Unleash
09-29-2006, 05:00 PM
Sitedeki yaş ortalamasını bir an için unutmuşum kardeş ötesi bir kişinin la bak bak ne dicem die pm atması ile uyandım evet asi gençlik hadi bakalım hem 2 kuşak arasındaki farklarda ortaya çıkmış olur ahh ahh mazim geldi aklıma ...
yaşanabilecek en güzel ve en zor dönemlerin birinde yaşıyoruz...
o kadar güzel şayin arasında o kadar yapması zor şeylerde var...
Allah'tan kötü bi alışkanlık kazanmadık sigara vs. vs. gibi... kötü arkadaşlıkta yok... herşey güzel gidiyo ama şöyle 6 ay tatil 6 ay okulun olduğu bi dönemde kim yaşamak istemezki
yakinmarkaj
09-29-2006, 05:35 PM
gözünü sevdiğimin 90lar...çocukluğum geçti...evet biraz 80den izler taşıdı ya da yaşatmaya çalışıldı bu doğru, ancak o kadar çok hatırlanmayı bekleyen şey var ki...
mesela ben hatırlıyorum leman önemli bir vakadı 90larda...annem eline alır okurdu...sonra tvde bir gün bir baktık adamın biri koşuyor adı mirkelam bir gecede meşhur olmuştu!Sonradan hayatımın adamı diyebileceğim o zamanlarda bunu bilmediğim adama, gece uykumdan uyanıp gidip babam izlerken hayretle bakardım...gecenin birinde başlardı konuşmaya 2de bitirirdi programını ''Gece Kuşu''ydu o akşamlarda...oturup akşamüstleri izlerdim Evimiz Hollywood bu benim için 90ların Dallas ı gibiydi...
İlk girl bandımız diyebileceğimiz ama benim hiç sevmediğim ''çıtır kızlar nereyeee evlerine giderler '' vardı...
Küreselleşme o yıllarda boynumuza dolanmaya başlamıştı...
Ve bir klasik...Simpsons, çevremdeki her kız çocuğu Bart a aşıktı...ama o hiç büyümedi...
Süper Baba vardı beni her cuma gecesi tv ye kitleyen...
Sabahları izlediğim aşık olduğum Hakan Abi vardı trtde...Susam Sokağı nda ediyle büdü vardı bir de...
Nirvana sonradan dinleyeceğim grup o zamanlar müziğe merhaba demişti...
Şimdi içimden hey gidi günler demek geldi...
space_monkey
09-29-2006, 05:57 PM
doksanlardan artık ahhh o gunler diye bahsedilir olmus ..daha ne diim bana hic eski bi tarih gibi gelmiyo ama bi bakıyon on bes on altı sene olmus way.aç
Unleash
09-29-2006, 06:07 PM
Ergenlik yıllarım beyinleorganımın yer değiştirme tehlikesini atlattığım zamanlarım ahh ahh 80ler :D
miklagard
09-29-2006, 06:30 PM
90 larda ben sübyandım daha..şimdiki sübyanlar sussun.. speysaltçizgimankii
space_monkey
09-29-2006, 06:37 PM
yok canım estagfirullah serkan abi sen hepimizin dedesisin :)
sinan.mansn
09-29-2006, 06:55 PM
yeni toyLuktn çıkmakta oLan insanLar grubu :D
bn de dahiL ..
miklagard
10-02-2006, 06:33 AM
biz sizi bölede sewiyoruz..
Unleash
10-02-2006, 08:12 PM
Kardeşlerimmmmmmmm 90larda iidii be Amerikan Death MEtalinde Patlama oldudu :D
miklagard
10-03-2006, 05:23 AM
avrupa birliğine hiç bu kadar yaklaşmamıştık..du lan ,o 2000 lerdeydi..:) bu nerden çıktı yaa:)
new_yardbird
12-03-2006, 11:50 AM
bence kayıp yıllardı.benim çocukluğum geçti.daha pek bişeylerin farkında değildim ama düşünün artık o yaşta çocukken bile tiksindim o dönemden.
o kıyafetlerdeki iğrençlik... vatka die bişi vardı ya.. erkeklerin saçları ön kısa kabarık arka uzun...bıyık da var...bütün futbolcular öleydi...tek sevdiğim şey bizim ev die bi dizi vardı o güzeldi.bi de nerde o eski çizgi filmler.... şimdikiler *ok gibi. candy taş devri,heidy jetgiller..... bi onları özlüyorum. yani kısaca 90'lar asla bi 68' gibi kendine özgü olamadı.