Orijinalini görmek için tıklayınız : Nefret Ediyorum

Sayfa : [1] 2 3

Pvhs
04-19-2006, 07:39 PM
Nefretimi kusacağım başlık bulamadım, buraya kusmak istedim... Aynısını yapmaktan çekinmeyin.

Sevdiğim biriyle tartışmaktan nefret ediyorum

Kararsızlıktan

Duygusallığın kararlarıma girip beni kemirmesinden

Çok düşünmekten

Uzun yalnızlıklardan

"Oha falan oldum"u dalga geçme amaçlı kullanıp sonra günlük konuşmalarına yerleştirenlerden... Bir şeyi taklit ede ede o şey olanlardan.

Neşeyi her şeye tercih edenlerden, düşüncesini çok rahat söyleyebilenlerden, sınırlarını aşanlardan...

Çok erken yaşlanmamdan

NEFRETTEN

nefret ediyorum.

:22:

space_monkey
04-20-2006, 01:21 PM
gs den nefret ediyorum,yaslılara yer vermekkten nefret ediyorum,

Hasann
04-20-2006, 01:38 PM
otlakcilardan, iki yüzlü serefsizlerden, kendini bisey sananlardan, kendini begenenlerden, israrci insanlardan, sonradan görme insanlardan, hele hele yalanci insanlardan kusasim geliyor :mad: :mad:

dumanyaq1
04-21-2006, 12:14 AM
iki yüzlü insanlardan yüzüne gülüp arkasından anasını s..enlerden ortaya lafı atıp sonra dönenlerden çorap değiştirir gibi sevgili değiştirenlerden aliyeden fener b...ip den tv de yayınlanan saçma sapan magazin programlarından parazit insanlardan nefffffret edoomm!!!!!!!ohhh be içimi döktüm
bunu bize sağlayandan allah razı olsun .....AAAAAAAAAAMMMMİİİİİİNNNNNNNN

space_monkey
04-21-2006, 03:34 PM
hergun kafeye gelen ''emrejim rice etsem bi bakarmısın sana zahmet olmazsa''' diyen ( ki bunu yarım saat aralıklarla yapıyo)diyen ibletor'dan nefret ediyorum

kahlooo
04-21-2006, 10:54 PM
icip kendimi tuvalete attigimda tuvaletteki orospularin bana bakmasindan nefret ediyorum...neden ictigimi bir ben bilirim....haftaligimi gidip iki paket sigaraya harcamaktan nefret ediyorum...bi paket sigara 12 dolar a.q...televizyondan nefret ediyorum...imaj icin komunist takilan angutlardan nefret ediyorum....fridaya laf sokan kendinibilmezlerden nefret ediyorum...oh rahatladim

solaceofthesongs
04-23-2006, 09:33 AM
Herhangi bi konuda (ciddiye alınası,alınmayası) kaybetmekten n.e..Hırsımdan n.e..

rockngirl
04-25-2006, 02:33 PM
harbideen haklısın kahloo sarışınlar bok ve bok ötesidirrrrrrr:z:

re_lisa
04-25-2006, 02:52 PM
öğretmenlerimden nefret ediyorum hiç hasta olmuyor (hasta olduklarında okula gelmiyolar çok güsell oluyoo ehuheuheu)

space_monkey
04-25-2006, 05:11 PM
izmir deki taksicilerden nefret ediyorum

Titretirim
04-26-2006, 12:23 AM
Ben hic bir $eyden nefret etmiyorum. Ho$gorebiliyorum. Buyudum galiba. Orhan Baba'nin gur sesiyle... "beeeence beeeen de hakliyim"
Bir $eyden nefret etmek bana gore degil... Her $eyden once enerji harcamamiz gerekiyor, ortada bir caba emek var... Nefret ettigin bir $ey icin degmez bence.

Burasi kum havuzu ise kufur edilmesin, kufur ediliyorsa kum havuzu olmasin ;

Beni imzasi olmayan son soz manyagi, beni!

tazy19
04-29-2006, 02:50 PM
mesafelerden kurallardan sınırlardan eksikliklerden özlemden hasretten iletişim kopuklugundan özlemekten nefret ediyom daha sayıyım mı

space_monkey
04-29-2006, 06:35 PM
kucukken mahalledeki hem top satıp hemde sokakta ooynatmayan bakkal serif abiden nefret ediyom hala yasıyo pezemenk !

space_monkey
04-29-2006, 06:36 PM
bide supermarket yazdı tabelasına ibinonun tabelasından da nefret edyom

stumpf
05-01-2006, 12:26 PM
salak olan ve bu dünyayı gerçek zanneden herkesten nefret ediyorum

space_monkey
05-01-2006, 08:33 PM
salak olan ve bu dünyayı gerçek zanneden herkesten nefret ediyorum

no comment

kahlooo
05-02-2006, 12:35 AM
ev arkadasimi yolacam az kaldi....gotnu kaldirip biraz yardim etse allaan domuzu...

pamess
05-16-2006, 01:00 PM
-Belirsizlikten nefret ediyorum
-İnsanların bir gunde degismesinden nefret ediyorum
-Bazen vermemem tepkiler verip insanları kırdıgım icin kendimden nefret ediyorum... İnsanları kırmaktan nefret etmemle birlikte kırılmaktan da nefret ediyorum...
-Hayattan nefret ediyorum ama yasamayı seviyorum..Celiski icinde olmaktan nefret ediyorum...
-Beni anladıgını sandıgım insanların aslında beni anlamadıklarını cok gec anlamaktan nefret ediyorum
-Dooduumdan beri içimde olup şu an tawan yapmış olan nedensiz hüznümden nefret ediorm! onu içimden atıp dierleri gibi ruhsuz duyarsız bencil we çıkarcı bi insan olup hiçbişiden etkilenmemek istiorm! en azından bi günlüüne:)
-Entel takılmak için kitap okuyom ben imajı vermeye çalışanlardan.
-Uyuyamamktan
-nefret grbubundan NEFRET ediyorum.... var mı ötesi!
var mor ve ötesi!!!:happy05:
-http://www.katpuke.com/graphics/shebapuking3.gif

Böööööööööööö kustum rahatladım.

kahlooo
05-17-2006, 12:06 AM
varmi otesi ...mor ve otesi...puhahaha...puskurttum ehuhee....

ayya$_girl
05-17-2006, 11:49 AM
benden habersiz odamın toplanmasından nefret ediyorummmmm:z: :z: :z:

solaceofthesongs
05-17-2006, 01:41 PM
varmi otesi ...mor ve otesi...puhahaha...puskurttum ehuhee....

lol baba lol..:)

solaceofthesongs
05-17-2006, 01:47 PM
yaw bu fuat denilen rapciden nefret ediorum..rapimi çarmıha gerenlere ..batı berlin felan..alllaaaam ya..ne dion olm sen..dün mimar sinan şenliklerindeydi ibiş..kimse s.ine takmıo dalgasını geçiodu..eller havaya felan dio kimse iplemio..en sonunda 'ya allahaşkına elleri kadlırın ya..ta almanya dan geldik..lütfen ya 'dedi.Geri dön batıberlin e ibiş seni..

tazy19
05-17-2006, 04:15 PM
acıklama yapılmamasından nefret ediom suclu olmaktan suclanmaktan anlasılmamaktan uzaktan yakından cokluktan b*kluktan internetsizlikten nefret ediom acıklama yapamamaktra nnefret ediom yeter yaf...

pamess
05-26-2006, 01:09 PM
fosil haline gelmiş ve hala ders anlatma aşkıyla yanıp tutuşan ama her halukarda bütün sınıfı bırakan okumaktan kafayı yemiş hocaların yüzünden 837833 kez aynı dersin sınavına bütün sınıfcak girmekten tiskiniyorum

pitbull
05-27-2006, 12:49 PM
sınıftaki kendini nurgül yeşilçaya benzeten-ki uzaktan yakından alakası yoktur.nası görüyosa artık kendini-kızdan NEFRET EDİYORUUUUUUM

kahlooo
05-27-2006, 02:20 PM
ev paylastiim hatunu ebedi huzura kavusturma vakti geldiine inaniyorum sayesinde grip oldum geberiyorum...yeteri kadar buyyuttun koca gotunu...pzar gunu bitin sen....

pitbull
05-27-2006, 02:30 PM
gel kendimize bi iyilik yapıp öldürek ikisinide büsküütüm

kahlooo
05-27-2006, 02:36 PM
olur busko sen mekani ayarla bende aletleri getiriim...

pitbull
05-27-2006, 02:50 PM
ortada bi yerde buluşalım

solaceofthesongs
05-27-2006, 03:09 PM
Sigaranın sağlığa zararlı olmasından..Sağlığa yararlı ve ya nötr bi sigara icad edilmemiş olmasından.

kahlooo
05-27-2006, 03:24 PM
mentollu sigara var ama... heralde bi moka yaramiyo

aycan//
05-28-2006, 12:33 PM
ortm kzı/çocuu olmakla bişi olunucaını sannlardamn nefret ediorum..

teomanonline
05-30-2006, 06:31 AM
iki yüzlü riyakar insanlardan nefret ediyorum :(

dumanyaq1
05-30-2006, 12:25 PM
gtt dersinden 17 kez kalkıp konuları anlatmama rağmen artı vermeyen öğretmenden çalışmama rağmen yazılı heyecanından cewapları unutmamdan nefret ediyorum

dumanyaq1
05-30-2006, 12:28 PM
ayrıca tekelden nefret ediyorum çünkü üstüne sigara sağlığa zararlıdır yazıyo ama satıyo bakkallarda 18 yaşından küçüklere sigara satmıoz dio ama çocuklara sigarayı werio çocuk bakkalın önünde püfür püfür tüttürüyo

charming_female
05-30-2006, 02:26 PM
berkay...sndn nefret ediyom:))!!!!

sunrise
05-30-2006, 03:23 PM
adam gibi bir anfi alamamaktan nefret ediyorum...

pamess
05-31-2006, 01:21 PM
bişi sorduğun zaman aldığım şu cevaplardan

-bakarız
-sağım solum belli olmuyo abi
-gelebilirmde gelmeyebilirimde
-ben bile bilmiyorum

solaceofthesongs
05-31-2006, 03:20 PM
Lafı,anlaması gereken uzvundan değil de tamamen başka işe yarayan uzvundan anlayanlardan..

ayya$_girl
05-31-2006, 05:00 PM
arkadaşım dediğim kişilerin iki yüzlü çıkmasından nefrettttttt ediyorummmmmmmmmmmm:z: :z:

Titretirim
06-02-2006, 04:03 PM
tv'da izleyecek bir şey olmamasından nefret ediyim bari.

Metalist_Boy
06-07-2006, 06:32 PM
Aşkımla kavga etmekten Nefret Ediyorum
Dilediğim özürü kabul etmemesinden nefret ediyorum,tabi şaka
Onunla ayrılacagım günden Nefret Ediyorum ki umarım böle bişi olmaz
Aşkımı üzgün görmekten Nefret ediyorum
Onunla hafifte olsa tartısmaktan nefret ediyorum

sunrise
06-07-2006, 07:31 PM
ismail yk'dan nefret ediyorum

solaceofthesongs
06-07-2006, 08:01 PM
serdar ortac ı başka bişey kullanmadan ellerimle parcalayabilirim..nefret ötesi,cinnet öncesi

pitbull
06-08-2006, 12:37 PM
aynen ya bide ismail ykyı

kahlooo
06-08-2006, 01:02 PM
yeter... uykusuzluktan uyuyamamaktan soguktan titreyip sobayi yakamamaktan nefret ediyorum... senle tartismaktan seni ozlemekten yaninda olamamaktan nefret ediyorum...

kusmuk
06-15-2006, 01:55 PM
özentilerden nefret ediyorum

madagaskaragidelimmi
06-15-2006, 02:03 PM
bi kulaklığımın olmamasından nefret ediyorum olduğu zamanalrda kulaklığımın parcalanmasından nefret ediyorum

kusmuk
06-15-2006, 02:10 PM
haklısın katılıyorum

manowarci
06-15-2006, 07:07 PM
*kahloo'nunda dediği gibi imaj için komünist geçinenlerden nefret ediyorum(kendim öyle biri görmedim ama görseydim nefret ederdim)
*insanların boş işlerle meşgul olmasına uyuz oluyorum
*milletin uçkurundan başka bi derdi olmamasından,
*''memleketi senmi kurtaracan'' demelerinden
*ismail ykdan
*okulda karı için kapışan enayilerden
*ülkücülerden NEFRET ediyorum..

space_monkey
06-15-2006, 08:03 PM
avustralyadan nefret ediyorum bok vardı yendiler japonyayı gitti on kaaat ( ki bu benim verdigim eger yenilselerdi alacagım 1071 ytl idi)

bleed
06-16-2006, 07:02 AM
ıkı yusluleden, ozentı genclıkten,kasılanlardan,kulagında kupe olan erkeklere tıp tıp bakan eskı kafa ınsanlardan,bı turlu sevdıım kızların baskasından hoslanmasından.....bde su ıcıne zıctıgım hayattan...

madagaskaragidelimmi
06-16-2006, 08:52 AM
bu arada aklıma geldi sabah sabah yayınlanan kadın programlarından da nefret ediyorum bkz;sabah sabah Seda sayan :S:S:S:S
yaaf rtüğe bi el atmak lazımm artık

sebomania89
06-27-2006, 01:29 PM
kendimden nefret ediyorum.hayattan nefret ediyorum.aşık olmaktan nefret ediyorum.kısacası herşeyden nefret ediyorum.

greenblack=))
06-29-2006, 05:51 PM
insanların metal giyip dışarı cıktığımda bana bakışlarında nefret ediyorum, pıercıngme bakarak satanist denmesinden nefret ediyorum, ablamdan nefret ediyorum, beni bir türlü anlamayan ailemden nefret ediorum, müzik anlayışı olmayan insanlardan nefret ediiyorum, özentilerden nefret ediyorum, tüm sarışın cadde kızlarından nefret ediyorum, conconlardan nefret ediyorm, yalan aşklardan nefret ediyorum kısacasıı ben bu hayattan nefret ediyorum a.q:z:

solaceofthesongs
06-29-2006, 06:57 PM
way be gençliğin haline bak..çoğunluk yaşamaktan nefret edio..wardır bi bildikleri.

unFit-Music
06-29-2006, 07:04 PM
Ben çok seviyorum... Herşeyi çok seviyorum.... aşkıda yalanda olsa sevebiliyoruz sevebileceğimiz birisi var...
Beni anlamasa ailem olduu için mutluyum..
Bir takvim kağıdında okumuştum arılar 1gram bal için bi çiçeğe 7bin kez gidip geliomuş... Peki hangimiz bu kadar fedakarız diye düşündüm sonra o balı o yemio biz yioruz...
Kaç defa mutlu olmak için bazı şeylere göz yumduk annemize seni seviyorum dedik kaç defa insnların nazlarını kabul ettik kaç defa onları dinledik kaç defa özür diledik böööle gidio :D

saçma ama nefret etmiorum :D

kahlooo
06-30-2006, 06:45 AM
way be gençliğin haline bak..çoğunluk yaşamaktan nefret edio..wardır bi bildikleri.

:happy05: sende nefret et alla alla..genc takil biraz

unFit-Music
06-30-2006, 11:55 AM
şimdi bn nefret etmiorum die yaşlı mı oluorum aa ne kdr aıp :D

kahlooo
06-30-2006, 12:52 PM
yok sana diildi o ...

magdalena
07-01-2006, 12:48 PM
. haz peşinde koşan insanlardan dini sömürenlerden nefret ediyorum. aslında herşeyi sömürenlerden nefret diyorum. arabada çığıran salya sümük ağlayan bebelerden nefret ediyorum. anlamayıp anlamış gibi yapan embesillerden. soora bazende kendimden nefret ediyorum...

stumpf
07-01-2006, 10:45 PM
salak insanlardan söylemişmiydim :)

geceprensesi
07-03-2006, 03:20 PM
eski erkek arkadaşımdan nefret ediyorum

geceprensesi
07-03-2006, 03:27 PM

greenblack=))
07-03-2006, 04:27 PM
kesinliklee bende :z:

ilAydA
07-03-2006, 08:24 PM
herkesin herşeyi benden daha çok kafasına takmasından nefret ediyorum.geleceğimin 'daha ii olabilmesi için' istemediğim bi bölümde okumaktan nefret ediyorum.herkesin herşeye burnunu sokmasından nefret ediyorum we annemle fikir çatışmasına girmekten nefret ediyorum....

greenblack=))
07-07-2006, 10:06 AM
yaa taamm yaa ben herşeyden nefret eddiyorumm kısacası=)))

vipassana
07-09-2006, 12:52 AM
siyasetten
sokak sevişkenlerinden
özel gün denilen saçmalıklardan
parasızlıktan
popüler kültürden
antalyadan
korkmaktan
agorafobiden
hastalık derecesinde takıntısı olanlardan
geleceği düşünmekten
kendini bi bok sananlardan(bi bok olmadıkları halde!!)
asıl gotik sanatını bilmeyip ben gotikim diye dolaşan aptallardan(yani kısaca özentilerden!!!)
sosyal eşitsizlikten
.
.
.
:z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z: :z:

stumpf
07-11-2006, 08:10 PM
gerizekalı insanlardan

chatlaQkz
07-11-2006, 08:17 PM
doğrumun inkar edilmesinden nefret ediorum :(

greenblack=))
07-11-2006, 08:26 PM
doğrumun inkar edilmesinden nefret ediorum :(
evt bu aklıma gelmemişştii başıma bnmde çok gelioo bende ediiyorum=))

pitbull
07-12-2006, 06:41 AM
ahanda şimdi kapının önünden son ses ismail yk dinleyerek geçenlerdeeeeen

Nilkek
07-12-2006, 09:43 AM
Nefret etmekten, alışmaktan...

zgn17
07-12-2006, 12:34 PM
odama birinin izinsiz girip esyalarımı karıstırmasından,bilgsayarıma dokunulmasından,öküz gibi bakan erkeklerden nefret ediyorum

greenblack=))
07-12-2006, 07:33 PM
eski sevgilim gibi yalan söleyen insanların tümünden nefret ediyormm nolur dürüst birilerii bulsun beni yaa=(((böhühü:cry:

pitbull
07-13-2006, 11:23 AM
yaw yasık sana hem dürüst biri çıkmıyo karşına hemde TATİLe gidemiyon:clap:

vipassana
07-13-2006, 03:58 PM
insanların sadece kıyafetlerime bakarak entel demelerine dolayısıyla bu kelimenin anlamını saptırmalarına sinir oluyorum!!!!

ilAydA
07-13-2006, 07:33 PM
ailemin yanında huzursuz olmaktan nefret ediyorum.depresyona girmektnde nefret ediyorum..

greenblack=))
07-14-2006, 07:38 PM
yaw yasık sana hem dürüst biri çıkmıyo karşına hemde TATİLe gidemiyon:clap:
ya nolurr ama yaa en sonunda bulcam senii senin yanınaa gelcemm tatile başına belaa olucamm ben çok emrah kaldım yaa böhühü=((

vipassana
07-14-2006, 07:44 PM
:intheclub:

işte bundan nefret ediyorum!!!

greenblack=))
07-14-2006, 08:01 PM
süper olmuşş aynen eehuehueheehu

b_betty
07-14-2006, 08:57 PM
evliliği bi halt sananlardan,
ilişki bitti dendikten sora inatla arayan (hatta beni şuursuz sanıp anlamıcakmışım gib öselden arayanlardan)
ickinin bi yerine koyarım dedikten sora anca 2tane götüren hatta ona ragmen beni evine taşıtmak zorunda bırakan erkeklerden (hatta kızlardan)
sevgililerine kocacım diyen salaklardan......

vipassana
07-14-2006, 09:05 PM
evliliği bi halt sananlardan,
ilişki bitti dendikten sora inatla arayan (hatta beni şuursuz sanıp anlamıcakmışım gib öselden arayanlardan)
ickinin bi yerine koyarım dedikten sora anca 2tane götüren hatta ona ragmen beni evine taşıtmak zorunda bırakan erkeklerden (hatta kızlardan)
sevgililerine kocacım diyen salaklardan......

sen bu evlilik ve ilişkiler konusuna baya takmışsın anlaşılan..))
kocacım,aşkım,bitanem,minnoşum...vs gibi aptal isimler neden söylenir anlamam,bunların gerçek ismi yokmu!!!

b_betty
07-14-2006, 09:22 PM
ne biliim yaa cevremdekilerin bu aşk adı altında topladıgı sacmalıklar hayatımı karartıo resmen sacımı basımı yolasım gelio bazen.. hem sende hemfikirsin bak benimle.. ana baba ugrasıp isim koymuş taa kac sene önce düşünüp.. ama millet hala ''yaa sevgilime deişik bişekilde hitap etmek istiorum'' die gezio ortalarda.. ya zavallı adamı ''esek sıpam'' die cagıranıda gördüm baba olamaz böle bişi!!

ilAydA
07-14-2006, 11:48 PM
adıyla hitap edince şimdi böylemi olduk diyen sevgililerde sinirimi bozuor..

Nilkek
07-15-2006, 01:11 AM
"tiki"lerden nefret ediyorum.
küçük bir mübalağa edecek olursam:
benim şu anda 2 var, toplamda da (hayat) 35 tane (patikler dahil) ayakkabım oldu. tişörtlerim sayısı da hiçbir zaman parmak sayımı geçmedi. (parmak sayımda tişört sayımı?) modaya ayırdığım zaman ossurduğum zamanların toplamından daha kısa. modaya uymak için ayırdığım para ossurmak için harcadığım paradan daha az. ben kaç yaşıma gelirsem geliyim, beni kim hangi arabayla evimden almaya gelirse gelsin, sigaramı yakar kaldırım taşına oturur öyle beklerim. Fetişik olmama rağmen pis kıyafetleri giymeyi daha çok severim zira bu bana kirletme kolaylığı ve rahatlığı sağlar. ucuz elbise severim, zira bu bana yırtma özgürlüğü sağlar. Hayatımda kimseyle anlaşıp da senin üsttünün rengi benim altıma uysun diye bir kıyafet giymedim, akşamından mesaj EKİP "yarin şu beraber aldığımız ayakkabıları giyelim, hani şu ikimizin de aynı modeldi, yalnız kırmızı olanlardan bir tane olsun, markasını sen seç", sabah görünce de yalandan herkesin önünde hayret ve şaşakınlık biçmedim." A-AA NE tesadüfff!!!"

püfff... Ne tesadüfü... Hey yavrum hey.. hey tikim heyy...

tiki:

Nilkek
07-15-2006, 01:13 AM
tikini tanımı mouse'uma yapışmış...

yüksek derecede estetik kaygılı ve yine yüksek
derecede marka meraklısı belli bir grubu, marka meraklısı ve estetik kaygılı olmayan diğer insanlardan ayırmak için türetilmiş sözcük. ben tiki gördüm. a anne tikiye bak. bu marka tiki markası.

bu arada insanı çok rahtlatan bu başlığı açan kişiye, erkekse tiki avında başarılar, kızsa ve tiki değilse ömür boyu mutluluklar, kızsa ve tikiyse tiktir olup gitmesini söylüyorum...

oohh...

vipassana
07-15-2006, 01:40 PM
her bi boka takık ve kinci insanlara inanılmaz,feci ve hatta ötesi derecesinde kıl oluyorum;yok böyle bişey yaa..bi başka forumda bi çocuğa önceden ufak bi eleştiri yaptım diye(o da gerçekten yapıcı bi eleşitri) çocuk bana taktı,her mesajıma bi laf sokuyo!!küçük desen küçük deil,yaşı benden de büyük,hasta yaa,delirecemm!!!!!!!!

ilAydA
07-15-2006, 07:00 PM
insanların öküz gibi,dik dik bakmasından neffrettt ediyorum.çevremde onlar gibi ot beyinlilerin olmasındada nefret ediyorum..

ilAydA
07-15-2006, 10:33 PM
değişmemin beklenmesinden nefret ediyorum.ya ben buyum.başka bi insan olmak istemiyorum.bunu onlara anlatamamaktanda nefret ediyorum yaa..yakında herşeyden nefret etmeye başlıcam heralde..

xion_black
07-15-2006, 11:42 PM
bii etek aldım yıkılıo, ayakkabıyı sorma zaten bıtırdı benı dıe konusan kızlardan ben burger kıng gıtmem,mc den nefret ederım varsa yoksa starbuck dıenlerden sonradan sarışın olanlardan, özentilerden, oha felan oldum ya" dııenlerden makyaj küpünde unutulmuslardan, hesabi gene ben ödettim'cilerden, arabasiz evsiz erkekmi olur yaaaa' dıe dusunenlerden, sadece etini göstererek dikkat çekmekten hoslananlardan, paraya tapanlardan,içki içmeden sapitanlardan gözü hep dısarda ve yuksekte olanlardan, 2 kişiyle çıkmayı çok onemlı bşy sananlardan,yürümeyi beceremeyen, kiritmayi abartanlardan
NEFRET EDİYORUM

Nilkek
07-16-2006, 12:12 AM
Eleştiri üzerine eleştiri:
Başkalarının kendilerini eleştirmesini kötü (yıkıcı), kendilerinin başkalarını eleştirmesini iyi (yapıcı) sananlardan nefret ediyorum.

Ben hem "ben buyum" diyen üyenin anne babasına, hem de başka forumlarda ayarı alıp burayı ağlama duvarı olarak kullanan arkadaşa verdiğim hayat dersi şudur:
Eleştiri tehlikelidir, eleştiri boşunadır.

ilAydA
07-16-2006, 09:16 AM
senin bana yada anne babama verebileceğin bir hayat dersi yok!!

yakinmarkaj
07-16-2006, 02:25 PM
converse giyen tikilerden nefret ediyorum sarışınlar aptaldır ve fönlü uzun sarı saçlı tikilerden nefret ediyorum öss den nefret ediyorum amerika ve uzantılarından özellikle katil bushtan nefret ediyorum bilgisiz yetişen bi bok bilmeyen gençlikten nefret ediyorum içmeyi seviyorum sonucundan nefret ediyorum soad dan nefret ediyorum pop müzikten nefret ediyorum

Nilkek
07-16-2006, 04:05 PM
Anlayana sivrisinek fazıl say, anlamayana bee-too-vınn nanay : ))

Zaten bi kişi için ikisine birden kasmıyorum. YA sanadır, ya anana babana. Du bakıım sen hangisisin ona göre.

ilAydA
07-16-2006, 04:16 PM
senin derdin ne anlamış değilim.çoğu şeye muhalefet olabilirsin,içimde kalmasın şunuda yazım diyen biride olabilirsin.ama ne alaka??o senin yorumunu katabileceğin bir mesaj değil.tamam anlıyorum,herkes istediği şeyi yazar ama başkası hakkında dikkatli cümleler kurarak..söylenen şeyin anlamlarını düşünerek..

Nilkek
07-16-2006, 04:22 PM
Kardişşş neden uzatıyosun anlamadım. Ben kötü bi şey yazmadım. Niye gocundun, niye bu kadar zoruna gitti 2 tanecik cümle.

Hangi cümle seni uyuz ettiyse söyle de siliyim. Kavga etmeyelim.

ilAydA
07-16-2006, 04:28 PM
uzatanın ben olduğumdan eminmisin kardeş??gördüm ne olduğunu..neyse bu arada senin gibi insanlardanda nefret ettiğimi söyleyerek konuya tekrar giriryim.gerçkten uzadı konu..
(konuyu gerçekten uzatmak istemiyorsanda bu olay burda biter)

marsliyy
07-16-2006, 05:04 PM
annemim telefonda =bana yalan sölüosunnnn= demesinden,abimin sürekli askerliini erteletmesinden,aptal aptal giyinip tikyyy muhabbeti yapan insanlardan,kasıntılardan,yalancı piçlerdenikiyüzlülerden,trawestilerden,akıllı bilmişlerden,lanet olası ist trafiginden,deniz baykaldan we keçi inadımla kudurtucu hırsımdan nefret ediommmm....oh be a.q içimi döktüm walla

Nilkek
07-16-2006, 05:07 PM
Saçmalayan insanlardan. Forumlara yazarken sadece kendi anlayabileceği bir grammer kullanan, nokta'yı haber virgül'ü edebiyat dergisi sananlardan nefret ediyorum.

****Küçük kıza tecavüz eden adamı öldürmüşler.****

greenblack=))
07-18-2006, 01:04 PM
bii etek aldım yıkılıo, ayakkabıyı sorma zaten bıtırdı benı dıe konusan kızlardan ben burger kıng gıtmem,mc den nefret ederım varsa yoksa starbuck dıenlerden sonradan sarışın olanlardan, özentilerden, oha felan oldum ya" dııenlerden makyaj küpünde unutulmuslardan, hesabi gene ben ödettim'cilerden, arabasiz evsiz erkekmi olur yaaaa' dıe dusunenlerden, sadece etini göstererek dikkat çekmekten hoslananlardan, paraya tapanlardan,içki içmeden sapitanlardan gözü hep dısarda ve yuksekte olanlardan, 2 kişiyle çıkmayı çok onemlı bşy sananlardan,yürümeyi beceremeyen, kiritmayi abartanlardan
NEFRET EDİYORUM

beynimi okudun yaa eheheuehueuh ediyorum lan bende nefret ediyorum bunlardan a.q topunaa ehueheuehuehu

Nilkek
07-18-2006, 01:07 PM
polyana tavrına ne oldu?

greenblack=))
07-18-2006, 01:10 PM
bu lafın banamıydı bilmiyorum ama ben plyana falan deilimm karıştırdın sanırım ben bu foruma ilk yazdığımdan brii bu tiplerden nefret ettiğimim sölüorum zaten nerdn çıkarttın..

Nilkek
07-18-2006, 01:13 PM
Keşke bir yiğit özgür karikatürünün içinde olsaydık da sana şu aşağıdaki tek kelimelik cevabı yazarken yüzümdeki ifadeyi görebilseyidin...

Ankara'dan...

greenblack=))
07-18-2006, 02:40 PM
seni anlamıyorum tamammı....

xion_black
07-18-2006, 03:34 PM
tek değilsin greenblack bende annamıorum

xion_black
07-18-2006, 03:35 PM
bşyler yazıo nilkek ama ne anlama geldıını bı kendısı bılıo baska kımse bılmıo

greenblack=))
07-18-2006, 03:35 PM
saolll :laughing:

Magicbullet
07-18-2006, 05:27 PM
nefret etmekten nefret ediorum

greenblack=))
07-18-2006, 05:32 PM
nefret etmekten nefret ediorum

buda farklı bi düşünce tabii ehuehehu=))

magdalena
07-19-2006, 06:37 AM
ben annıorum kardesim.

Nilkek
07-19-2006, 09:36 AM
seni anlamıyorum tamammı....

tek değilsin greenblack bende annamıorum, bşyler yazıo nilkek ama ne anlama geldıını bı kendısı bılıo baska kımse bılmıo

saolll :laughing:

Yorumsuz...

ilAydA
07-19-2006, 11:02 AM
sadece kendi anlayacağı şekilde yazan ben değilmişim ii bari.. :p

solaceofthesongs
07-19-2006, 11:12 AM
(ebru yasar-yesillenirim)=(incubus-paint it black) korkunç ama gerçek

(konuyu değiştireyim dedim)

Nilkek
07-19-2006, 11:29 AM
İLK FİLM BENDEN, ÇALIŞMALARINIZI BEKLİYORUM.
BOMBAY TV- 3 CÜMLE YAZIYORSUNUZ, SİTE SİZİN FİLMİNİ YAPIYOR.
LİNK :
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1467684

kahlooo
07-19-2006, 04:46 PM
erken uyanip saate bakmaktan...

unFit-Music
07-20-2006, 06:53 AM
ellerimi yıkamaktan...

greenblack=))
07-20-2006, 09:29 AM
ikide bir hoperlorlerimin bozulmasından(sinir oldum ya)

kahlooo
07-20-2006, 10:08 AM
baskalarini elestrip kendi boktan hayatlarina biraz olsun heyecan katmak isteyen dengesizlerden... nefret etmiyorum aciyorum

solaceofthesongs
07-20-2006, 10:53 AM
baskalarini elestrip kendi boktan hayatlarina biraz olsun heyecan katmak isteyen dengesizlerden... nefret etmiyorum aciyorum

KATILIYORUM VE ALTINA İMZAMI ATIYORUM..

unFit-Music
07-20-2006, 12:17 PM
bnde imza atıcam ;)

ilAydA
07-20-2006, 10:37 PM
sivri sineklerden nefret ediyorum!!!
f klavyedende..

pitbull
07-21-2006, 12:18 AM
üşengeç olmamdan nefret ediyom.acıktım ama mutfağa gitmeye üşeniom yaw

greenblack=))
07-22-2006, 12:44 PM
üşengeç olmamdan nefret ediyom.acıktım ama mutfağa gitmeye üşeniom yaw

bu bndede war...

magdalena
07-22-2006, 12:48 PM
nefretimizi kustuk ya... ama nefret etmekten de nefret ediyorum.:S

mesajperest
07-22-2006, 01:23 PM
nefreti kusmak iyi midir? yoksa, kötü müdür?

magdalena
07-22-2006, 01:52 PM
iyi kötü kavramları iyi midir kötü müdür?

magdalena
07-22-2006, 01:53 PM
bu arada ...
EGO TATMİNİNİ yaşam tarzı edinmiş bilmeyip bildiğinini sanan ve aslında gerçekte hiç varolmamış varolsada kendini kanıtlayamamış egolarını tatmin ederk asalak yaşan süren insanımsı şeylerden nefret etmek ne kelime iğreniyorum!

dark.contes
07-22-2006, 05:12 PM
kendi benLİklerinden çıkıp özentiLikle içLerinde varoLmayan bi kimLikle gezinen saLakLardan nefret ediorum...pc başında uyuklamaktan nefret ediorum..ewdekilerin bağrınmalarından nefret ediorum ohoo daha dolu var =))

ilAydA
07-22-2006, 10:28 PM
internetten ayrı kalmaktanda nefret ediyorum.hayatımda yeri ne kadar fazla ya..

butterfly
07-23-2006, 04:21 PM
ewin tam karşısında son ses ibrahim tatlıses dinneyen insanoğlundan(?)
bu içi boş dünyadan
mehdiden
hayatımı belirlemeye yetmeyen şu öss den nefret ediorum...

greenblack=))
07-23-2006, 05:43 PM
bu iboculardan etrafta çok war sanırım ya da her apartmana numulik koyuyorlar bizimki ismail ykda çok dinlioo ıyy bigün boğğcam yaa:))

butterfly
07-24-2006, 09:21 AM
sorma yaa işmail yk dan ne kadar çok warsa ibraiim tatlısesten de ölee...katledesim gelio hepsini..

!__troy__!
07-25-2006, 07:16 PM
KEŞKE demekten

_mystery_
07-25-2006, 08:03 PM
baaazzzeeennnn kendimdenn:(ama en çokkkk ismaill ykkcılardann

_shade_
07-25-2006, 08:45 PM
herbişeyden nefret ediyorm..geberip gtsem..

_shade_
07-25-2006, 08:46 PM
sevdiklerimden ayrı kalmaktan yalnızlıktan..

funkamalicious
07-26-2006, 04:46 AM
bezelyeler, assagilayici insanlar, grup olarak toplandiginizda zart diye lafi bolen ve sessizlige yol acan elemanlardan, (dickheads ;)

_mystery_
07-26-2006, 09:58 AM
kendiniii çooooookkk büükkk zannedenn insannlardannnnnn

butterfly
07-29-2006, 04:16 PM
hayata tersten bakanlarla aynı ortamda olmaktan-yemeğin içine girmeye çalışan o dereotundan-bush tan- israilden....

_mystery_
07-29-2006, 07:46 PM
bn maydanozdann&üst kattaki komşumzdan&ayşin teyzenin kedisindenn bayaaaa bi nefrett ediorm

ilAydA
08-01-2006, 12:58 PM
yakınımda bi yerde internet bağlantılı bi bilgisayar olmamasından ve bilmediğim yerlere ailemle birlikte gitmekten nefret ediyorum(tabi bunun faydalarıda var,ama...)..

karamelek
08-10-2006, 05:21 PM
i hate world

butterfly
08-19-2006, 07:22 PM
yazın bitiminde eve dönmekten nefret ediorum..hele bi de arkanda bıraktıın bi yaz aşkın warsa...üff yazarken bile kötü oldum

unFit-Music
08-19-2006, 07:34 PM
hafustaki yaşlı kadınların bana yok atlama zıplama sıçratma demelerinden nefret ediorm

yakinmarkaj
08-19-2006, 07:42 PM
huzursuzluk yaratan insanlardan nefret ediyorum...

fReAk
08-19-2006, 08:48 PM
sabah uykumun en tatlı yerinde başımda vızıldayan sinekten nefret ediyoruum

darkness
08-19-2006, 08:50 PM
metalsiz geçen hergünden nefret ediorum metalde neymiş dienden nefret ediorum saçıma uzun die laf atandan nefret ediorum daa daa dvm edersem bitmes bu yaa zamanla doldururm :D

s€bu1221
08-22-2006, 10:12 AM
tubadn nefret ediyormmmmmm

salak kızzzzzzzzzzzzzzzzz:z:

madagaskaragidelimmi
08-22-2006, 11:14 AM
paso soran biletçilerden

cAndAN
08-22-2006, 11:23 AM
cafeye arkadaşlarla muhabbet etmeye gittiğimizde oraya gelen boyalı,fönlü ama bi bok olmayan kızlardan.biz yolda yürüken arkamızdan gelen arabaların içindeki müzik sesinden.insanların birbirine zorla selam vermesinden nefret ediorum. daha çok warda sonra yazarım=)

boqq
08-22-2006, 11:40 AM
kendini bii bok sanan bazı insanlarda nefret ediyorumm....

darkness
08-25-2006, 01:27 AM
bu iboculardan etrafta çok war sanırım ya da her apartmana numulik koyuyorlar bizimki ismail ykda çok dinlioo ıyy bigün boğğcam yaa:))
:z: :z: :z: çok sinir elemanlar harbici atlıcaksın üstüne yada en yakınlarında bi yerlerinde metale boğcaksn elemanı akıllanır galiba sanırsam

bloody
08-25-2006, 07:59 AM
nefretimi buraya kussam boğulursunuz

Mosquito
08-25-2006, 09:55 AM
ekilmekten... anlayan anladi :D

solaceofthesongs
08-25-2006, 11:25 AM
Maliyeden,vergilerden,(20 ytl yatırmaya gittim,250 ytl borç çıkardılar)
zarfın içine para koyulan türden olmayan bankamatiklerden...

magdalena
08-25-2006, 04:45 PM
google da önemli bişeyleraraken... sanki bulunca çok büyük bi sırrı çözecekmişim gibi ararken.. hatta.. site açılırken lönk diye kumar sitelerinin o reklamları çıkıyor ya... nefret ediyorum... yenilmiş gibi hissediyorum kendimi cancel yapınca...

kahlooo
08-26-2006, 08:32 AM
kendimden... burs parasini siktiret git iki kiypitirik form doldur al fistik gibi parani bozdur bozdur harca...

f4t1h
08-26-2006, 09:24 AM
şuanda bulunduğum yerden

indepth
08-26-2006, 10:38 AM
geçen yıla kdr herşeyden vasgeçebilen biri olarak şimdi vasgeçemicem şelerin olmasından nefret ediorum ...hernekdr dünya onlarla çekilir kılınsada vasgeçememk tutsaklık ...

indepth
08-26-2006, 10:39 AM
herşei burda bırakıp usağa çk usağa olmak istedim yere gidemio olmaktan nefret ediorum.......!!

blackgoddess
08-27-2006, 09:22 PM
hayattan =)

evamania
08-27-2006, 09:27 PM
deger bilmeyenlerden...^
l
l

blackgoddess
08-27-2006, 09:33 PM
inanmylnlrdan!hemen unutanlrdan!kendini bişe sanan p.çlrdn!off anam off dediim gibi hayattan!

blackgoddess
08-27-2006, 10:52 PM
engel olamiorum ama şuan kndime yptğm şeyden nefret ediyorum!!:cry:

zift
09-13-2006, 05:48 PM
cürüm işlemekten nefret ediyorum,
acı cekıyorum demekten.cevapsız sorulardan.gunesın batmasından.zorla gulumsemekten.annemin çıglıklarından(buranın halı ne,ayakkabıyla basmaaaaaa)aynaya bakmaktan,en kotusu mutluyu oynamaktan.çok pis oynarım ama:happy05:

hest
09-13-2006, 06:58 PM
bazen kaderin aaa bak senle daşş.k geçiom gibi gereksiz şakalar yapmasından nefret ediyorum...

zift
09-13-2006, 07:07 PM
suan ki durumumdan nefret ediorumm.....

kahlooo
09-13-2006, 07:29 PM
beni evimden ayiran vicdansiz biyikli sari hatuna sesleniyorum...aci bize yaziklar olsun ya ogrenciyiz garibaniz diye sende vur...
nefret etmiyorum senden ama bi gun yakalarsam opecem...

whisper
09-13-2006, 07:37 PM
bazen kaderin aaa bak senle daşş.k geçiom gibi gereksiz şakalar yapmasından nefret ediyorum...

haklısın...

Hayatın bizimle dalga gecmesi cok sinir bozucu....

http://img119.imageshack.us/img119/9825/kelebek2jx0.jpg (http://baraka.anatolianrock.com)

Diazemm
09-13-2006, 07:45 PM
sinir bozan herşeyden ....

Unleash
09-13-2006, 10:08 PM
Kendimden nefret ediyorum

zift
09-13-2006, 11:00 PM
saatın gec olup yarın erken kalkman gerektiği ve banyo yapmak zorunda oldugun o durumdannn

pankreas
09-14-2006, 07:58 AM
çakallardan,hansolardan,yolda oturup insanlara izleyip ve laf atmayı görev bilen kişiliksiz bir işe yaramayan insanlaradan,kendini bişey sanan fakat aslında hiçbişey bilmeyenlerden,boş konuşanlardan,lafını bilmeyenlerden,kendi çıkarları için insanları alt etmeye çalışanlardan,şerefsiz hocalardan özellikle ingilizce hocamdan,kararsızlıktan,ağlamaktan,çok gülüp bağırdığım için bana kızanlardan,çok küçük ayrıntılara taklılıp üzülenlerden,yanlış eğitim sisteminden,avrupaya olan özentilikten, popüler kültürden insanları moda tabiriyle aynı kalıba sokmaya çalışan üreticilerden,insanları sadece dış görünüşlerinden dolayı yargılayanlardan,farklılığa ve yeniliğe tahammülü olamayanlardan, uykusuzluktan,yanlış anlaşılmaktan nefret ediyorum.

DarkelF
09-14-2006, 08:03 AM
BEN turkiyenin eytim system ine A.....:z:

boyle kuralların icine edem :z:
iş bulamamaktan nefret ediyorum :z:

kurallarmı !!!
hepsi cignemek icindir :laughing: :happy05: :clap:

JapaneseSoul
09-23-2006, 11:35 AM
sonu olmayan bu senaryoda cırpındıkça batmaktan...

raGe
09-23-2006, 11:36 AM
beni yanlış anlayan herkesden

JapaneseSoul
09-23-2006, 11:43 AM
play station ın kolunun bozulması(verem olursam sebebi budur),bilgisayardaki kameranın sürekli oynaması,eni göstermemesi..teknolojik şeylerle anlaşamıyorum.

raGe
09-23-2006, 11:45 AM
off walla senle aynı duyguları paylaşıom daha bugün consol pozuldu psda deli oldum. tamda son sayıyı atacakken maç yarıda kaldı tam t-mac o harika 3lere başlamışken

JapaneseSoul
09-23-2006, 11:49 AM
:)) basketball oyunlarını oynayamıyorum,need4 speedler,winning elevenlar favorim.abimin metalci düşmanlıgından nefret edıyorum .çoook hem de.benim şeytan oldugumu sadece mzik tarzımdan çıkarmaya calışan insanlardan da nefret edıyorum...

raGe
09-23-2006, 11:51 AM
NBA live06 favorim oyunu çok geliştirmişler saolsunlar t-mac eskisindende ii... bende son antonişo spursdan nefret ediom, tim duncandan, ginobiliden, tony parkerden,bruce bowenden,nesteroviçten nefret ediom ben bu takımdan yaw

JapaneseSoul
09-23-2006, 11:54 AM
özenti kızlardan hande yenerci ve gülşenci kızlardan nefreeeetttt edıyorum.hı bi de süslü püslü artiz kılıklılardan nefret edıyorum

G.A.G
09-23-2006, 07:38 PM
nefret etmekten nefret ediorummmmmmmmmmmmmm

ada_burcu
09-23-2006, 10:27 PM
siyah giydiğim için bana salak salak bakan insanlardan nefret ediyorum.

kahlooo
09-24-2006, 02:11 AM
tikinin t sine tahammul edemeyen ozentinin onde gideni olup imaj ugruna salak sacma seyler dinleyen sorunlu cenesi dusuk budala aptal ve dunyada bos yer kapladiklarini dusundugum tiplerden...nefret etmiyorum aciyorum

ayrica cok sinir bozucu olur boyleleri...

JapaneseSoul
09-24-2006, 07:26 AM
çok biliyormuş gibi etrafta sahte demeçler veren insanlardaaann...

magdalena
09-24-2006, 09:11 AM
herşeyi bildiğini sanıp (sanmak-öyle ummak-kendini olamaycağı bir yerde görmek.)
her konuya gerekli gereksiz, anlamlı anlamsız, sürekli yorum yapanlardan .... dagdan gelip bagdakini kovanlardan... üstüne alınanlardan... -haz etmiyorum- hemde hiç.

hest
09-24-2006, 09:14 AM
belli ön yargılara takılıp buranın efesi benim ben nasıl istersem öyle olur diye düşünüp büyklük taslayanlardan........

JapaneseSoul
09-24-2006, 09:25 AM
insanların istediği gibi davranabileceği bir yerde onları kısıtlamaya çalışan,boş laflarla insanlara kendi inandıgı şeyleri empoze etmeye calışanlardan nefret edıyorum.ve birşey bilmeden laf üretenlerden de...

magdalena
09-24-2006, 09:26 AM
anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
diye bi atasözü vardı da bi alakası yok şimdi onun. neyse.

her horoz kendi çöplüğünde öter i söyleyeyim o zaman.
sıkıldım bu konudan da... yeterince şeyden nefret ediyorum ben. hadi görüşürüz.

ilAydA
09-24-2006, 12:14 PM
insanların birbirini anlayamamasından...

cAndAN
09-24-2006, 12:25 PM
insanların birbirini seviomuş gibi gözükmelerinden,yolda yürüken erkeklerin bi tarafını kaşımalarından,insanların yere tükürmelerinden,ben evden çıkarken mahalledeki kadınların arkamdan fısır fısır konuşmalarından nefret ediorum...ufff daha çok var da sonra yazarım...

pitbull
09-24-2006, 01:39 PM
okuldaki kıro arkadaşımızın uzun kollu giyipte sadece geçici döwmesini göstermek için döwmeli olan kolunu açıp okulda hawa atmasınaaa

madagaskaragidelimmi
09-25-2006, 10:58 AM
'gribal enfeksiyon'dan..yazması hoşuma gidiyor(grip yerine) o ayrı=))

korn123
09-25-2006, 11:04 AM
hayattan nefret ediorummmm..herşey berbat....

funkamalicious
09-25-2006, 03:18 PM
japon mutfagini sevmiyorum...

catafaLQue
09-25-2006, 03:40 PM
babamdan nefret ediorum...

NymphetamineGirl
09-26-2006, 06:57 PM
sabhları uykumun en tatlı yerinde uyanmaktan nefret ötesi nefret ediorummm

yakinmarkaj
09-27-2006, 10:38 AM
öss nin hayatımdaki yerinden nefret ediyorum...bu ne???...hayatımın büyük bir bölümünü kapsıyor...gelecek evet Gelecek...

miklagard
09-27-2006, 11:12 AM
nefret etmelerden nefret ediyorum..sewme ama nefret de etme...(du lan,bende nefret ettim yanlışlıkla..elinde değil herhelde insanın..)

JapaneseSoul
09-27-2006, 12:36 PM
adsl nin limitinden nefret edıyorum.gigabyte olayı beni epey yaşlandırmış durumda:)

butterfly
10-11-2006, 09:35 AM
elimdekileri kaybettiğim anda kendimden nefret ediyorum.oysa herşey bende bitiyodu..neyse ya..):

cAndAN
10-11-2006, 09:43 AM
fizik dersinden nefret ediorum yeter bee bitmez mi hiç yaaa...

BlackDeath666
10-11-2006, 01:59 PM
hayatımı hep kotuye dogru yonlendirdigim için kendimden nefret ediyorum...

kahlooo
10-11-2006, 10:57 PM
pismanlik, sucluluk duygusundan, ic daralmasindan, hata yapmaktan...

ilAydA
10-12-2006, 12:02 AM
erkeklere güvenmekten nefret ediyorum.biliyorum hep aynısı olcak ama salak gibi bi şekilde güveniyorum.hep acıtıyorlar...nefret ediyorum bundan..

kahlooo
10-15-2006, 05:04 PM
bekletilmekten, beklemekten...

_Jerenİmo_
10-15-2006, 06:55 PM
tikkylerden nefret ediooum!!

zift
10-15-2006, 07:41 PM
pismanlik, sucluluk duygusundan, ic daralmasindan, hata yapmaktan...
en kotüsü bıde bunlari defalarca hissetmekten...

Unleash
10-15-2006, 07:47 PM
Beklemekten iki kelime söyliyememkten

zift
10-15-2006, 08:04 PM
ulaşamamaktan.bekledikçe daha da beklemen gerektiğni düşünmekten(ama hissetmek güzel işte)

miklagard
10-15-2006, 08:13 PM
gece uyku vakti geldiğinde (05-06 arası) sandalyeleri birbirne play station kollarının kabloları ile bağlayıp muhteşem bi yatak yapmış olduum fikrine kapılıp,daha sonra gerceklerle yüzleşmekten ve sadece 3 saat uyku ile güne başlamaktan..gerci eğlencelide oluıyo lan...

Unleash
10-15-2006, 08:24 PM
gazımın olmasından

miklagard
10-15-2006, 08:34 PM
kokusu geldi buraya..bunu sewmedim :)

Mosquito
10-15-2006, 08:56 PM
serkan jo nun 3 saatlik uykuyla gecindigini okudugumda emrenin 15 saatlik kesintisiz uykularindan daha da bir nefret eder oldum... (=

miklagard
10-15-2006, 09:17 PM
emre jo dan :)

Unleash
10-15-2006, 09:25 PM
lan ben kardeşimi seviom :D

Mosquito
10-15-2006, 09:36 PM
onu sevmeyen ölsün benden daha cok sevende gebersin...
(gec oldu sacmaliyorum herhalde) :D

miklagard
10-15-2006, 09:57 PM
yok yok saçmalamıyon,sen sadece gercekleri sölüyon bridespor.. :P

kahlooo
10-16-2006, 06:00 AM
onu sevmeyen ölsün benden daha cok sevende gebersin...
(gec oldu sacmaliyorum herhalde) :D

dat dat dat... sacmalamiyorsun

(i know you have a point i just don't see it) ;)

magdalena
10-16-2006, 07:09 AM
bi web sayfası açarken sayfanın tam ortasına
online gasino ve bilyoner.com zırvalarının çıkmasından nefret ediyorum.

Bybart
10-16-2006, 07:35 AM
birazdan kafasını kıracağım krodan nefret ediyorum

cAndAN
10-16-2006, 09:38 AM
okuldan nefret ediyorum yeter beee bitsin ....

butterfly
10-16-2006, 09:50 AM
yanımda sesli olarak sakız çiğnenmesinden nefrett ediorum..
zaten yorgunum bide otobüslerdeki yaşlıların kalk die gözümün içine bakmasınıda sewmiorum..

Unleash
10-16-2006, 11:16 AM
Burnumun akmasından nefret ediyorum.

kahlooo
10-16-2006, 01:06 PM
modem den, kopan baglantidan, dugmeyi bantlamaktan...

Unleash
10-16-2006, 02:12 PM
neskafemi içerken kapımın zank die açılıp annemin bişi demesinden

kolanyali_cinnet
10-16-2006, 03:14 PM
14-18 yas gurubu kızlara gıcık oluyorum bunun için hiiç arkadasım yok!!!yani kız olan!!!

sonnra cahillikten nefret ediyorum!!

dinimewe rabbime küfüredenlerden nefret ediyorum!!!

allahımmm pop müzikten neffret ediyorummm !!!

okulumun karşısındaki büfeciden neferet ediyorum angutcan

fReAk
10-16-2006, 03:20 PM
telefonumu yalnızca bir ay kullandıktan sora bozulup yeniden iki aylığına servise gitmesinden nefret ediyorum.
ansiklopediden daha kalın olan o sözlüğü her dil ve anlatım dersine getirmemizi isteyen zihniyetten nefret ediyorum. sayesinde omzum göçtüü

cAndAN
10-17-2006, 09:51 AM
annemin bana evde zorla terlik giydirmesinden nefret ediyorum...

Mosquito
10-17-2006, 01:15 PM
gün saymaktan...

Unleash
10-17-2006, 01:39 PM
3 kaşık yağmursuyunda kesilen elektriklerden .!!

Shule
10-18-2006, 08:07 PM
yasamin zorluklarindan nefret ediyorum,erkelrin hava atmalarindan nefret ediyorum(g. kalkanlarin işte)bencillerden,kavgaci ufak beyinlilerden,bildiim seylerin ogut olarak tekrr tekrr soylenmesinden etc. nefret ediyorum:(((

Shule
10-18-2006, 08:10 PM
yasamin zorluklarindan nefret ediyorum,erkelrin hava atmalarindan nefret ediyorum(g. kalkanlarin işte)bencillerden,kavgaci ufak beyinlilerden,bildiim seylerin ogut olarak tekrr tekrr soylenmesinden etc. nefret ediyorum:(((:z: :z:
kotu yonlerimin olduunu düşünmekten nefret ediyorumm:z:

butterfly
10-18-2006, 08:22 PM
hergün okula giderken o virajlı yoldan nefret ediorum..içimi dışarı çıkarıyo

miklagard
10-18-2006, 08:48 PM
memetin herşeyden beni sorumlu tutmasından..ne zormuş bu the o.c. işleri yaa..canımdan bezdim anacım..internet bağlantısı kopar beni sorumlu tutar.çişi gelir senin yüzünden der.yağmur yağar nie yaptın die dalar..off ulan off..

Mosquito
10-18-2006, 09:37 PM
bu saatleri hic sevmem... uyumak istersin uykun olmaz... eglenmek istersin bi eglencen olmaz... konusmak istersi seninle konusacak insan bulamazsin... sezsizlik istersin yanindaki abin horul horul horlar... kitap okumak istersin gözlerin acir... acikcasi ne yapacagini sasirirsin ve rocktuelde takilirsin... iyi ki bi rocktuelimiz var... (=

JapaneseSoul
10-19-2006, 07:42 AM
gerisin geri gitmekten....

kahlooo
10-19-2006, 09:38 AM
dusuncesiz orospu cocuklarindan (sinirliyim)

cAndAN
10-19-2006, 09:44 AM
ecemi sinir edenlerden nefret ediyorum...

miklagard
10-19-2006, 09:47 AM
dusuncesiz orospu cocuklarindan (sinirliyim)

orospu çocuklarından...allahınız olurum huleeyynnn...

Shule
10-19-2006, 02:58 PM
ölümün korkulu yanını gostermesinden,o..lardan,bencil köpeklerden,ozenti sahislardan(aşirilari)etc..

JapaneseSoul
10-19-2006, 03:05 PM
işkencecilerden...savaşın her türlüsünden...

magdalena
10-19-2006, 06:52 PM
savasın sebebide nefret değil mi?
nefret ede ede bu hale gelmedik mi... niye hep nefret... allahallah
anlamakta zorlanıyorum bazen. nefret ne demek?

JapaneseSoul
10-21-2006, 11:24 AM
kusmaktan... gıcık edilmekten...

I_am_hated
10-21-2006, 11:40 AM
sevmeKteN...

Shule
10-21-2006, 12:47 PM
sevmeKteN...
bende acaip korkarim sevmekten kaydadeger insan yoh be abacm

butterfly
10-21-2006, 12:50 PM
wedalaşmalardan nefret ediorum yaa..dün bissürüü vedalaştım..çok kötüydü yaa...

ilAydA
10-21-2006, 04:26 PM
belirsizlikten..

Unleash
10-21-2006, 07:49 PM
Neskafe zevkimin bölünmesinden