevapları ağır gelir, kaldıramazsın, sonun olurum... Sonralarıma karışma, bu benim hayatım, ben yolumu herşekilde bulurum... Alışma bana,ne yapacagım belli olmaz, bugün varım, yarın birden yok olurum...
Dokunma bana, kapanmamış yaralarla doluyum, canımı acıtma bi yara da sen açma... Sevme beni, yogun duygularımda kaybolursun, tutuştururum... İsteme beni, yasaklarla bogusursun, engellerle doluyum... Çözmeye çalışma sakın, seninle karışır iyice kördüğüm olurum... Anlama beni, ben kendimi anlarım, ben böyle mutluyum... Aşkı yaşatmamı isteme asla, ben aşk
a yıllardır inanmıyorum... Güveniyosan kendine inandır beni aşkın varlıgına,sonucunda öyle bi aşk yaşatırım ki, vazgeçemezsin, tutkun olurum... Yıkabilirsen duvarlarımı, sakın bırakma beni, tüm tutkularım ve gücümün arkasında, hala minik bir çocuguyum,
büyütemezsen kaybolurum...
yazari bulamadim :S ....
bu çok çok çok güzel bi yazı.....
magdalena 09-24-2006, 06:50 AM Bir tek şimdiyi istediğinde senin olacağım. Bir tek şimdiyi istediğinde hep senin olacağım. Şimdi aldığım nefesin son nefesim olabileceğini gördüğünde, son nefesime kadar seninle olacağım. Giderekayak olduğumu, giderayak olduğunu, giderayak olduğumuzu görünce gitmez olacağım. Ne yılan ve navus ne de almaydı günah olan. Hesaptı. Yarındı günah olan. Gelecekti günah olan. Hesap günü, bir tek hesaptan soracaklar. Hesap günü, bir tek hesaplarımız hesaba çekilecek. Biliyor musun şeytan yarında yaşar ? Tıpkı senin gibi. Senin elmanı ısırırsam şeytanı gebe bırakacağım. Kabil'i doğuracaksın. Hırsı ve hasedi doğuracaksın. Ki onlar da geleceğin çocukları... Sen 'şimdi'ye ağlamadıkça gözyaşların hep geleceği sulayacak. 'Sonra'nın tohumları var senin yumurtanın içinde. Ve onlar Habil'i öldüren ve kırk gün ölüsünü ne yapacağını bilemeyen Kabil'in tohumları. Onu gömmesi gerektiğini bile bir kargadan öğrenecek. Sen ölümsüz bir aşkı ararken asla ölümsüz olamayacak aşkımız
Cem Mumcu
fReAk 09-24-2006, 08:58 AM bi ağırlık var tam da yüreğimde her gün seni görürken sensizliği yaşamaya mecbur olan bu kalbim kaldırmıyor sanki artık. acıyor içim acıyor ızdırap gibi geliyor bazen hani güçlüydüm ben hani kaldırırdı yüreğim kaldıramadı işte o da bıraktı beni yalnızım işte her zaman olduğu gibi en yakınım sandığım sen bile yoksun, belki ben bile yokum kendimde değilim hayal meyal hatırlıyorum geçmişi beynim unutmaya proglamlanmış gibi unutmuştum hani neden o zaman bu yüreğimdeki sızı senn de sızlıyor mu ki yüreğin ııı hiç sanmam sen sevgiyi bile bilmezsin ki nerden bileceksin acıyı
B!q_Nw0 09-25-2006, 10:07 AM tebrik ederim sözler güsel bunlardan ii sarkı sözü oluR :)
madagaskaragidelimmi 09-25-2006, 10:50 AM buz gibi soğuk olsa hava... maviden siyaha kaçsa ve ben güçsüz kalbimle bırakıversem kendimi aşağıya......havadan bi damla düşse üstünüze...ve gökyüzü... kıpkırmızı kan olsa
alıntıdır
B!q_Nw0 09-25-2006, 10:56 AM bu da iimiş :) bu arada nick in süper bunu daha önce sölemiştim sanırım
funkamalicious 09-25-2006, 04:23 PM ask,dusledigim gibi...
evet ask karisik bi duygu
hislerime karsi cikamiyorum, diz kapaklarim titriyor ve bu hosuma gidiyor
ama ben seni milo minik dondurma cubuklari gibi seviyorum
ama bazen o minik kalbim nefretle doluyor
simsiyah ve buz gibi oluyor
ve ben senden nefret etmek istiyorum
ve beni bitirene kadar birikiyor icimde huzun
ve ben boyle hissediyorum yine de seni seviyorum
sinir,nefret,huzun kirmzilar goruyorum... ben buyum kirmizi
bazen oluyorum senin gibi
bu gulucukler, sacma gulucukler beni bambaska bir dunyaya goturuyor
beyaz sesler cirkin kelebekler goruyorum
nefessiz kaliyorum
seni seviyorum...
kahlooo 09-28-2006, 09:10 AM neler yazmak istiyorum sna bir bilsen, tek yapabildigim yazmak oldugundan yine yaziyorum iste... sey aslinda ben seni severkende senden habersiz sevmistim belki de kendimden bile habersiz... herkez gibi biri olmani yada hic kimse olmani istiyorum... zart diye bitiriyorum bu yaziyi sonu yok iste... sonu yok...
punkerland 09-28-2006, 09:48 AM çok salak şeyler beslemişim gözgöre göre bittiğinde zarıl zarıl ağlıcağımı bile bile o salak şeyleri hisetmeye devam etmişim sana.. parkta otururken mendil satan bi çocuğun mendil almayınca abi siz sevgli deilsiniz dimi die sorup hayır diyince zaten olmayın diyip aptal aptal gülmek zorunda kaldığımız çocuk....
bi dostunun yanından öğrencim başka bi arkdaşının yanında bi arkadaşımın kardeşi diyip sora bana dönüp gülümsemen tüm bunlara benimde göz yummam sonunda bi işkenceye dönüşüceğini bile bile bunlara katlanmam belki gözyumarsam hiç gitmez diyişim içimden işte o içimden dediğim şeylere kendi kendime inanıp sora ortada bok gibi kalmam halada o salak şeyleri hala sana hisetmem
miklagard 09-28-2006, 10:06 AM deniz kıyısında otururken - biraz daha fazlasının düşünü kuruyorum - küçük o damda turluyorum - 976 numarada - dostum bana başka bi fikir ver - asla gelini öpmek zorunda kalmayacağım - ve ben hep bunu yapacağım - ne yapmak istiyorsan onu yapmalısın - ben asla durmayacağım..ı am never gonna stop..ı am never gonna stop.... kahloocuum,güzel konu açmışsın...
yakinmarkaj 09-28-2006, 10:34 AM Sebepler arıyoruz kendimize gitmek için...Gerekliler mi o kadar?Bir yerde hatalar yapıyoruz ve bundandır gitmeyi düşünüyoruz.Söyleyemiyoruz kendimize ne olduğunu, soramıyoruz sadece yalnızlığımıza veriyoruz.
Kapıyı vurup çıkacaksan nedeni olmadan da yapabilirsin ,diyor yüreğim.Vardır elbet seni buna iten...
Bir değil belki de binlerce...Nedenler kümesi oluşmuş kafamda.Aklım hep olduğum yerde kalmam gerektiğini söylerken bana, güvenceye alıyor aslında.
Kalbim ''git'' diyor , hiç bilmediğin bir yere..Nedensiz...Sadece istediğinden...Hesap vermeden...
gayet güzel ne diller var be sizde valla helal olsun yahuu
fReAk 09-28-2006, 03:51 PM Beni mi bulur yalnızlık onca insan içerisinde ben mi ebeyim yine hep tek kalan hiç dostu olmayan yine mi benim hayat bir oyun mu ve bir ebe mi olmalı bu oyunda ebe hep yalnız mı kalmalı hep düşman olarak mı görülmeli ya da çirkin olan kötü olan hep ebe midir evet saklananla için kötüdür ebe çirkindir hem de çok çirkin ve ben ebeyim sanki bu oyunda
Ben de kaçmak saklanmak istiyorum artık kötü olmak istemiyorum çirkin olmak istemiyorum ben de saklanmak istiyorum yalnızlıktan kaçmak istiyorum ama nereye kaçarsam kaçayım yalnızlık beni bulacak sonunda bunu da biliyorum dünyaya gelirken nasılsam öyle tek bir hayat yaşayıp tek olarak güle güle diyeceğim geride bıraktıklarıma yalnız olanım ben kime güle güle diyeceğim ki ölüm de bile bulacak beni yalnızlık dedim ya en sinsi ebedir yalnızlık bulur beni ölümde bile…
magdalena 09-29-2006, 08:51 PM odandan cikman gerekmez,masanda oturmaya devam et ve dinle..
dinleme bile,sadece bekle..bekleme bile
gercekten sakin ve yalniz ol
dunya ozgurce sunacaktir kendini sana..
maskesinden siyrilmak icin baska secenegi yok
husu icinde yuvarlanacaktir ayaklarinin dibine...
kahlooo 10-01-2006, 09:56 AM sus dinle bak ne diicem
senle ben
baska bir yerde
cok uzakta degil
icimde...
kahlooo 10-04-2006, 01:08 PM bir tabloyu tamamlamak gibi hersey... hangi renklerin gelecegini hangi sekillerin nerede duracagini bilmek gibi birsey bu... kucucuk olaylarin icinde ayrintilara takilmadan sonu dusunmemek gibi...
ecem
cAndAN 10-05-2006, 04:27 PM Neşeyi bulabilmek...
Henüz yeşile kalkmış minik bir dalda,
Yeni açan o tomurcukta
Huzura doymak...
Işıldayan günde bir dağ başında, yada bir ovada
Öğlen vakti berrak gökte, ak pak bulutta
Isınabilmek...
Yıkanırken, gürül gürül akan sıcak suda
Ya da üşürken, çıtırdayarak yanan ateşin başında
Hayal kurmak...
Sıcaklığını hissederek sevdiğinin,
Aslında boş olan avuçlarında
Gülümseyebilmek...
Isınmak için, yanına sokulduğunda,
Yaşın başın kaç olursa olsun
Bakabilmek , gözlerinde hep var olan o çocukla
Bir başına olmak...
Gündoğumunda, bir balıkçı koyunda
Toplanan ağlarda bir türküye eşlik etmek,
Uzaktan usulca çaldığın ıslıkla,
Sırını paylaşabilmek....
Denize haykırıp sözünü
Üst baş giyinik
Taş sektirerek
Eğlenebilmek....
Kıyıya vuran dalgalarla,
Adım adım arşınladığın, kumsalda
Aylaklık etmek..
Ağustos böceklerinin senfonisinde
Sallanmakta olduğun hamakta
Bir dilek tutmak...
Yanlız gecede, uzandığın göğün altında
Yağan yıldız yağmurlarında,
Özlemek...
Tüm varınla yoğunla,
İki dünya birleşse, bir araya gelmeyeceğini bilsen de
Ve gülümsemek...
Aynı anda, senin tutuğun o yıldıza,
Onunda bakıyor olduğunu bilerek
Belki de sadece umut etmek...
Ve inanmak onlara tüm yüreğinle
Sadık kalarak iç sesine...
Hiçbir zaman yanıtını gelmesede
Doğru olduğunu hissetiğini klavuz alıp,
Göğsünü gererek yürümek, geleceğe
Zamanda göç etmek arasıra..
Varmak anılara,
Havalanıp yüzüne çarpan , hazan rüzgarında
Kulak vermek....
Sesiz sokakta,
Yol kenarlarında, basılan her kuru yaprağın hışırtısına
Arınmak...
Üfür üfür esen, dondurucu soğukta
Bir dağ başında,
Yüzüne savrulan bir avuç toprakla
Dost olmak...
Bir başına kaldığın kumsalda,
Yıldızlarla dolu gecede, gök kubbede asılı duran dolunayla
Ya da, çıplak ayaklarını yıkayan yakamozlarla
Sevildiğini bilmek...
Zamana, şarta bağlı kalmadan
İster uyanık, istersen de uykuda
Güvenebilmek...
Tüm yüreğinle, taa iliklerine kadar,
Ve doyabilmek bununla...
Beraber olmak...
Olsan da, ister gece ile gündüz kadar ayrı,
İstersen de, bir nefes kadar yakında
Bir olmak...
İki ayrı bedende,
Atan o tek yürekte
Yaşamak...
Ama yüreğin boş, yada sevdiğinden ayrı
Ya da, yüreğinin sahibiyle koyun koyuna
Aldığın her nefeste ve doyasıya
Var olmak...
Her şeye rağmen
Dimdik ve ayakta
Var kalabilmek...
Kayıtsız şartsız
Cesaretle ve umutla....
miklagard 10-06-2006, 03:35 AM denizin kıyısında oturuken
biraz daha fazlasının düşünü kuruyorum
küçük odamda turluyorum
976 numarada
dostum bana başka bi fikir ver
asla gelini öpmek zorunda kalmayacağım
ve yığılp kalana dek bunu ypacağım
ne yapmak istiyorsan onu yapmalısn
ben asla durmayacağım..
ne biliim..madem öle paylaşmak istedim bende..
miklagard 10-06-2006, 04:10 AM bi yakınım bana köpecik almış ama triballik yüzünden gidemiyom yanına..(şimdi oraya gidince ne olacağını solace ve kahlooo biliyo..lol) hem ben Qyasa yı ösledim yaaa :(
yine paylaşmak istedimm. (ulan bu konuyu tnt de açmamış..ilginç..)
kahlooo 10-06-2006, 09:42 AM bi yakınım bana köpecik almış ama triballik yüzünden gidemiyom yanına..(şimdi oraya gidince ne olacağını solace ve kahlooo biliyo..lol) hem ben Qyasa yı ösledim yaaa :(
yine paylaşmak istedimm. (ulan bu konuyu tnt de açmamış..ilginç..)
serkanim... git sen "iyidir iyi"... ;)
cAndAN 10-06-2006, 09:49 AM süpersin ya candan...
teşekkür ettim:))
kahlooo 10-06-2006, 10:30 AM candan canim cok guzel... devam et yazmaya
cAndAN 10-06-2006, 10:44 AM candan canim cok guzel... devam et yazmaya
senin kadar güsel yazmasam da bişiler yazmaya çalışıorum işte...verdin coşkuyu verdin coşkuyu ben bu hızla nası yazarım şimdi:))
whisper 10-06-2006, 11:39 AM ...
http://img119.imageshack.us/img119/9825/kelebek2jx0.jpg (http://baraka.anatolianrock.com)
seker 10-06-2006, 01:08 PM Bİr şiir yazmak isterim...
paylaşmak...
miklagard 10-07-2006, 05:57 AM serkanim... git sen "iyidir iyi"... ;)
dimi kıs gidiim. di :) hıı gitcem cts günü,yeter artıkın deli gene bişii oldum..
paylaşıma açtım again..
yakinmarkaj 10-07-2006, 04:08 PM serkanim... git sen "iyidir iyi"... ;)
eceM...hiç bi şeycikler demem bu lafa...
cAndAN 10-08-2006, 02:34 PM Aşk;seni hapsedecek göz aramak,
Yalnız gecelerde genç kalbine sığınmak
Ve gece onun hayaleyli yatmak
Ama uyandığında onu bulamamaktır...
Aşk;onu görünce titremek,üşümek
Kalbinden kilitli söz çalmak
Aniden güneşli düşlere dalmak
Ama ordan çıkamayıp boğulmaktır...
Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak
Kemiklerinden gelen sesi duymak
Yıllarca aradığın aşkı bulmak
Ama onu görüp, kavuşamamaktır...
Aşk;düşündüklerini anlatamamak
Sebepsiz yere gülüp,ağlamak
Hassas bir kalp taşımak
Ama onu hiç kırmamaktır...
Aşk;yalnız seni sevmek
Gözlerindeki beni görmek
İki kelime uğruna yaşamak
Ama seni seviyorum diyememektir...
whisper 10-08-2006, 02:49 PM Döktürmüş yine...
http://img119.imageshack.us/img119/9825/kelebek2jx0.jpg (http://baraka.anatolianrock.com)
cAndAN 10-08-2006, 03:18 PM Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce,
Hiç için titredi mi sıcak yaz geceleri,
Dolunaya baktığında hissettin mi hiç
Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu
Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce,
Hiç için titredi mi sıcak yaz geceleri,
Dolunaya baktığında hissettin mi hiç
Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu,
Ve acı bir şekilde farkına vardın mı,
Kalabalık içinde sessizce dolaştığını…
Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin;
Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki,
Tuttuğun el sana huzur verir de;
Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın…
Boğazında kelimeler düğümlenir, yutkunursun;
Bakışların buğulanır, gözlerini kısarsın,
Tek damla düşmesin diye çabalarsın;
Bilirsin ilk düşen damla habercisidir; sağanakların,
Bilirsin sağanakların ardından körelir; duyguların,
Bilirsin ki içindeki yangınlar büyür sağanaklarda…
Sen bilirsin ama kalbin bilmez bunları,
Yaşadıkça yaşar sevdalar kalbinde,
Büyüdükçe büyür kalbin, her sevdayı saklar içinde,
Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne,
Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur…
Duyguların ağır gelir; ezilirsin
Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende,
Teslim olursun ölüme,
Sessizce…
miklagard 10-08-2006, 08:11 PM gittim gördüm köpeğimi ama alamadım.annem dalar bana yoksa....paylaşmak istedim.. lol
kahlooo 10-11-2006, 12:38 AM saclarinla yarismak isterken bosuna yoruluyor golgede birakiyor yuzunun beyazligi
gunes isinlariyla yikanmis altin tozlari, kaslarini catarak seyrettigin sevimli zambaklari...
daha fazla goz aliyor dudaklarin, yeni acmis karanfillerden
ve golgede birakiyor zarif boynunun, sacinin, dudaklarinin, kasinin
sam altinda gencliginin zambaklari...
karanfilleri ve isil isil parlayan kristalleri gumuse ve solmus menekselere donmeden...
cunku sende nolarla birlikte doneceksin
topraga toza dumana golgeye ve hiclige....
Magdalena Carmen y Frida Kahlo
kahlooo 10-11-2006, 12:59 AM simdi hayattan hicbir beklentim olmadan oylece yasamaya alisiyorum...en basit en dikkat cekmeyecek halimle...
ve zavalli sen bunlari bir insanin yazdigini saniyor... yalan ben orda degildim hic olmadim...
ecem
whisper 10-11-2006, 08:43 AM hmmmmmm...........
fenerkesh 10-11-2006, 09:17 AM Karaladim Yazimi, Yazim BuymuŞ Neyleyİm..
fReAk 10-14-2006, 08:39 PM Ellerim üşüyor yinee
Bak yine ıslanıyor yanaklarım
Hani bir daha ağlamayacaktım
Hani güçlü olacaktım
Hani düşmeyecekti başım öne
Olmadı işte olmadı
Yapamadım
Engel olamadım sensizliğe akan gözyaşlarıma
Gecenin karanlığında
Söz vermiştim ya
İnat etmiştim ya
Ben de yenildim pek çoğu gibi
En güçsüz oldum belki
SEN GİBİİ...
magdalena 10-14-2006, 09:06 PM bu bölümü seviyorum ben.
magdalena 10-15-2006, 10:31 AM YALNIZLIK CİNAYETTİR
kendime kuytu bir ölüm arıyorum yalnızca kendime
düşlerime sokak kedilerinin gözleri giriyor, korkuyorum
boynunu kendi bileğine dolayıp asılan bir adam
kanını sulandırılmamış alkole banan
sokak satıcıları epey bilir bunu yalnızlık cinayettir
yalnızlık cinayettir bütün notalarda, bütün dillerde
bütün hecelerde, "a" sesinde, re minörde, mors alfabesinde
yalnızlık cinayettir kendi tükürüğüyle
ıslanan bedenlerde eski bir kokudur, yalnızca budur
ıslak paspas kokusudur, gece morudur
bileği tahriş olmuş bir kadının dinmeyen korkusudur
ansızın yakalanmasıdır bir kuşun kapana
trenin gecikmesidir istasyona yalnızlık cinayettir
sevişirken kramp girmesidir, ölürken birdenbire
sıçramaktır başka bir zamana, kadeh tutarken
elinin titremesidir, sesinin duyulmasıdır susarken
karnına saplanan bıçağı sevmektir yalnızlık cinayettir
cinnettir
kendime kuytu bir ölüm arıyorum çok iyi biliyorsun bunu
düşlerime kalabalık bir cadde giriyor. korkuyorum
saçlarını sırtından sallandıran kadınlar kadar
uzayıp gitmesi kadar bir aşkın telaşla
yanlışlıkla, su katılmamış bir sevişmenin ardından
ters yakılması kadar sigaranın, benim kadar
yani ellerim kadar, bedenim kadar, düşüncelerim
sırlarım, kaçışlarım kadar saçmadır yalnızlık cinayettir
cennettir
kendime kuytu bir ölüm arıyorum çok görüyorsun bunu
bütün delillerimi yaktım, beni ötelere götürecek
yollardan zaten uzaktım
her kadına yeni, bir zevk, her kadına
yeni kurulmuş tuzaktım bütün delillerimi yaktım
sonrası yok. sonrası çok gizli bir fotoğrafın arabı
yüzümüz siyah ve anlamsız, dışımız beyaz ve derin
sanki bir diktatör anıtı, kan akıtan bir nehir
işlenmemiş suçlarımız sanki yalnızlık cinayettir
cennettir
cinnettir
cinayettir.
zaman doldu
artık gidiyorum arkama bile bakmadan
arkaya bakmak çok eski huyudur
bazı çirkin adamların
zaman doldu
artık gizlemiyorum kendimi çok kadınla seviştim çoğu buluttu
basbayağı buluttu bildiğimiz buluttu dağılıp gidiyordu ben ço-
ğalttıkça
bir akşam usulca girdim kanıma
kendim karar verdim hep kendim karar verdim
yanlış da olsa sevdim pişman değilim, neden olayım?
bir akşam; üç gün üç gece poker oynamıştım
ne güzel. üç gün üç gece yeterince
içmiştik demek ki onar şişe, belki on beş
yirmi belki de.
abdullah, ah dostum, sevdiğim, çalı yüzlüm abdullah
kaç kurşun sıktı üstüme
yeterince içmiştik. vuramadı
vurdu, ben anlamadım belki de
belki de yavaş yavaş devam ediyorum ölmeye.
Bir Sonsuzluk Var Icimde.sebepsiz Firtinalar Kopuyo Beynimde.
Dusunce Bosluguna Kapilmis Gidiyorum.yolumu Kaybetmisim,cirpiniyorum
Bir Bataklik Cekiyor Beni Kendine.tam Dusmek Uzereyim.elin Tutuyor Elimden.
Kendime Geliyorum...goruyorum...
Gercek Yasam,gercek Sevgİgercek Guzellik.
Herseyin,bir Sebebi Var Artik.varolmanin....acinin....sevincin....dusuncel erimin Bir Sebebi Var
Baglanmamin Bir Sebebi Var.....
Amacimin Bir Sebebİ Var....
Karanligin Buyusu Ustumde...parlayanlar Batiyor Gozume...
Kopup Gitmek Istiyorum...
Her Yer,herkez Batiyor(onlar)
Onlarin Karanligi Oliyim Istiyorum..
Sahteligin Buyusu Üstlerİnde...
Gercek=sahte, Gece=yildiz
IŞigim Olmak Istiyorlar
Anlatmak Istiyorum! Ama Duymuyorlar?
Gostermek Istiyorum!gormuyorlar?
Hissettirmek Istiyorum,cesaret Edemiyorlar?
Kendİ Karanligimin Icine Donuyorum
Hayal Kirikligi....sahteligin Huznu
Anlatmamanin,anlaŞilamamanin ÜzÜntÜsÜ....artik Sadece Sen Ve Ben...
Neden Sana Daha Yakin Olmiyim Kİ?
Eger Sende Seviyorsan Benİ....
Gonder ElÇİnİ...
Durma Al Benİ...
Kurtar Bu Yildizlardan,yildiz Olmaya ÇaliŞanlardan
IŞigin Pariltisi KamaŞtirmadan Gozlerİmİ....
IŞiginla Sakla Benİ...
Anladim Hersey Senden İbaret...acitma Artik Yuregimi...gercegin Buyusu Ustumde
Senin Guzelliginin Sonzuluguna Kabul Et Benİ....
Bu Karmasada...tek Birakma Benİ....yalvarmalarim Bosuna,cabalarim Bosuna...
Lutfen Duy Sesimi...
Karanligin Elcisi Gorunuyor Gozume...biliyodum Beni Duydugunu
Biliyordum Beni Sevdigini....
Elcilerin En Guzelİ....en Gercegİ....beni Sana Ulastirmanin Sevinci Yuzunde...
Sana Ulasmanin Heyecani
Sana Ulasmanin Buyusau Ustumde...
Ve Iste Gercek Dunya
Gercek Dusunceler
Gercek Sevgİ
Gercek Guzellik
Artik Hersey Sonuca Ulasti.hersey Beynimin Zirvesinde...
Iyiki Tuttun Elimden
Iyiki Actin Gozumu
Actin Kalbimi
Iyiki Duydun Sesimi..
Iyiki Gonderdin Elcini
Iyiki Aldin Benİ...
yakinmarkaj 10-15-2006, 05:40 PM çok güzel bir yazıymış...
evet guzel bır yazı olduguna ınanıorum=))begenmene sevındım.
butterfly 10-15-2006, 09:45 PM bin yıllık hasretle sarılmıştım sana..öylesine sıcak-öylesine korkutucu.ne bitmez sarılmaydı.öylece durmuştuk.zaman kaybolmuştu yanımızdan.
gün ağarınca demiştin-sen başka yere ben başka yere...sabahın gelişinin ayrılık olacağını bilseydim ve çakmasaydı gözlerin gözlerime.seni birdaha görememe ihtimali.işte şimdi sığınacak bi yerim olmayacak.yalnızlığın geniş zamanında geçmiş zamanı hatırlicam..
nerden çıktı şimdi bu yalnızlığa hükmetmek.ruhumu delen bu yalnızlık...
benim sen dediğim-daha doğrusu sürekli sen demem.çok daha doğrusu benim sen saplantım.offff..iki lafı biaraya getirememiştim ancakbu iki laf birbirlerine uygun anlam edinememişlerdi.birtek onlar değildi ki aradığı anlamı bulamayan..
bu yalnızlık büyük geliyor bana..hemde çok..iç kavgalardan arınıp büyük kavgaya soyunmak istiorum artık.sen kokan caddelerden geçmek-bir düş kadar yalan olduğun gerçeğini bilmek istemiyorum.hayatımın kazığının kopuş anını izlemek istemiorum.evet bunların hiçbirini istemiyorum..
şaraplarda arasam seni..olmaz ama bi sigara dumanından siluetini üflesem.sonra ağlasam-sesim çıkmasa.bahanesi yok aslında konuşamamın.ayrı gayrı cümleler kurdum yine.kalemin buna itirazı yok ama herşey bu kadar basit deildi ki..herbişeyi anlatan bi sözcük yoktur ya-işte ondan olsa gerek..
seviyormuyum hala..yoksa yazdıklarım yalnızca bi alt yazılı filmin son sahnesinden çevrilmiş replikler mi.ışık var mı peki etrafımda hayat war mı.geçmişin iyi we kötü yanlarını karşılaştırdığımda bu ışığın gelmiş geçmiş en iyi ışık olduğunu anlamak istesem mi..peki bu neyi değiştirecek.zaman geçiyor..bir öncekinden yanlış bir sonrakinden yalnız..akrep yelkovana alışık..alışılmışlık işte..ben sana alışık....
NON-SERVIAM 10-16-2006, 05:38 PM kendi çağından
çok uzağa gönderilmiş
bir yabancı gibi
düşman siperinde gizlenen
bir acemi er gibi
düştüm
dizlerimin üstüne
ve dünya dönüyor
kafamın içinde
kim haklıydı
bu savaşın olması için
birileri bir neden sunmalı
birileri susarken
kendi evine giremeyen
bir yolcu gibi
hep uzağa
hep bilinmeze
anahtar kayıp
ve bulana birödül yok
evim de yalnız
en az benim kadar
ve kafaların çoğu boş
tarladaki korkuluk gibi..
kahlooo 10-19-2006, 11:13 AM yapilacaklar listesi
sevilay dinle beni bu gece barajin soguk sularina aarsam kendimi sunlari bi hallediver...
1. haftaya kira yatcak banka kartimi birakiyorum sifreyi biliyorsun zaten bi kac fatura var elektrik gaz su parasi onlarida hallet
2. universteye git kayiti iptal et..sebep: o simdi olu...
3. bi kac rapor vardi yarim kalmis bilgisayarda kayitli onlari bitir biyikli pakizeye ver o anlar
4. annemi babami ara uzgunum gitti de
5. dolapta yarim sise sarap var ic bitir moruk bardagim bulasik makinasinda ayili olan onla ic
6. yesime iyi bak annen seni cok severdi yavrum de kirpikleri cikiyo ne zamandir yaptircam diyordum bi zahmet goturde duzeltsinler..
7.gunluklerimi yak... bi boka yaramaz onlar artik
8.yarin hava sicakligi 28 derece olacak diyorlar bizim balkona cik yildizlari izle sabaha kadar
9. kucuk sevgilimi en az uc kere dinle... ayni gruptan beyaz i dinlerken vokal
iyi ki varsin iyi ki yokum dedigi an hungur hungur agla
10 fridaya yazdigim mektuplari gonder... cevap yazmadigi icin bisuru kufur et
11. roninin... neyse sen biliyorsun orasi sana kalmis ama hep yapmak istemisimdir
12. bi gun sirf domatez ve beyaz peynir ye
13. odamda yarim kalmis tual var boyalar yerde kafana gore boya bitir onu
14. parise git gidebilirsen eifelin ust katina cik onune gelene tukur koduumun fransizlari
heh.. yarildim ki yazarken
kahlooo 10-24-2006, 01:09 PM herkes bilir; iki kişi sohbet edebilir ancak
bir kişi daha girmezse hayatlarına
aşk falan yoktur. aşk üç kişiliktir baba
cinayet içinse yüzlerce kişi gerekir
altay oktem
_mystery_ 10-24-2006, 01:15 PM kaç zaman geçti aradan ayrı ?
ne demiştin bana,
"alişirsin".
neye alışmalıyım ki ?
sensizliğe ?
bensizliğe ?
kırılmaya yada bir öğleden sonra
akşamdan kalma uyanıp
yanımda seni görememeye ?
başedemeyeceğimi mi sanıyorsun bunlarla ?
chooq ii yaa :cry:
solaceofthesongs 10-24-2006, 01:18 PM herkes bilir; iki kişi sohbet edebilir ancak
bir kişi daha girmezse hayatlarına
aşk falan yoktur. aşk üç kişiliktir baba
cinayet içinse yüzlerce kişi gerekir
altay oktem
çok güzel...daha önce bi yerde okumustum bunu(kitaptan değil)tanıdık gelio bi yerden ama du bakalım..
magdalena 10-26-2006, 12:13 PM yitik ruhlar atölyesiydik
geçmiş zaman içerisinde bir beden büyük geldi bana zaman.
elimizde kalmamıstık..
belki haftaya uğrasak gelirdik.
isterseniz bir depoya bakayım ama yoktuk.
bitmiştik.
f4t1h 10-26-2006, 06:07 PM Alkibiades’ler soyunur bilmenin namussuz ikinci perdesinde.
Oysa tensel değildi aşk filozof indinde…
Taşınmış bir büyük yanılgı çağlar ötesinden an içine.
Anladım…
Hiçlerin kıvrak belinde hayat köleler doğururmuş ancak,
Ye, iç, uyu, uyan öl…
Bir rutinlik raptiyelenmiş alnımızın secde yerine…
Yetmiyor artık varlığın için düşündüğünü ispat etmek, nafile.
Anladım…
Bilmek sancı verirmiş yalnızlık ve bir gaf/kaf dağı…
Derin bir sessizlik, çıldırtacak kadar kafi…
Çoktan geçti gölgelere aşık olmanın modernliği…
Popüleri yakalamak, yani sürünmekmiş Ah’ın hayat dediği.
Ah…!
Vurgun yedim bana kifayetsiz cümleler yaşatan hayattan…
Sen isyan… Bu son isyan…
Ve sonra bir kıdemsiz ölüm ancak beni kucaklayacak olan…
Hacer Nazan Toy
çok öncleri nette surffümü yaparken yakalnmıştı oltama....
magdalena 10-28-2006, 06:47 AM AYNA
beni yanlış evlerde aradılar, süt dökmüş kedilerin,
kapısı kilitli dağların yamacında. gereğinden fazla
süren suskunluğun eşiğindeydim oysa.
kadınları, kuşları, kendimi. pamuk tarlalarını hiç
terketmedim ama. beni yanlış evlerde aradılar, ku-
rumuş bir bahçenin duvarında.
yüzüne yaz değmiş çocukluğun saflığındaydım,
kıskacında. orada.
çay içiyordu. sıkılıyordu. hamamda şarkılar söylü-
yordu görüntüm. işbaşı yapıyordu çalıntı zamanlarda.
oysa geri dönecek gücü kalmayana dek yüzüyordu su-
larda. ölümsüzlüğü düşlüyordu; paylaşılan bir ölümün
sınırını. iki yüzü keskin bir bıçağın kınını, onu.
ayna.
beni yanlış öptüler aslında.
ALTAY ÖKTEM
elfkaaa 10-28-2006, 08:48 AM kahlooo bu müthiş bişimiş acaip beğendim
mssge 10-28-2006, 09:01 AM süper yazı bence:)
cAndAN 10-28-2006, 10:15 AM Aşk
Bunca gün, ah, bunca gün
görmeyi seni böyle kırılgan, böyle yakın,
nasıl öderim, neyle öderim?
Uyandı kana susamış
ilkbaharı koruların,
çıkıyor tilkiler inlerinden
çiylerini içiyor yılanlar,
ve ben gidiyorum seninle yapraklarda
çamlar ve sessizlik arasında,
sorarark kendime nasıl, ne zaman
ödeyeceğim diye şu bahtımı
Bütün gördüklerim içinde
yalnız sensin hep görmek istediğim
dokunduğum her şey içinde
senin tenindir hep dokunmak istediğim:
seviyorum senin portakal kahkahanı
hoşlanıyorum uykudaki görüntünden
Ne yapmalıyım, sevgilim, sevdiceğim
bilmiyorum nasıl sever başkaları
eskiden nasıl severlerdi,
yaşıyorum, bakarak, severek seni,
aşk tabiatımdır benim
Her ikindi daha da hoşuma gidiyorsun.
Nerde o? Hep bunu soruyorum
kaybolduğunda gözlerin
Ne kadar geç kaldı! Düşünüp inciniyorum,
yoksul, aptal, kasvetli duyuyorum kendimi
geliyorsun sen, bir esintisin
şeftali ağaçlarından uçan.
Bu yüzden seviyorum seni, bu yüzden değil
o kadar neden var ki, o kadar az,
böyle olmalı aşk
kuşatan, genel
üzgün, müthiş,
bayraklarda donanmış, yaslı,
yıldızlar gibi çiçek açan,
bir öpüş kadar ölçüsüz.
Pablo Neruda
pitbull 10-28-2006, 10:48 AM HERŞEY SENDE GİZLİ
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..
İşte budur hayat!
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin kadar sevilirsin...
mssge 10-28-2006, 01:17 PM can yücelin bence en güzel şiiri:)
m3t4L 10-28-2006, 04:09 PM güsel yasııı paylaşımın için saol
pitbull 10-29-2006, 12:46 AM can yücelin bence en güzel şiiri:)
bencede ööle
kahlooo 10-29-2006, 03:46 AM hadi bunu da paylasayim sizlerle aranizda okuyan var biliyorum...
umarim rahat uyursun
umarim yalniz uyumaktan korkmazsin, bilki yalniz uyumak yatagini sana vucudunun disinda dokunamayan biriyle paylasmaktan iyidir...
umarim seni korkutan bir sevgilinin sana ait olmadigini farkedersin
umarim ekranlari degil kitap sayfalarini okursun (siyah beyaz baskilari okudugunda o karanlikta gozlerin rahatlar ve aklin ucup gider sonsuzluga)
oysa ekranlarda bos beyaz isiga bakarsin...
umarin arada sirada mektup yazarsin
dunya kelimelerle dolu sadece birkaci anlamli
kulturumuz kliseler altinda gomuluyor
umarim sen kullandigin kelimeleri dogru secersin ve bunu anlayan arkadaslar edinirsin...
doksan yasina girdiginde umarim bir kutu dolu ozel kelimen olur
saniyorum bunlar email ve kisa mesaj olmayacaklar
onlar daha cok sevgilinin sen uyurken yazip yastiginin altina sakladigi, cocuklarinin cantana biraktigi kagit parcalari olacaktir...
ask kelimesiz tukenmez kalemle yazilinca daha bir inandirici gelir...
umarim burseyin komik oldugunu farketmek icin paketlenmis gulucuklere ihtiyac duymazsin
umarim durust olursun ve kendi korkularina, kayboluslarina gulebilmeyi ogrenirsin...
umarim ucuncu dunya guclu ve kalici bir iz birakir kisiliginde
umarim tarihine sahip cikarsin (tarih senden once gecenleri tanimak demektir bunu unutma)..
umarim seni sevdigini iddia eden insanlardan bir kaci doksan yasina girdiginde yaninda olurlar...
umarim orta yasina geldiginde hala trenler vardir
umarim o trenlerden inmeyi bekleyen genc insanlara karsi anlayisli olursun...
NON-SERVIAM 10-29-2006, 03:51 AM çok güzel kahlooo
ben de aynı şeyleri umarım
herkes için..
kahlooo 10-31-2006, 11:49 AM gercek su ki herkez istedigi anda bir otekinin hayatindan cikip gidebilir hic birsey degismez kimse kimsenin hayatinda sarsici bir yer kaplamamistir...
and this is how i disappear...
Unleash 10-31-2006, 12:51 PM Gökkuşağı renginde bir sevdam var içinde renkler barındıran adına aşk dediğim ...
NON-SERVIAM 10-31-2006, 01:20 PM :)
o renkler hiç solmasın dilerim kardeşim
aşkı hak edenler hep aşkla kalsın..
cAndAN 11-04-2006, 02:52 PM Uyudu ölüm
Konup lacivert bir bulutun üstüne
Hiç kimse görmedi
Taşlaşmış damlalar düştü avuçlarıma
Duyuyor musun kanadığımı
Dokun
Henüz ağlamadıklarıma
Dokun
Azalmak isterken çoğaldığım
Tüm zamanlarıma dokun
Topla bilerek inadına dağıttığım her şeyi
Bana rağmen
Unuttum dediklerimi hatırlat
Rastgele değil
Aşkınla zincirini yüreğime takındığım hayat
Gece yine dolmalı saydam bir fanusa
Hafifçe salınıp kendi ekseninde
Yüklenip sensizliğimi bana hissettirmeden
Gözlerine taşımalı bakışlarımı
Kapalı kapılardan geçmeliyim gözlerimi kısarak
Belki uzunca derin bir tünel bulmalıyım
Yumuşak ve gri labirentin tanıdık kıvrımlarında
Bana göre değil hayat
Sana rağmen
Dokun aptalca kaybettiğim masumiyetime
Dokun en soytarı suçluluğuma
Hiç kimse görmeden dokun nolur
Şimdi gece
Lacivert bir bulutun üstünde
Uyuyan ölümü öldürdüm
Hiç kimse görmedi
f4t1h 11-04-2006, 07:39 PM hımm güselmiş ;)
solaceofthesongs 11-04-2006, 08:01 PM üstteki koymus noktayı..bundan sonra edilecek her laf b.k yemekten öteye gitmez..:O)
kahlooo 11-07-2006, 03:54 AM bir baska zaman
belki bugunkunden bos olsa da
bildigim tek sey buydu zaten
derin bir nefes cektigim o anda
sonrasi yoktu...
butterfly 11-08-2006, 10:14 AM Al götür aşklarımı.
bırakma geriye hiçbirşey.
sadece yalnızlık istiyorum.
eğer yapabiliyorsan acı çektir bana.
heme kimsenin yaşayamadığı acıları çektir.
canım acısın.
bırak izin ver kendime zarar vereyim.
kanlar aksın yavaşça damarlarımdan.
sıcak bir şekilde süzülere damlasın yerlere.
kimseler ellemesin.bi önemi olsun gözyaşlarımın.
olmayan gözyaşlarımın yitip giden anlamını geri ver bana.
yok olan duygularımı, acılarımı, yalnış sevme politikalarımı, aşklarımı, kalp atışlarımı geri istiyorum artık.
sence zamanı gelmedimi?
yetmezmi bu kadar yok oluş?
yetmez mi bu kadar yalnızlık?
bırak artık bedenimi ben kontrol edeyim.
geri verki duygularımı biraz olsun sevebileyim artık.
gözyaşarımı istiyorum senden.
yok olun, kayıp giden gözyaşlarımı istiyorum.
bu kadar da acımasız olama lütfen.
yokoluşlara bu kadar uzun süre alışık değilim.
keşke diyorum ilk kez.
evet keşke başlamasaydım bazı şeylere.
keşke kimseleri sevmeseydim şu ana kadar.
keşke akıtmasaydım gözyaşlarımı boş yerlere.
keşke hiç başlamasaydım sigaraya.
keşke hiç sabahlamasaydım moda sahilde.
keşke hiç yürümeseydim istiklalde salınarak.
keşke aşık olmasaydım bu kadar kendime.
keşke sevmeseydim bu kadar hayatı.
belki o zaman gidişim daha kolay olurdu.
belki o zamn birileri severdi beni ilk kez.
bi anlamı olurdu belki yürüyüşlerimin.
bir anlamı olurdu belki gözyaşlarımın.
cigerlerime çektiğim duman bile anlamsız.
ne garip.hakettimmi gerçekten ben bunları.
çok mu küçük düştüm gözünde?.
çok mu çocuksu isteklerim?.
çok mu acizim ben?.
bırak akıtayım damarlarımdaki kanı bu gece.
sadece bir geceliğine izin ver bana.
sona yine al neyi istersen.
al hepsi senin olsun.
nasıl olsa yaşamayan bir bedende saklı herşey.
bırak bir geceliğine öleyim.
bakarsın uyanmam bir daha
ilAydA 11-08-2006, 01:12 PM butterfly çok güzel buu..
ZePsI 11-08-2006, 07:38 PM butterfly gercekden cokkkk züppper bisey...
butterfly 11-09-2006, 08:30 AM şiir kime ait bilmiorum..ama ewet acaip güzel bi şiir..(keşke bu dizeleri yazan ben olsaydım demiorumda deil hani..)
f4t1h 11-09-2006, 08:33 AM itiraf ediyorum ben yazdım :D gerçekten güzel yazmıış eleman burdan tebriklerimi sunuyorum
butterfly 11-21-2006, 08:52 AM bugün biraz gerginim yine
seim değişik gelebilir biraz
ama sen anlarsın
bana katlanırsın
tuhaf laflar edebilim
seni belki üzebilim
ama sen susarsın çünkü beni tanırsın
öyle çabuk kızma derdime
bu kadarda kolay alınma
o zaman beni sar hadi sarıl bana
değişmez huylar bilirsin
bir kerede sen dene alışmayı
ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma
bu ara ihtiyacım war sana
ellerimi sakın bırakma
bana huzur weren tek yer
senin yanın unutma
gün warıncaya kadar sabaha
sakın hiçbiryere kalkma
fazla birşey istemem
sadece dur burda...
f4t1h 11-21-2006, 09:00 AM çok güzel sözler parçada sağlam emre aydınn seside ii gitmiş
tuhaf laflar edebilim
seni belki üzebilim
ama sen susarsın çünkü beni tanırsın ! eski sefgilimle uyumlu ama oo beni tanımyrdu
butterfly 11-21-2006, 09:20 AM ya aslında emre aydın diil ki o...lime wire dan fln indirdiysen ölee yazio ama oo değil..kim acep bende merak etmelerdeyim..ses hiç benzemio bikerem..hııhhh! (:
critica 11-25-2006, 08:00 AM herkes icindir ask da ayrilik da
yalnizca bir kac kisi olur acidan
eskiden olumle tartilirdi ayrilik
kimin hayati yalnizca unutkanliktan...
asktan ve acidan olen
birkac kisi dunyayi baska bir yer yapmaya yeter
aslinda onlarin hikayesidir anlatilan
digerleri seyreder, gecer, gider
gecer gider herkez
hikayelerdir geriye kalan...
murathan mungan
butterfly 11-28-2006, 09:37 PM Saat gece 3 herhalde..Ya da her neyse, önemi yok..
Turuncu loş bir ışık..Sigara dumanı, alkol kokusu..ve yudumlanan içkiler..
Damarlarda dolaşan kanın yarısından fazlası bira, votka ya da şarap..
Beynin kıvrımları düzleşmiş, , bakışlar donuk..
Ama herkes rahat, herkes memnun..
Bilinçaltları odanın tam ortasında dans ediyor. Herkes içinden geleni söyleyebiliyor.
Samimiyet tavan yapmış, üst komşu bu sesten rahatsız..
Biraz önce çalınan şarkıların gitar akorları ve sözleri beyinlerde tekrarlıyor kendini..
Zaman sanki durmuş, yarın olmayacak gibi..Yarını düşünen de yok zaten..
Uyku desen hat safhada ama uyumak isteyen kim ?
Bütün sıkıntıları atmışlığın verdiği rahatlık, yer çekimi terse işler olmuş..
kahlooo 11-30-2006, 10:24 AM ya bi parcanin sozleri bu kadar sacma bu kadar alakasiz olur ama melodi ve o ses beni deli ediyo... aranizda dinleyenler var biliyorum alin sozleri...
LITTLE BIRDY – RELAPSE
disindan yasa acini,
hem ben yardim ederim, sende bana yardim edersen
ama…
Senin kadar duygusuz birini tanimamistim hic
Hayatima yaptiklarindan kurtulmak istiyorum
Surekli aklimda olmani seviyorum
Hem bosver sen kotu biri degilsin, zekisin ustelik
Hissetigim bu aciyi durduramiyorum
Geri cekil veee gazoz… (!)
Kafam istedigin yerde degil artik…
Tek sebep varolus aslinda
O zaman sana dokunusum ne ifade ediyor, (bir anlami varsa)?
Ask; sen nasil…. hissettigin gibi hisseder…ask!
solaceofthesongs 11-30-2006, 01:50 PM geri cekil ve gazoz ha:O)müzik,ses ve sonundaki küçük solo çok güzel ama gel gör ki sözler içler acısıymıs :S
St.Anger 12-11-2006, 01:25 PM kahlooo yazdıkların süper...
Çook güzel bunları kendin mi yaratıyorsun ...
kahlooo 12-11-2006, 01:53 PM hi him... bir kaci bana ait
butterfly 12-12-2006, 09:27 PM azı kararmış-çoğu zarar
azın kararı -çoğun sınırı ne
söylesinler bana
varmıdır sevginin tartısı
zararımaysa bu sevda
ya da yanlışsa
siz kimsiniz,siz misiniz
bu yanıışın artısı
ateşten bir gömlek olsada bu sevda
giyen benim yanan benim
acıysa kederse elemse
bilen benim seven benim çeken benim
biraz mahcubiyet takınıp
çoçuk gözlerinizle bakın bana
sizde sevmiştiniz oysa bir zamanlar
bi çıkarınız yoktu
belkide karşılıksızdı duygularınız
ama yaşadığınız,ölümü göze alan sevdalardı
belki de;o sevdalara kavuşamadığınız için bu tavrınız
neyi tartıyosunuz ki hala,tutulduğum sewdayı mı
yoksa kendinizin bende olan yada olmayan yerini mi
adil değilsiniz hiçbiriniz we çoğul geliyorsunuz üstüme
korkmuyorum..sawaşabilirim sizlerle
açtığınız her savaşı kazanana kadar..
dedim ya..yine diorum..direnişiniz nafile..
tüm sözlerinizin ağırlığı bir çoçuğun
avuçlarındaki balon ipinin gökyüzüne bırakılması kadar hafif..
bakıyorumda size sizin pencerenizden ..hiçbiriniz saydam değilsiniz..
yalnızca hayal gibi..buzlu bir camın ardından
warla yok arasında bir yerdesiniz
siz gezerken dünyanın tabanında
ben en yükseklerin derinliklerinde yaşiorum....
bitti..
St.Anger 12-13-2006, 08:56 AM hi him... bir kaci bana ait
kitap çıkarmayı hiç düşündün mü?
Bence denemelisin .Eğer çıkarırsan tutulan bir şiir kitabı olur. Alanlardan biride ben olurum.
kahlooo 12-18-2006, 12:34 PM Cilekli sut tadinda bir ask hikayesi bu… kahramanlar o kadar basit o kadar sirandan ki…yildiz kaymasi gibi birsey iste…kizin elleri cirkin tirnaklari ojeli bacaklari carpik, oglanin kollari ince, disleri sari ve dudaklari kuruymus ustelik… kim olduklarini bilmeden birbirlerinde bulmuslar kendilerini ve benzeri sacmaliklar iste… kiz resim yaparmis kelebekleri izmarit dolu otobus duraklarini gri binalari ve icine cicek koydugu icki siselerini cizermis…oglanin eski bir gitari varmis…calarken kendinden gectigi eski bozuk findik rengi bir gitar…birbirlerine tutunmuslar simsiki… askin ne oldugunu bilmeden sevmisler… iyi bok yemisler…onlarin birlikteligi, insanlari rahatsiz edermis assagilayici urkutucu incitici bakislara aldirmazlarmis onlar…oglan sorunluymus…gun gectikce kizin sevgisinden korkmus…kiz onu o kadar buyutmus ki icinde…cok sevmis iste napsin? bunun farkindaymis aslinda…sonsuzlugun buyusune kaptirmis kendini bir kere… cok sevmisler birbirlerini oglan peceteden guller yapmis kiza sessiz karanlik sokak koselerinde titreyerek el ele yurumusler…kiz da cok sevdigini bildigi kirmizi rujunu surermis ara sira… dunya o kadar guzel o kadar puruzsuzmus ki onlar icin…sade ve kirmizi (ikisi de cok severmis bu rengi)… oglanin korkusu gun gectikce buyumus… cirkin birseymis bu korku cirkin ve varligi her ikisini de rahatsiz eden bir yaratik olmus zamanla… icini kemiren solucanlar, bunaltici gri bulutlar gibi… ve bir gun oglan gitmis… fazla dusunmemis bunu yaparken…kacmis gitmis uzaklara… kiz cok uzulmus ama aglamamis uclari kirik saclari ucusmus ruzgarda… ozlemis sadece…cok ozlemis…kirmizilarin en cirkini, papatyalarin en solgunu, yapraklarin en kurusu yalniz birakmamis onu ve unutmus…en azindan buna inanmis…oglanin kokusunu, saclarina dokundugunda icinde ucusan perileri, sogugu unutmus…ve bu ask ta bitmis… kahramanlarimiz sonunu getirememis bu masum hikayenin…kiz da olmus oglan da…ama ask olmemis (olumsuz ya)… kotu bir film gibi… hani basindan sonu belli olanlardan… bunu neden yazdim? Bilmiyorum uzun zamandir yazmamistim…ihtiyacim var di belki…artik hicbirsey bilmiyorum inanin hicbirsey…ama o son gelecek benide uzaklara goturecek… bitti…
ecem
BlackDeath666 12-18-2006, 12:45 PM waybe gusel olmus ha:)tbrkler
butterfly 12-28-2006, 06:37 PM ne mi yapacağım bundan sonra?
ayak izlerimi silmek için sana gelen yolları tersten yürüyeceğim önce
şiir yazmayacağım bisüre,
fotoğraflerını güneşe koyacağım,biran önce sararsın diye.
hediyelik eşya satan dükkanların önünden geçmiceğim
senin için biriktirdiğim yamur suyunu,bir gül ağacının dibine dökeceğim
falcı kadınlara inanmıcam artık
trafik polislerine adres sormıcağımm
geleceğe ışık düşüren bir gülüşle gülmeyeceğim kimseye
ne yapacağımı sanıyorsun ki?
ne yapabilirim kii bundan sonra..
(dwm ı gelmedi..:S )
miklagard 12-28-2006, 07:01 PM Cilekli sut tadinda bir ask hikayesi bu… kahramanlar o kadar basit o kadar sirandan ki…yildiz kaymasi gibi birsey iste…kizin elleri cirkin tirnaklari ojeli bacaklari carpik, oglanin kollari ince, disleri sari ve dudaklari kuruymus ustelik… kim olduklarini bilmeden birbirlerinde bulmuslar kendilerini ve benzeri sacmaliklar iste… kiz resim yaparmis kelebekleri izmarit dolu otobus duraklarini gri binalari ve icine cicek koydugu icki siselerini cizermis…oglanin eski bir gitari varmis…calarken kendinden gectigi eski bozuk findik rengi bir gitar…birbirlerine tutunmuslar simsiki… askin ne oldugunu bilmeden sevmisler… iyi bok yemisler…onlarin birlikteligi, insanlari rahatsiz edermis assagilayici urkutucu incitici bakislara aldirmazlarmis onlar…oglan sorunluymus…gun gectikce kizin sevgisinden korkmus…kiz onu o kadar buyutmus ki icinde…cok sevmis iste napsin? bunun farkindaymis aslinda…sonsuzlugun buyusune kaptirmis kendini bir kere… cok sevmisler birbirlerini oglan peceteden guller yapmis kiza sessiz karanlik sokak koselerinde titreyerek el ele yurumusler…kiz da cok sevdigini bildigi kirmizi rujunu surermis ara sira… dunya o kadar guzel o kadar puruzsuzmus ki onlar icin…sade ve kirmizi (ikisi de cok severmis bu rengi)… oglanin korkusu gun gectikce buyumus… cirkin birseymis bu korku cirkin ve varligi her ikisini de rahatsiz eden bir yaratik olmus zamanla… icini kemiren solucanlar, bunaltici gri bulutlar gibi… ve bir gun oglan gitmis… fazla dusunmemis bunu yaparken…kacmis gitmis uzaklara… kiz cok uzulmus ama aglamamis uclari kirik saclari ucusmus ruzgarda… ozlemis sadece…cok ozlemis…kirmizilarin en cirkini, papatyalarin en solgunu, yapraklarin en kurusu yalniz birakmamis onu ve unutmus…en azindan buna inanmis…oglanin kokusunu, saclarina dokundugunda icinde ucusan perileri, sogugu unutmus…ve bu ask ta bitmis… kahramanlarimiz sonunu getirememis bu masum hikayenin…kiz da olmus oglan da…ama ask olmemis (olumsuz ya)… kotu bir film gibi… hani basindan sonu belli olanlardan… bunu neden yazdim? Bilmiyorum uzun zamandir yazmamistim…ihtiyacim var di belki…artik hicbirsey bilmiyorum inanin hicbirsey…ama o son gelecek benide uzaklara goturecek… bitti…
ecem
çok çakma yaa..bu kadarmı rezil olur bi yazı :ka22: :tey:
ilAydA 12-30-2006, 03:50 PM azı kararmış-çoğu zarar
azın kararı -çoğun sınırı ne
söylesinler bana
varmıdır sevginin tartısı
zararımaysa bu sevda
ya da yanlışsa
siz kimsiniz,siz misiniz
bu yanıışın artısı
ateşten bir gömlek olsada bu sevda
giyen benim yanan benim
acıysa kederse elemse
bilen benim seven benim çeken benim
biraz mahcubiyet takınıp
çoçuk gözlerinizle bakın bana
sizde sevmiştiniz oysa bir zamanlar
bi çıkarınız yoktu
belkide karşılıksızdı duygularınız
ama yaşadığınız,ölümü göze alan sevdalardı
belki de;o sevdalara kavuşamadığınız için bu tavrınız
neyi tartıyosunuz ki hala,tutulduğum sewdayı mı
yoksa kendinizin bende olan yada olmayan yerini mi
adil değilsiniz hiçbiriniz we çoğul geliyorsunuz üstüme
korkmuyorum..sawaşabilirim sizlerle
açtığınız her savaşı kazanana kadar..
dedim ya..yine diorum..direnişiniz nafile..
tüm sözlerinizin ağırlığı bir çoçuğun
avuçlarındaki balon ipinin gökyüzüne bırakılması kadar hafif..
bakıyorumda size sizin pencerenizden ..hiçbiriniz saydam değilsiniz..
yalnızca hayal gibi..buzlu bir camın ardından
warla yok arasında bir yerdesiniz
siz gezerken dünyanın tabanında
ben en yükseklerin derinliklerinde yaşiorum....
bitti..
çok güzel bu..kesinlikle çok güzel çok...
catafaLQue 12-31-2006, 10:25 PM şimdi azıcık saçmalıyacam size.hep saçmalarım zaten.beni bilen bilir.bu yazıyı neden,kime ve kimlere yazdığımıda bilen bilir....
ayın biri.kafam biraz güsel gibi sanki.o yüzden yanlış birşey yazarsam affola...
(mesajdan yola çıkarak yazıyorum bunu)kelebek anladın sen...
sebepli yere ağlamaktansa sebepsiz yere ağlamak daha zor.sebepler yeterken sebepsizler ekleniyor birde üstüne.yanındakiler yeterken uzaktakilerle yetmez oluyor.sıkıntılar yanındakilerle gitmez oluyor.farklı birşeylere ihtiyaç doğuyor.istemesende akıyor yaşlar,ıslanıyor yanakların...
güçsüz müydüm ben bukadar?çaresizlik diz boyu muydu?kolay mıydı benim için ağlamak?üzülmüyorum...ben yine mutluyum.sizi tanıdığım için mutluyum,ne kadar uzak olsanızda bi okadar yanımda olduğunuz için mutluyum,paylaşabildiğim için mutluyum,güvendiğim,inandığım için mutluyum,yanılmadığım için mutluyum,yiyilesi,öpülesi,ham yapılası,midede kalası,üstüne bir bira açıp,sigara yakılası olduğunuz için mutluyum.bunları diyebildiğim için mutluyum...
teşekkür ederim.bunu diyebildiğim için de mutluyum...
kahlooo 01-01-2007, 07:04 AM yilbasilari bi boka yaramiyor (icmekten baska)...yeni bir yil iste degisen ne?...beklentiler, sorumluluklar, sorunlar, ayriliklar, yalnizliklar, bunalimlar, mutluluklar hep ayni... yalniz girdim yeni yila ama yalniz degilim siz varsiniz kim oldgunuzu biliyorsunuz... hayatima girdiginiz icin, beni dinlediginiz, bana katlandiginiz icin, kucuk minicik bir parcanizi benle paylastiginiz icin tesekkur ederim hepinize...
oh simdi icilir iste...
kahlooo 01-02-2007, 02:22 PM unintended caliyo simdi...
ama ben senle sen oldugun icin ilgilendim...
ama iste...
bissuru sey hep oyle olur zaten.dibindekiler bi yerden habire eksiklik yasatir sana ama uzaginda olan kusursuzdurda, bi turlu ulasamazsin.sonra sana yaklastikca yavas yavas kusurlarda gorunmeye baslar...
devasa seyler istemedim ki sadece... ama olmuyo iste....
hersey iyi olursa sikilir insan diye tanri hep istemedigimiz koseler atiyo....ara sira da olmeyelim diye bi iki guzellik yapiyo bizde avunuyoruz
ben en guzeli istiyorum...
o da boyle streese sokuyo beni....
yazdim iste sorma...
educated fool 01-02-2007, 02:43 PM burdaki herkes ne guzel yazıyo yaa...ya bi kitap cıkarın adı da rocktuel olsun tam süper olur (: keske benim de böle kabiliyetlerim olsa ama yoq
butterfly 01-03-2007, 03:18 PM Gitme dur,yalnızım
soru işaretleri büyüyor içimde
gitme
en aptal şarkılardaki yalnızlık bu
sevmiyorsun beni bunu anlıyorum
hayır anlamıyorum
tekliyorsun işte sende
tekleyen ve susan sensin
iki lafı bi araya getiremeyende sensin
oysa çok şey istemiyorum
şöyle ilk duyduğumda şaşırtmasa,düşündürmese bile
yine de birşey demek olan anlamdı aradıklarım
tamam,peki sen sevam et..
ah..beni seviyorsun öyle mi?
niye?
söylenmiş replikleri söylemek mi bütün işin
ben varken sen yok
sen varken ben yokum
peki ikimizin yoklıuğunda ne var
kusura bakma başını ağrıtıyorum ama
baş ağrısı ne?
gidiyor musun?
beni ara görüşmeyi sürdürelim
eşyalarını almak için kendin gel
başkasını yollama,
belki sen ve ben tekr...
peki susutum
bi önemi yok zaten söylediklerimin
biliyorum yasak bana seni unutmak....
rockandnazz 01-03-2007, 03:24 PM kim yazmışsa eline sağlık güzel yazmış
butterfly 01-03-2007, 08:14 PM kelepek yazdı ki...
fReAk 01-05-2007, 06:37 PM Başkalarının mutlu olmasını sağlarken kendim niye hep mutsuzum hep tek başıma yalnız mutluluğu 3 saniyeyle kaçıran umutsuz hiç gibi yaşayan o kadar çok şey yaşarken hiçbir şey yaşayamayan aşka teğet geçen sevdiğinin gözünün içine baktığı halde onu sadece izleyebilen kendini gösteremeyen ben bu kadar mıyım hayatla savaşmaya yanaşmayan çabuk pes eden yılmış ve bıkmış artık mücadeleden yorulmuş insanlardan sıkılmış insanların bencilliğinden bıkmış sadece onların dertlerini dinleyip çözüm üretip hayatı sevmelerine neden olan ama kendi hayatını hiçe sayan sevmeyen yaşamayı nefret eden kendinden bu kadar mı eziğim bu kadar mı siliğim hayatta hep es mi geçecek hayat beni hiç isabet etmeyecek mi mutluluk oklarından biri bu kadar mı kıyıda köşedeyim bu kadar mi gizlemişim kendimi kabuğuna sinmiş salyangoz gibi iğrenç ve yalnız veya istiridyenin içinde bir inci gibi saf güzel tertemiz ama gene yalnız hangisiyim bilmiyorum ama neyi değiştirir ki ha inci olmuşum ha salyangoz yalnızlığımın içine gömülmüş olmayacak mıyım yine mutluluk dağıtan ama kendi mutlu olmayı beceremeyen bir umutsuzluk abidesi olarak hayatın karşısına dikilmeyecek iyim hayatta beni savurup atmayacak mı rüzgarın bir kar tanesini savurduğu gibi…
butterfly 01-11-2007, 10:16 AM yakındakiler yeterken uzaktakileri aramakta neyin nesi..warlığını bildiğin seslerini duyduğun,uzanırsan dokunabileceğin herkes buradayken zor olanı neden istiosun ki..seslerini bile duymadığın , küçük bi kare parçasından tamda olmayan görüntülerini gördüğün,sarılamadığın,öpemediğin insanları meden çzlüyosun ki..aklını mı kaybettin..değil...değil ama...tarif edemem ki bu durumu size.elimde değil..öyle bi alışmışım ki warlıklarına.etrafımda arar oldum,bulamayınca üzülür oldum..yollarımız hiç kesişmemiş bile olsa ;warlar ama burdalar,içimdeler...çok mu uzakmış..çok mu yol warmış..kimbilir belki aynı anda ,aynı sessiz geceye doğru'içim sıkılıyor'demişizdir yada aynı sabaha uyanırken aynı düşü görmüşüzdür..olamaz mı?
nerdesiniz ki artık..tütsü yaksam gelir mi kokunuz , uzatsam kolumu sarılabilirmiyim,baksam gökyüzüne görebilirmiyim.
kimine söz veriyorum bu hafta sigara içmek yok diye , öbürüne diorum gel artık daha türkan ın elini öpmeye gidicez..bi başkası çıkıyo sonra karşılıklı tawla atıp içeçeğimiz..söylesene bunları paylaşabilioruz işte,söz werebiliorum sadece resmini gördüğüm birine we sırf söz werdim diye sözümü tutabiliorum..sen hele bi gel diyebiliyorum , ankaraya giden otobüsleri araştırabiliorum.snckers yiyebilioruz nette karşılıklı=P(hani nerde onca uzaklık..susma sölee hadi..)
biliyorum sigara içtiğim için kızacak serkan ama ben yine söz wericem ona =1 hafta sigara yok die..ecemle izmire gelince yapçaklarımızı konuşçaz..elimizde çiçekle Türkan'a el öpmeye gitçez..öykü beni tavlada yenecek , candanla öss sonrası yemek listesi hazirlicaz ,mehmete gelen mailleri bi türlü atamicam,serhata iş bulcaz..
yazabilirim daha..yazacak çok şey olduğunu sende biliosun..kelimelerinde bi itirazı yok ki..(=
kelepek...
miklagard 01-11-2007, 01:55 PM kelepek...
sigara içmek yok....
catafaLQue 01-12-2007, 04:49 PM bu sözler bana bi yerden tanıdık geliyo ya neyse =) eline sağlık kelebeem pek bi büssürü güzel olmuş.ah ben o olmayan ankara biletlerini...ha buarada abimi dinle sigara yok hataa çUkUlatada yasak
butterfly 01-12-2007, 04:52 PM tanıdık gelir tabi..içim seninkiyle aynı ya..=P
sigara yok zati..bi sus..
yakinmarkaj 01-14-2007, 08:15 PM şanssızım şanssızsın şanssız...çok şikayet ediyoruz ya...
---SİZ ŞANSLISINIZ---
eğer bu sabah sağ olarak uyanmış iseniz,dün ölen 330milyon insandan daha şanslısınız...
eğer bu sabah hastalıklı değil de sağlıklı uyanmış iseniz şu anda hasta olan 1milyar insandan daha şanslısınız...
bir savaş tehlikesi ile işkence görmek ihtimali ile sağ kalma korkusu ile büyük tehlike ile karşı karşıya değilseniz, 500milyon insandan daha iyisiniz...
buzdolabınızda yiyeceğiniz üzerinizde elbiseniz ve başınızı sokup uyuyabileceğiniz bir eviniz varsa dünyadaki 3milyar insandan daha zenginsiniz...
cebinizde veya bankada paranız varsa dünyanın en imtiyazlı olan 1milyar insanı arasındasınız...
bunu okuyabiliyorsanız bu demektir ki okuma yazma bilmeyen 2milyar insandan biri değilsiniz...
(alıntı)
NON-SERVIAM 01-16-2007, 01:10 PM BUGÜN PAZAR...
Bugün pazar.
Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar.
Ve ben ömrümde ilk defa
Gök yüzünün bu kadar benden uzak
Bu kadar mavi
Bu kadar geniş olduğuna şaşırarark
Kımıldamadan durdum.
Sonra saygı ile toprağa oturdum.
Dayadım sırtımı beyaz duvara
Bu anda ne düşmek dalgalara
Bu anda ne kavga,ne hürriyet,ne karım
Toprak,güneş ve ben...
Bahtiyarım.
Nazım Hikmet Ran
NON-SERVIAM 01-17-2007, 04:44 PM STAIRWAY TO HEAVEN
bir kadın sanıyor
tüm parıldayanların altın olduğunu
ve satın alıyor
cennete varan merdiveni
oraya varınca biliyor ki
kapalı olsada tüm dükkanlar
tek sözcükle alabilir
bütün istediğini
ve satın alıyor cennete varan merdiveni
bir işaret var duvarda
ama yine de emin olmak ister o
zira bilirsiniz ya bazen ikirciklidir sözcükler
dere kenarında bir ağaçta
şarkı söyleyen bir kuş vardı
bazen yanlış anlaşılabilir
bütün düşüncelerimiz
bir duygu sarar beni batıya bakarken
ve ruhum arzuluyor ayrılığı
hayalimde halka halka
dumanlar görüyorum ağaçların arasında
ve seslerini
ayakta durup bakanların
düşündürür durur beni
ve gizlice söylendi ki bize yakında
hep beraber söylersek ezgiyi
kavalcı ulaştıracak bizi hakikate
ve yeni bir gün doğacak
uzun süre sabredenler için
ve ormanlar çınlayacak kahkahalarla
bir koşuşturma varsa bahçenizde
sakın kapılmayın paniğe
yapılan bahar temizliğidir sadece
mayıs tanrıçası için
evet, gidebileceğin iki yol var
ama uzun vadede
ve hala zamanın var yolunu değiştirmeye
başın çatlıyor ve bu azalmayacak
çünkü bilmiyorsun
kavalcı ezgiye katılmaya çağırıyor seni
sevgili bayan,duyabiliyor musun rüzgarın sesini
ve biliyor muydun
merdiveninin
uzandığını fısırdayan rüzgarda?..
ve indikçe dolambaçlı yoldan
gölgelerimiz uzar geçer ruhlarımızı
hepimizin tnıdığı bir kadın yürür orada
beyaz bir ışık yayan ve göstermek isteyen
herşeyin nasıl hala altına dönüştüğünü
ve eğer dilersen tüm ruhunla
erişir ezgi sana en sonunda
hepimiz bir ve birimiz hepimizken,evet
bir kaya olmak
ve yuvarlanmamak için.
LED ZEPPELIN
butterfly 01-21-2007, 02:25 PM yüzüm akıyor... "18 kez aktı yüzüm, resmi olarak". yüzümüz her saniye akıyor. ama o akıntı, yüzümüze öyle bir şekil kazıyor ki... geçtiği her kayanın, her sahilin kumunu getirip taşıyor ve bu şekilde tamamlıyor muhteşem sanat eserini.büyümek güzeldir . her akan yüzün yerine yeni birisi gelir, daha güzeli...
içimden geldi...
ilAydA 01-27-2007, 12:20 AM saat kaç?hala uyumadım,uyuyamadım...bu satte neler yapılır dimi,neler yaptım..keşke yatıp uyusam,uyusaydım...yine böyle olur muydu acaba??geçmiş intikam mı alıyor ne(puhahaha die bi gülme efekti duyar gibiyim-acı ama gerçek).herkes yaptığı şeyden sorumludr değil mi..geç farkedersin yaptığın şeyin yanlışlığını,karşındaki kişinn ne durumda olduğunu.ama geçip gitmiştir,onunla tüm iletişimn kopar elin kolun bağlanmıştır değil mi.elin kolun bağlanmıştır...elin kolun bağlanmıştır...keşke özür dileyebilsem,özür dileyip kapatabilseydim o sayfayı belki böyle olmazdı.neden?arkadaşmıydık senle başka bişeymi?sessizlik..yalnızlık..karanlık..riyakarlık !..elim kolum bağlı...
üzgünüm ama sende yaşayacaksın bunları!yaşamanı istiyorum.kötü biri değilim biliyorsun belki ama hala içim acıyor,senin iyiliğini isteyemeyecek kadar içim acıyor ve görmeliyim bunu!!!
belki sesini duyarım diye bi umutla aradım seni ama açmadın...farkındasın sende,biliyorsun belki ama umursamıyorsun!benim yaptığım gibi...
madagaskaragidelimmi 02-03-2007, 11:50 PM canımın sıkıldığı bi gündü ama cidden sıkıldığı...hani sonunda ilaç kullanmaya başladım ya onların başlangıcıydı heralde.
bilgisayarın başında oturuyordum bi sitede yazılanları okuyordum o kadar boştuki yazılanlar...uzaktan bakıyordum sadece en çok yaptığım şeyi yazarak konusmayı yapmaya bile üşendim o an
garip bi gündü sen de gitmiştin.Ama giderken o kadar çok şey söyledin ki içim sıkıldı,korktum;anlattığın gerçekten ben miydim?ben o kadar kötü müydüm ya da bencil?sadece sevmedim. olmadı,sıkıldım ve bıraktım ama söyleyemedim seni bıraktığımı vazgeçtiğimi...anlamanı bekledim,beni bırakmanı,ama giderken ki o halin, o zamanlar düşünemedim...bilseydim belki farklı olurdu...olur muydu? bilmiyorum
içim gittikçe sıkılıyordu bakıyordum sadece; bilgisayar ekranına,pencereden dışarı,bi güvercine,aldığın o güzel deftere ; yaz demiştin,bana söylemek isteyip de söyleyemdiğin,kimseye söyleyemediğin her şeyi yaz...yazdım. bazıları o kadar boştu ki..hani o bilgisayar ekranındaki yazılar gibiydi...ama o kadar da içimi rahatlattı ki...
'son kez'di...öyle dedin...başka şansımız olmayacak...bir an bile bu düşünceden korkmadım.Çok mu bencildim?
Tüm o sevgilerimi geri ver...bırak...yolun çok yolun açık olsun...kimse geri dönmez...
bitmişti işte...dinle bunu dedin.
dinledim.İçim sıkılıyor.
kimse geri dönmez
khartoum 02-07-2007, 08:51 AM Uyudu ölüm
Konup lacivert bir bulutun üstüne
Hiç kimse görmedi
Taşlaşmış damlalar düştü avuçlarıma
Duyuyor musun kanadığımı
Dokun
Henüz ağlamadıklarıma
Dokun
Azalmak isterken çoğaldığım
Tüm zamanlarıma dokun
Topla bilerek inadına dağıttığım her şeyi
Bana rağmen
Unuttum dediklerimi hatırlat
Rastgele değil
Aşkınla zincirini yüreğime takındığım hayat
Gece yine dolmalı saydam bir fanusa
Hafifçe salınıp kendi ekseninde
Yüklenip sensizliğimi bana hissettirmeden
Gözlerine taşımalı bakışlarımı
Kapalı kapılardan geçmeliyim gözlerimi kısarak
Belki uzunca derin bir tünel bulmalıyım
Yumuşak ve gri labirentin tanıdık kıvrımlarında
Bana göre değil hayat
Sana rağmen
Dokun aptalca kaybettiğim masumiyetime
Dokun en soytarı suçluluğuma
Hiç kimse görmeden dokun nolur
Şimdi gece
Lacivert bir bulutun üstünde
Uyuyan ölümü öldürdüm
Hiç kimse görmedi
bu süper bi şey,okuduktan sonra durup düşündüren cinsten
(geç oldu biraz... o da geç geldiğimdendir(: )
yakinmarkaj 02-09-2007, 01:28 PM Bilmiyorum aslında neler oluyor farkında bile değilim ama bir şeyler var yapmak istediğim içimden gelen ancak elimin gitmediği gitse de ulaşamayacağı şeyler...hep öyle olmadı mı zaten...birini sevmek de böyle değil midir???insan ulaşamayacağını bildiğini daha çok ister ve o kadar çok ister ki bildiği halde uzaklığı yine de yediremez hiçbir şekilde kendine...
işte şimdi o anlardan biri...bir de neyin var diye soruyorlar?aslında hiçbirşeyim yok benim sadece olan bitenden başlayandan sürenlerden sıkıldım...hep aynı yaşamaktan...hatta Franz Kafka gibi evet onun gibi umutsuz ve yalnızlık içeren şeyler yazmaktan da sıkıldım...
beni tek mutlu eden şey belki de mutlu değil sadece yalız olmadığımı hissedebildiğim şey birilerinin benle aynı şeylerden bahsetmekleri...evet onlar da bıkmışlar yorulmuşlar hiç olmadığı kadar...
Ama geçer her şey...bu da geçicek...yitip gidecek arkada bir tek ben kalacağım...yorgun,bitkin ve çaresiz...
cAndAN 02-10-2007, 12:07 PM geçenlerde bir gece yarısı...
film izlerken birden elektrikler kesildi.koyu bir karanlık.sevdim.etrafdaki mumlara baktım ama onları yakmak bile gelmedi içimden.belkide gelen mesajının telefonu aydınlatması yeterdi bana.o karanlıkta düşündüm.insanlar kimleri nasıl severdi?her sevgiliyi biraz zaman geçtikten sonra tek kalıba dökerken aşk meşk dünyamızı lime lime edecek tek soru buydu.onu nasıl seviyordum?ne gibi sevmiştim onları?
televizyonu açık unutup ıssız uykulara dalmış hüzünlü bir otel odası gibi seviyordum...
onu severken ben haylaz bir çocuk gibiydim,onu yan bahçemizdeki dut ağacı gibi seviyordum..
evet evet! ben de böle seviyordum.önce bir dilenci,sonra bi kapkaççı gibi..
onu mu?
onu bazen göz yaşıma,bazen öfkeme ekmek banar gibi seviyordum...
evden kaçar gibi,rüzgarın iliklerime işlemesi gibi seviyordum onu...
daha küçük bi çocukken boynuma dayanan sustalının keskin soğuğunu özler gibi ve paralarını verceksin diyen sese karşı içimde uyanan isyan hissiyle seviyordum onu....
led zepplin'in unutulmaz şarkısı stairway to heaven'ı sever gibi seviyordum...
birini üşümüş,ıslanmış bir kedi gibi seviyordum.kaşın tam kenarına atılmış bir tırnağın izi gibi...
sonra...onu çok seviyordum...kocaman bir kahakaha,ortaklaşa ıssırılarak yenen upuzun sandviç gibi...
karanlık ve çamurlu bir sokakta ellerin cebinde yürür gibi...
bir sabah demlikten çıkan buharla buğulanan pencere gibi...
kapımı çalıp elime tutuşturulan bir tabak aşure gibi..
seviyordum..
işte böle kaptırmıştım kendimi kiii...
ben burda kesiyorum...
siz isterseniz kendi kendinize sorun onu nasıl seviyorsunuz??
hayatınızdan gelip geçmiş onca sevgiliyi nasıl seviyordunuz???
zamfir 02-15-2007, 02:40 PM Aşk vahşi bir hayvandır.
Sizi soluklar, sizi arar.
Kırık kalplerin üzerine yuva kurar.
Ve öpücükler ve mumlar olduğunda avlanmaya gider.
Sıkıca dudaklarınızı emer,
Ve kaburganıza doğru tüneller kazar.
Hafifçe kar gibi bırakır.
Önce sıcak tutar sonra soğuk, sonunda canınızı yakar.
(rammstein-amour):z:
Shule 02-15-2007, 03:27 PM hani kalbine laf dinletemeyenler arasında yaşamanın verdiği sıkıntı ile ona hislerinin açılmaması gereken zamanda şeytan seni dürter de ona sevdiğini söylersin de negatif cevabı duyunca içinden hislerinin ezilmesini yaşarsın ya.... işte öyle bir his benimle beraber büyüdü bunca yıl....
|
|