Orijinalini görmek için tıklayınız : Dr.Skull

Unleash
10-03-2006, 11:52 AM
http://www.dnadeath.org/dna/bands/_pictures/d/dr_skull/dr_skull_grup1990_small.jpg

Türkiyedeki bence en iyi ve sağlam heavy metal / Hard rock gruplarından bir tanesiydi Dr.skull onları ilk dinlediğimde birnevi İron maidenin türkçe şarkılar yazıp söylediğini düşünmüştüm gerek çift gitar partis yonları gerek vokaller gerek sololar ve davullar herşey heavy metal kokuyordu ne yazıkki artık bu tarz yapan sağlam gruplar piyasada az bulunur oldu.
http://www.dnadeath.org/dna/bands/_pictures/d/dr_skull/dr_skull_logo.gif
Grup Skull adıyla kuruldu daha sonra elamanların hepsinin Hacettepe Tıp Fakültesini kazanmasıyla DR.skull adını aldı ve 3 tane yasal albüm yayınladı Wory Zower (1990), Rools 4 Fools (1992) albümleri ve ardından rock müziğe daha yakın türkçe sözlü "Hershey Yolunda" (1994) albümleridir.Grup kadrosu ise şu şekildeydi:
Gitar Vokal:Baştepe
Gitar Vokal:Ersöz
Bas Gitar: Mustafa
Davul:Alper(Karakedi)

Ben size ilk Wory Zower'i (War is Over) tavsiye ediyorum bulursanız kaçırmayın derim.Türk METAL ROCK tarihinin yapı taşlarındandır.

pamess
10-05-2006, 01:15 PM
türkiyede müzikalite konusunda aşmış ve en önemlisi bunu yıllar önce yapabilmiş bir gruptur.baştepenin amerikaya dönmesine çok üzülmüştüm.daha sonra hershey yolunda albümü çıktı ve dağıldılar.bir daha toparlanırlarmı bilmem ama ben onları way home,rain,metal on metal gibi klasiklerle daima hatırlayacağım..sonra da bu adamları sadece bir kere, o da sadece Hershey Yolunda'dan şarkılar çaldıkları bir konserde (17 Haziran 1994 Die Toten Hosen konseri) izlediğim için hayıflanıp duracağım...

Unleash
10-06-2006, 05:01 PM
O dönemlerde yaptıkları müzik ile taktir kazanan bir grup müziklerinde heavy metalden rocka thrashden punk raggieden jazz bir çok akım bulundurmakta hala dinlerken kafam sallanır bir ileri bir geri..

NON-SERVIAM
10-17-2006, 09:37 PM
soooldieerrss promised
they wont fight agaain

waaar iis over!

çifte soloları ayrı bir olay..

whisky le beraber en eski ve saygıdeğer türk metal gruplarından bir tanesi
mihenk taşı..

Unleash
10-17-2006, 09:58 PM
Her dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor off off abi

unleashed
10-20-2006, 12:20 AM
ahahahaAAaaaaaaaaaaaa Dr.Skull Türkiyede Harbi havy Metal Yapan Grup.Lise 1 De iron maiden hasatası olduum Yıllarda Bizimde Bi iron maiden mız var die alatıolardı Beni :)

Unleash
10-20-2006, 12:49 AM
Yess Yerli İron maiden ama alt yapıları onlardan geniş bence ölçü değişikliklerini bırak adamlar direk Heavy den raggeye bide Dalmıştırlar (bknz Everyday Everynight)

unleashed
10-20-2006, 01:00 AM
unleash senin Şu Huyuna Bayılıyorum.iron Maiden dan Geniş alt Yapıya sahip ha :) Valla Busefer Haklısın :)))

Unleash
10-20-2006, 01:31 AM
Eywallah :D